- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.861
Yaaa kuzum ne güzel bir haber sabah sabahsağlıkla ilerlesin dediğim gibi her kes bir bir hamiş oluyor MaşAllah
Cok tesekkür ederim canım benim amin cümlemiz insallahCanım cok tebrik ederimm eskilerden böyle hamisler görünce daha bi mutlu oluyorumbebişin zamanı simdiymis demek ki, sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım Allah razı olsunnnnYok canım ikimizde de sorun yok sadece bende pco görüntüsü var yani çok yumurtam var, Allah yardımcınız olsun inşallah tertemzi çıksın testleriniz hiç sıkma canını, Allah devasız dert vermesin
Kuzumm sen nasılsın nasıl gidiyorArtık bir ölü degilsinkeskin düşüş yapmış canım yumurta hazırlanıyor arkasından yükselişe geçerek 2 3 güne çatlar diye tahmin ediyorum bir kaç gün böyle gidip keskin yükselebilir
Ben geriden geliyorum da dikkatımi çekti b12 çok düşük kuzum.Daha bundan 3 ay önce baktırdım. Evet d vit bakmıyor ve amh da bakmıyor.
Ama diğer hormonlara bakıyor. Tabi ilden ile değişiyor olabilir onu bilemem. Aşağıdaki tüm hormonlara aile hekimim baktı.
Tüplerin kapalıysa yerleşemezki canım. Kimyasal sağlıksız dölllenme demektirKızlar bişey sorcam ben iki kere kimyasal geçirdim de tüplerim kapalı olabilir mi?yani tüpler kapalıyken kimyasal bile olmaz mı?
İyiyim kuzum sen nasılsın. Bebişim büyüyor teyzesi 7 haftalıkken kalp atışını dinledik çok şükür tekrar 11. Haftada gidecem bi sorun yoktu çok şükür. Sen nasılsın bitanem geçtimi yumurtlama zamanıKuzumm sen nasılsın nasıl gidiyor
Yani şöyle diyim ben ikinci düşüğü yani kimyasaldan sonra düşüğü yaşayınca genetiğe isterseniz gidebilirsiniz demişti doktor ama genelde üçüncü olduktan sonra göndeririz demişti bence doktor ilgilenmemiş yaBende öyle duydum doktordan kimyasalı gebelikten saymıyolarmış, düşük olması için haftanın biraz ilerlemesi lazım galiba
Tüpler kapalıyken oluyor canım Rahim filmi çektirmelisinKızlar bişey sorcam ben iki kere kimyasal geçirdim de tüplerim kapalı olabilir mi?yani tüpler kapalıyken kimyasal bile olmaz mı?
Canım mesajını kaçırmışım ben şimdi farkettim pardon. Allah senin de yardımcın olsun, çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeğinize inşallahAhahaha süper ,yaşasın bizim kulüpAnlatsam roman olur ,evlenmemiz o günlere gelmemiz walla roman gibi... Walla kocam benden büyük duruo yoksa asla evlenmezdim Allah yardımcın olsun kuzum zor işler gerçekten..Baya uğraşıyorsun rabbim inşallah tüm emeklerinin karşılığını verir ve o gzüel haberi alırsın bir an önce..Ben 6 aylık evliyim, evlenmeden herşeyime baktırmıştım dr yumurtaların vs çok iyi durumda hormonsal da bir sorun yok demişti. Adetlerim günü gününe düzenli tek eksiğim demir eksikliğim var feci şekilde onun için de hap kullanıyorum ve aylardır folik asit kullanıyorum... 3 aydır denedik olmadı ister istemez içime kurtlar düştü. Belki aceleci davranıyorum belki bir sorun var eşimde ya da bende kapalı kutu insan hiçbirşey bilemiyor. Bu ay gerçekten çok umutlanmıştım. Tüm önemli günleri değerlendirdik fazlasıyla ve ateş ölçümleriyle takip ettim hep herşey güzelken pat regl oldum..Bugün boş bi randevu buldum gidicem bakalım ne var ne yok baksınlar hormondu bilmemneydi..
hiç kötüyü çekme kuzum iyi düşün ki iyi olsun. Güzel olacak ben inanıyorum. Çabaların karşılıksız kalmayacak inşallahCanım mesajını kaçırmışım ben şimdi farkettim pardon. Allah senin de yardımcın olsun, çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeğinize inşallahben dün yumurtaları toplattım, 2 olgun yumurta elde ettik. 2si de döllenmiş, heyecanlı bekleyiş başladı, 5 gün hergün arayacaklar labdan bilgi vermek için. İşin en stresli kısmı bu labdan gelen telefonlar, her seferinde kalp krizi geçiriyorum kötü birşey derler diye bu sefer dedim beni aramayın eşimi arayın, o takip ediyor bakalım. Ben aşırı heyecan yapıp da o an sormam gereken bişey varsa bile akıl edemiyorum çünkü
Gebemisin canimmKizlar varmi sice
İki düşüğünüzü de kaç haftalıkken yaşadınız merak ettim. Benim 2021 kasımda adet gecikmesinden şüphelenip sağlık ocağında beta istemiştim 7 gelmişti sonuç. İki gün sonra bidaha verdim 4e gerilemişti adet bekledim gelmedi periyodum 50 güne varınca ( normalde 27,28,29 dur) kadın doğumcuya gittim bidaha beta verdim 2 bucuk altıydı. Progestan verdi kullan reglin gelince bırak dedi 2 gün kullandım. Akşamına reglim geldi ama ben öyle böyle bi ağrı yaşamadım çok kötüydü belki sizin ki gibi 2 kere tekrarlasa isterdi benden de sonra da bidaha başıma hiç gelmedi dr kimyasalları düşükten saymıyoruz. Sağlıksız sperm slnucu vücut onu analiz edip vucuttan atıyor dedi bunum için dna isteyeceklerini sanmıyorum kimyasalllar kalitesi bpzuk spermler yüzünden oluyo yaniYani şöyle diyim ben ikinci düşüğü yani kimyasaldan sonra düşüğü yaşayınca genetiğe isterseniz gidebilirsiniz demişti doktor ama genelde üçüncü olduktan sonra göndeririz demişti bence doktor ilgilenmemiş ya
Benim verdiğim ilk 2 kanda düzenli artış 3. Kanda 10 birim yükseldi yani misal şuan unuttum kaç çıktıklarınıda 17den 50 ye sonraki verdiğim de 60a yükseldi 2 gün arayla verdim düşüklerimde de kan vermedim direk ulturasona girdim kesede vardı bebekte oluşmaya başlamış dedi doktor zaten 1 hafta sonra düşürdümİki düşüğünüzü de kaç haftalıkken yaşadınız merak ettim. Benim 2021 kasımda adet gecikmesinden şüphelenip sağlık ocağında beta istemiştim 7 gelmişti sonuç. İki gün sonra bidaha verdim 4e gerilemişti adet bekledim gelmedi periyodum 50 güne varınca ( normalde 27,28,29 dur) kadın doğumcuya gittim bidaha beta verdim 2 bucuk altıydı. Progestan verdi kullan reglin gelince bırak dedi 2 gün kullandım. Akşamına reglim geldi ama ben öyle böyle bi ağrı yaşamadım çok kötüydü belki sizin ki gibi 2 kere tekrarlasa isterdi benden de sonra da bidaha başıma hiç gelmedi dr kimyasalları düşükten saymıyoruz. Sağlıksız sperm slnucu vücut onu analiz edip vucuttan atıyor dedi bunum için dna isteyeceklerini sanmıyorum kimyasalllar kalitesi bpzuk spermler yüzünden oluyo yani
Ah kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsun@melisaa93 melegim can @Afratafrac @Gul220 @fnd_50 @beyons @Niqu Merve3553 diger canımlar
Çok sevindim sağlıkla al kucağına. Ovulasyonu bıraktım kuzum düzenli adet gördüğüm için doktorum gerek olmadığını söyledi. Salı günü 12 milimdi perşembe cuma akşam pazar sabah pazartesi akşam ve dün akşam ilişki oldu. Bundan sonrası için Allaha kalmış. Eşimin sperm testi konusunda endişelerim var hiç bakılmadı ama doktorda 5 ay olduğundan gerek yok yaşınız geç diyor. Öyle devam. Sadece çok yoğun duygular içerisindeyiz. Eşim sanki yaklaştık çok yakın ben öyle hissediyorum diyor. Birden kendimizi ya bu isimde güzelmiş kızımıza bunu koyarız diyoruz sanki hamileyim hahaİyiyim kuzum sen nasılsın. Bebişim büyüyor teyzesi 7 haftalıkken kalp atışını dinledik çok şükür tekrar 11. Haftada gidecem bi sorun yoktu çok şükür. Sen nasılsın bitanem geçtimi yumurtlama zamanı
Tesadüflere inan kuzum ben bir an bebek istegimzi kardeşime söylemiştim normalde söylemem düşük yaptıgımdan bile haberleri yoktur yani sonra pişman oldum şimdi her ay bebek var mı diye sorar dedim sonra dedimki vardır bundada bir hikmet acaba hamilemi kalacam bunay dedim ve ona söyledigim ay hamile kaldım en güzel anda gelecek canım saglıkla gelsin yeterkiÇok sevindim sağlıkla al kucağına. Ovulasyonu bıraktım kuzum düzenli adet gördüğüm için doktorum gerek olmadığını söyledi. Salı günü 12 milimdi perşembe cuma akşam pazar sabah pazartesi akşam ve dün akşam ilişki oldu. Bundan sonrası için Allaha kalmış. Eşimin sperm testi konusunda endişelerim var hiç bakılmadı ama doktorda 5 ay olduğundan gerek yok yaşınız geç diyor. Öyle devam. Sadece çok yoğun duygular içerisindeyiz. Eşim sanki yaklaştık çok yakın ben öyle hissediyorum diyor. Birden kendimizi ya bu isimde güzelmiş kızımıza bunu koyarız diyoruz sanki hamileyim hahabakalım nasip herşey. Bir de doktordan gelirken görümcemle karşılaştık bir de onun kadın doğumcusunu sormuştum kesin benide hamile sandılar farklı oldu yani. Aman dedim ya Allahın tesadüfü vardır bir hikmet
Bende öyle hissediyorum. Burdaki özel yakın diye medipole gittim İstanbuldayım ben. Görümcem doğurdu burda memnun kalmadı doktorundan eşime sor bi dedim kimmiş doktoru gitmeyeyim. Ertesi dün sen hastaneden gelirken markette karşılaşTesadüflere inan kuzum ben bir an bebek istegimzi kardeşime söylemiştim normalde söylemem düşük yaptıgımdan bile haberleri yoktur yani sonra pişman oldum şimdi her ay bebek var mı diye sorar dedim sonra dedimki vardır bundada bir hikmet acaba hamilemi kalacam bunay dedim ve ona söyledigim ay hamile kaldım en güzel anda gelecek canım saglıkla gelsin yeterki
İnşallah hamilesimdirde müjdeyi verirsin canım allahım o duyguyu hepinize yaşatsın bekletmedenBende öyle hissediyorum. Burdaki özel yakın diye medipole gittim İstanbuldayım ben. Görümcem doğurdu burda memnun kalmadı doktorundan eşime sor bi dedim kimmiş doktoru gitmeyeyim. Ertesi dün sen hastaneden gelirken markette karşılaşhastaneden mi dedi güldü. Dedim aynen ya işim vardı. Hımm dedi imalı imalı. Vitamin baktırdım dedim geçtm. Eşime diyorum ki sizinkiler beni muhtemelen hamile sanıyor yandık napcaz
Amin aşkım bakalım saldım ben Allah büyüktür.İnşallah hamilesimdirde müjdeyi verirsin canım allahım o duyguyu hepinize yaşatsın bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?