💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kese oluştuktan sonra olan kayıplar düşük ama kimyasal değil anlamadığım 60 da kese oluşmaz ama kafam karıştı kusura bakmayın.

Şöyle söyleyeyim beta max 100 ü görür yukarısına cıkmaz ordan da düşül başlar kese oluşması için 1500 lerde beta gerekir

Anladım doktora gittiğimde isteyeyim o zaman ,bekleyip durmakla eline bişey geçmiyor insanın .Harekete geçmek lazım

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim doktorumun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir

Kese oluştuktan sonra olan kayıplar düşük ama kimyasal değil anlamadığım 60 da kese oluşmaz ama kafam karıştı kusura bakmayın.
Benim kanım 60 çıktığında adetim 2 hafta gecikmiş doktor 1 hafta bekletti daha sonra ben özle gittim kesem gene yoktu

Şöyle söyleyeyim beta max 100 ü görür yukarısına cıkmaz ordan da düşül başlar kese oluşması için 1500 lerde beta gerekir
Düşüğümü diyorsan beni anlamamışsın ben 1 ay arayla 2 kez gebe kaldım 1inde kimyasal oldum 2.de kesem bebeğim vardı kan vermedim düşük oldu 7. Hafta

Kızlar bugün yumurtalarıma baktırmaya gittim. Sadece gelişen 1 yumurtam varmış 14mm boyutunda moralim bozuldu biraz

Kızlar betam 1 çıktı adetim bayağı gecikti kadın doğuma randevu aldım yarına gidip ilaç isticem regli olmamak mutlu ediyor bir şey olmayınca gelmesini beklemek ızdırap oluyor cidden

Moralini bozma canim. Bize gereken 1 yumurta zaten Insallah o yumurta bu yumurtadir
Ya inşallah kuzum, uzun zamandır yumurtalarıma baktırmıyordum. Bende sanıyorum ki bir sürü yumurtam var. Kısmet artık inşallah 1 yumurtam tutar

Kızlar betam 1 çıktı adetim bayağı gecikti kadın doğuma randevu aldım yarına gidip ilaç isticem regli olmamak mutlu ediyor bir şey olmayınca gelmesini beklemek ızdırap oluyor cidden
İnşallah önemli bir durum yoktur kuzum, bazen strestende böyle gecikmeler oluyor

Kızlar testlerime bakar mısınız dayanamadi yine test yaptım 7 günüm var daha 10 dk da silik çizgi çıktı ama efektsiz pek belli olmuyor sizlerde bakar mısınız kan vermiştim dün yarın o da çıkacak ama bu sefer de çizginin yeri kafamı karıştırdı L A L Zumruduanka96 ve diğer kızlar

Eklentiler

• IMG_20231005_153805.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20231005_153542.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…