- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.881
Kese oluştuktan sonra olan kayıplar düşük ama kimyasal değil anlamadığım 60 da kese oluşmaz ama kafam karıştı kusura bakmayın.Benim verdiğim ilk 2 kanda düzenli artış 3. Kanda 10 birim yükseldi yani misal şuan unuttum kaç çıktıklarınıda 17den 50 ye sonraki verdiğim de 60a yükseldi 2 gün arayla verdim düşüklerimde de kan vermedim direk ulturasona girdim kesede vardı bebekte oluşmaya başlamış dedi doktor zaten 1 hafta sonra düşürdüm
Şöyle söyleyeyim beta max 100 ü görür yukarısına cıkmaz ordan da düşül başlar kese oluşması için 1500 lerde beta gerekirBenim verdiğim ilk 2 kanda düzenli artış 3. Kanda 10 birim yükseldi yani misal şuan unuttum kaç çıktıklarınıda 17den 50 ye sonraki verdiğim de 60a yükseldi 2 gün arayla verdim düşüklerimde de kan vermedim direk ulturasona girdim kesede vardı bebekte oluşmaya başlamış dedi doktor zaten 1 hafta sonra düşürdüm
Benim kimyasalda 300 ü gördü canım 6 haftalıktan düşürdüm bende kese baktılar göremediler kimyasal gebelik dediler o yüzdenŞöyle söyleyeyim beta max 100 ü görür yukarısına cıkmaz ordan da düşül başlar kese oluşması için 1500 lerde beta gerekir
Anladım doktora gittiğimde isteyeyim o zaman ,bekleyip durmakla eline bişey geçmiyor insanın .Harekete geçmek lazımBen de bir çok kere kimyasal gebelik gecirdim hiç kese filan olusmadı. Cok doktora gittim gebelik olusuyor rahim filmine gerek yok dediler sonra baska sehıre gittim hemen rahim filmi cektı hafif tıkanıklık vardı film esnasında acıldı dedı doktor ve filmden sonra kese bebek olustu düşük yaptım yıne ama hıc kese olusmuyordu bu da bişiydi. Kesinlikle rahim filmi cektırmenızı öneriyorum
Gayet güzel bir değer benim 2.88 çıktığında doktor güzel demiştikuzular günaydın. AMH değerim sisteme düşmüş bugün ben bu testin 15 günde çıkacağını zannediyordum. 3,31 değer nasıldır
1.5 ile 4 arasi normal diye biliyorum canimkuzular günaydın. AMH değerim sisteme düşmüş bugün ben bu testin 15 günde çıkacağını zannediyordum. 3,31 değer nasıldır
Benim kanım 60 çıktığında adetim 2 hafta gecikmiş doktor 1 hafta bekletti daha sonra ben özle gittim kesem gene yoktuKese oluştuktan sonra olan kayıplar düşük ama kimyasal değil anlamadığım 60 da kese oluşmaz ama kafam karıştı kusura bakmayın.
Aynen kuzum iğneye ve hapa başladım.Ben geriden geliyorum da dikkatımi çekti b12 çok düşük kuzum
Düşüğümü diyorsan beni anlamamışsın ben 1 ay arayla 2 kez gebe kaldım 1inde kimyasal oldum 2.de kesem bebeğim vardı kan vermedim düşük oldu 7. HaftaŞöyle söyleyeyim beta max 100 ü görür yukarısına cıkmaz ordan da düşül başlar kese oluşması için 1500 lerde beta gerekir
Allah 1 yumurtayı sana mucize olarak döndürsün canımKızlar bugün yumurtalarıma baktırmaya gittim. Sadece gelişen 1 yumurtam varmış 14mm boyutunda moralim bozuldu biraz
Moralini bozma canim. Bize gereken 1 yumurta zatenKızlar bugün yumurtalarıma baktırmaya gittim. Sadece gelişen 1 yumurtam varmış 14mm boyutunda moralim bozuldu biraz
Amin amin inşallah canımAllah 1 yumurtayı sana mucize olarak döndürsün canım
Ya inşallah kuzum, uzun zamandır yumurtalarıma baktırmıyordum. Bende sanıyorum ki bir sürü yumurtam var. Kısmet artık inşallah 1 yumurtam tutarMoralini bozma canim. Bize gereken 1 yumurta zatenInsallah o yumurta bu yumurtadir
İnşallah önemli bir durum yoktur kuzum, bazen strestende böyle gecikmeler oluyorKızlar betam 1 çıktı adetim bayağı gecikti kadın doğuma randevu aldım yarına gidip ilaç isticem regli olmamak mutlu ediyor bir şey olmayınca gelmesini beklemek ızdırap oluyor cidden
Yükselmezse dil altıyla kullan canım.Aynen kuzum iğneye ve hapa başladım.
Ocean ınkini kullanmıştım 2 ay önce kuzum belki yeterli gelmedi ya da tekrar düştü olmazsa tekrar alayımYükselmezse dil altıyla kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?