- 9 Mart 2022
- 8.303
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.304
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.901
Ben göremedim canımKızlar testlerime bakar mısınız dayanamadi yine test yaptım7 günüm var daha 10 dk da silik çizgi çıktı ama efektsiz pek belli olmuyor sizlerde bakar mısınız kan vermiştim dün yarın o da çıkacak ama bu sefer de çizginin yeri kafamı karıştırdı L A L Zumruduanka96 ve diğer kızlar
Amin canım inşallah yaBen göremedim canımumarım kanda pozitif görürsün
Değilim maalesefAmin canım inşallah ya
Sen hamile misin canım seni tabloda da göremedim ben birşeyler mi kaçırdım acaba
Anladım canım en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsin Allah'ımDeğilim maaleseftarih vermediğim için listeden sildirdim kendimi ama özelden mesaj attım Zumruduanka96 ya o tekrar yazıcak
Aminn rabbim kimseyi aratmasınAnladım canım en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsin Allah'ım
Stres yapacağım bir şeyde olmadı ki olursa sevinirim üzerine olmazsa Allahtan kafasındayım üzerine çok düşünce olmuyor bunalıma giriyorum ama bakalım yarın ne olacakİnşallah önemli bir durum yoktur kuzum, bazen strestende böyle gecikmeler oluyor
3 güne çatlar canımKızlar bugün adetimin 13. Günü kontrole gittim sağda 16 17 mm yumurta var dedi sizce ne zamana çatlar
Sizin geç döllenme olmuş o zaman benim ilk gebeliğimde adetimden 10-12 gün geçmişti test verdim 2200küsurlardaydı betamBenim kanım 60 çıktığında adetim 2 hafta gecikmiş doktor 1 hafta bekletti daha sonra ben özle gittim kesem gene yoktu
Teşekkür ederim cnm3 güne çatlar canım
Canım çok sevindim yaAh kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsunmelisaa93 melegim can @Afratafrac @Gul220 fnd_50 @beyons @Niqu @Merve3553 diger canımlar
Evet şimdi oldu anladım.Düşüğümü diyorsan beni anlamamışsın ben 1 ay arayla 2 kez gebe kaldım 1inde kimyasal oldum 2.de kesem bebeğim vardı kan vermedim düşük oldu 7. Hafta
Kuzenimin ilk düşüğünden sonra dna testi istemişti mesela kalbi durmuştu onun daDüşüğümü diyorsan beni anlamamışsın ben 1 ay arayla 2 kez gebe kaldım 1inde kimyasal oldum 2.de kesem bebeğim vardı kan vermedim düşük oldu 7. Hafta
Yaaa öyle mi demek ki beta değerinden ziyade kesenin oluşup oluşmaması daha önemliBenim kimyasalda 300 ü gördü canım 6 haftalıktan düşürdüm bende kese baktılar göremediler kimyasal gebelik dediler o yüzden
Tatlim su 1.5yilin sonunda anladim ki bu is bir matematik hesabindan cok farkli çalışıyor. Eger olacaksa 1 iliskiye 1 yumurtaya bakmiyor oluyor. Olmayacaksa bir koli yumurtan da olsa her gun iliski de olsa, gunleri de tuttursan hic bir sekilde olduramiyorsunYa inşallah kuzum, uzun zamandır yumurtalarıma baktırmıyordum. Bende sanıyorum ki bir sürü yumurtam var. Kısmet artık inşallah 1 yumurtam tutar
Bu düşüşten sonra ard arda 3 yükselis gorursek catlamis diyebiliriz bence canimKızlar selam dün akşam saat 10 çatlatma iğnemin 36. Saatiydi değerlendirdik. Ama asıl sormak istediğim ateşe göre sizce çatlamış mı yumoşlarmelegim can fnd_50 ve ateş takibini bilen diğer arkadaşlarım bakabilirseniz çok sevinirim Eki Görüntüle 3312601
Canım ateşin düşmüş çatlamamış gibi sababa yüksek çıkarsa ateşin çatlamış olur bugüne çizgi çekerKızlar selam dün akşam saat 10 çatlatma iğnemin 36. Saatiydi değerlendirdik. Ama asıl sormak istediğim ateşe göre sizce çatlamış mı yumoşlarmelegim can fnd_50 ve ateş takibini bilen diğer arkadaşlarım bakabilirseniz çok sevinirim Eki Görüntüle 3312601
Yaaa canım benim o kadar sevindim ki çok şükür rabbime sabrının mükafatını verdiAh kızlarım 19 aydır bu anı öyle bekledim ki… rabbim bugünü gösterdi, ilk beş dakika muhtemelen 10. Günüm.. en kısa sürede sizede nasip olsunmelisaa93 melegim can @Afratafrac @Gul220 fnd_50 @beyons @Niqu @Merve3553 diger canımlar
Değil canım tam işaretli günde yumurtlamışındır. Femometerın tahminine güvenmiyorum ben ff app doğru benceArkideşler ben iki kere mi yumurtladım şimdimelegim can fnd_50 melisaa93 Eki Görüntüle 3312262 Eki Görüntüle 3312263
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?