💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben göremedim canım umarım kanda pozitif görürsün

Merhaba kozlar pazartesi ve salı yumurtlama günümdü ovalüsyon takibinde değerlendirdik ama catlama dündü değerlendiremedik sizce sıkıntımı

Canım çok sevindim ya bende merak ediyordum seni ne zamandır yoksun. Bu güzel haberle gelmene çok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. O kadar mutlu oldum ki sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Düşüğümü diyorsan beni anlamamışsın ben 1 ay arayla 2 kez gebe kaldım 1inde kimyasal oldum 2.de kesem bebeğim vardı kan vermedim düşük oldu 7. Hafta
Evet şimdi oldu anladım.
Düşüğümü diyorsan beni anlamamışsın ben 1 ay arayla 2 kez gebe kaldım 1inde kimyasal oldum 2.de kesem bebeğim vardı kan vermedim düşük oldu 7. Hafta
Kuzenimin ilk düşüğünden sonra dna testi istemişti mesela kalbi durmuştu onun da

Kızlar selam dün akşam saat 10 çatlatma iğnemin 36. Saatiydi değerlendirdik. Ama asıl sormak istediğim ateşe göre sizce çatlamış mı yumoşlar melegim can fnd_50 ve ateş takibini bilen diğer arkadaşlarım bakabilirseniz çok sevinirim

Ya inşallah kuzum, uzun zamandır yumurtalarıma baktırmıyordum. Bende sanıyorum ki bir sürü yumurtam var. Kısmet artık inşallah 1 yumurtam tutar
Tatlim su 1.5yilin sonunda anladim ki bu is bir matematik hesabindan cok farkli çalışıyor. Eger olacaksa 1 iliskiye 1 yumurtaya bakmiyor oluyor. Olmayacaksa bir koli yumurtan da olsa her gun iliski de olsa, gunleri de tuttursan hic bir sekilde olduramiyorsun O yuzden biraz da isi Allah a havale etmek lazim

Değil canım tam işaretli günde yumurtlamışındır. Femometerın tahminine güvenmiyorum ben ff app doğru bence Triphasic patern diye bir aşama var herkeste olmayabilir sanki o duruma benziyor. Gebelikle ilgili bir tahmin oluşturmuyor sadece ateşin belli bir günden sonra biraz daha yükseliyor. Test yapmaya başladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…