💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaa kuzum ne güzel bir haber sabah sabah sağlıkla ilerlesin dediğim gibi her kes bir bir hamiş oluyor MaşAllah
Canım cok tebrik ederimm eskilerden böyle hamisler görünce daha bi mutlu oluyorum bebişin zamanı simdiymis demek ki, sağlıkla kucağına al inşallah
Cok tesekkür ederim canım benim amin cümlemiz insallah

kuzular günaydın. AMH değerim sisteme düşmüş bugün ben bu testin 15 günde çıkacağını zannediyordum. 3,31 değer nasıldır

Daha bundan 3 ay önce baktırdım. Evet d vit bakmıyor ve amh da bakmıyor.
Ama diğer hormonlara bakıyor. Tabi ilden ile değişiyor olabilir onu bilemem. Aşağıdaki tüm hormonlara aile hekimim baktı.
Ben geriden geliyorum da dikkatımi çekti b12 çok düşük kuzum.

Bende öyle duydum doktordan kimyasalı gebelikten saymıyolarmış, düşük olması için haftanın biraz ilerlemesi lazım galiba
Yani şöyle diyim ben ikinci düşüğü yani kimyasaldan sonra düşüğü yaşayınca genetiğe isterseniz gidebilirsiniz demişti doktor ama genelde üçüncü olduktan sonra göndeririz demişti bence doktor ilgilenmemiş ya

Canım mesajını kaçırmışım ben şimdi farkettim pardon. Allah senin de yardımcın olsun, çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeğinize inşallah ben dün yumurtaları toplattım, 2 olgun yumurta elde ettik. 2si de döllenmiş, heyecanlı bekleyiş başladı, 5 gün hergün arayacaklar labdan bilgi vermek için. İşin en stresli kısmı bu labdan gelen telefonlar, her seferinde kalp krizi geçiriyorum kötü birşey derler diye bu sefer dedim beni aramayın eşimi arayın, o takip ediyor bakalım. Ben aşırı heyecan yapıp da o an sormam gereken bişey varsa bile akıl edemiyorum çünkü

hiç kötüyü çekme kuzum iyi düşün ki iyi olsun. Güzel olacak ben inanıyorum. Çabaların karşılıksız kalmayacak inşallah

İki düşüğünüzü de kaç haftalıkken yaşadınız merak ettim. Benim 2021 kasımda adet gecikmesinden şüphelenip sağlık ocağında beta istemiştim 7 gelmişti sonuç. İki gün sonra bidaha verdim 4e gerilemişti adet bekledim gelmedi periyodum 50 güne varınca ( normalde 27,28,29 dur) kadın doğumcuya gittim bidaha beta verdim 2 bucuk altıydı. Progestan verdi kullan reglin gelince bırak dedi 2 gün kullandım. Akşamına reglim geldi ama ben öyle böyle bi ağrı yaşamadım çok kötüydü belki sizin ki gibi 2 kere tekrarlasa isterdi benden de sonra da bidaha başıma hiç gelmedi dr kimyasalları düşükten saymıyoruz. Sağlıksız sperm slnucu vücut onu analiz edip vucuttan atıyor dedi bunum için dna isteyeceklerini sanmıyorum kimyasalllar kalitesi bpzuk spermler yüzünden oluyo yani

Benim verdiğim ilk 2 kanda düzenli artış 3. Kanda 10 birim yükseldi yani misal şuan unuttum kaç çıktıklarınıda 17den 50 ye sonraki verdiğim de 60a yükseldi 2 gün arayla verdim düşüklerimde de kan vermedim direk ulturasona girdim kesede vardı bebekte oluşmaya başlamış dedi doktor zaten 1 hafta sonra düşürdüm

Çok sevindim sağlıkla al kucağına. Ovulasyonu bıraktım kuzum düzenli adet gördüğüm için doktorum gerek olmadığını söyledi. Salı günü 12 milimdi perşembe cuma akşam pazar sabah pazartesi akşam ve dün akşam ilişki oldu. Bundan sonrası için Allaha kalmış. Eşimin sperm testi konusunda endişelerim var hiç bakılmadı ama doktorda 5 ay olduğundan gerek yok yaşınız geç diyor. Öyle devam. Sadece çok yoğun duygular içerisindeyiz. Eşim sanki yaklaştık çok yakın ben öyle hissediyorum diyor. Birden kendimizi ya bu isimde güzelmiş kızımıza bunu koyarız diyoruz sanki hamileyim haha bakalım nasip herşey. Bir de doktordan gelirken görümcemle karşılaştık bir de onun kadın doğumcusunu sormuştum kesin benide hamile sandılar farklı oldu yani. Aman dedim ya Allahın tesadüfü vardır bir hikmet

Tesadüflere inan kuzum ben bir an bebek istegimzi kardeşime söylemiştim normalde söylemem düşük yaptıgımdan bile haberleri yoktur yani sonra pişman oldum şimdi her ay bebek var mı diye sorar dedim sonra dedimki vardır bundada bir hikmet acaba hamilemi kalacam bunay dedim ve ona söyledigim ay hamile kaldım en güzel anda gelecek canım saglıkla gelsin yeterki

Bende öyle hissediyorum. Burdaki özel yakın diye medipole gittim İstanbuldayım ben. Görümcem doğurdu burda memnun kalmadı doktorundan eşime sor bi dedim kimmiş doktoru gitmeyeyim. Ertesi dün sen hastaneden gelirken markette karşılaş hastaneden mi dedi güldü. Dedim aynen ya işim vardı. Hımm dedi imalı imalı. Vitamin baktırdım dedim geçtm. Eşime diyorum ki sizinkiler beni muhtemelen hamile sanıyor yandık napcaz

İnşallah hamilesimdirde müjdeyi verirsin canım allahım o duyguyu hepinize yaşatsın bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…