💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım çok sevindim ya bende merak ediyordum seni ne zamandır yoksun. Bu güzel haberle gelmene çok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. O kadar mutlu oldum ki sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canım benim etiketlemeyi unutmusum heyecanıma ver, bu ay kendi kendime duruyordum canım bi de okullar acıldı calıstıgım sehre dönünce vaktim cok olmadı sadece genel haberlere bakıyordum burda insallah sag salim kucagımıza alalım kuzum hala inanamıyorum

Yaaa canım benim o kadar sevindim ki çok şükür rabbime sabrının mükafatını verdi sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah Şimdi ne durumdasın tekrar test yaptın mı koyulaştı mı?
Cok tesekkür ederim kuzum darısı sana hepinize olsun insallah bu da öglen yaptıgım iki saatlik idrar ve su icip yaptım dayanamadım beklemeye muhtemelen daha cookk yeni

Eklentiler

• IMG_9825.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 112
Evet çok yeni daha sağlıkla büyüsün kuzucuk bizi çok bekletti eşine söyledin mi?
Ayyy canım ben ki sürpriz yapıcam falan derdim ya silik görür görmez adamı 6 da uyandırdım kalk diye ama o hala inanmıyor kan vermeden ya yoksa diyor anlayamadı daha, ben iki senedir bu sitenin müdavimi oldugum ve bütün sürecten haberdar oldugum icin o anlayamadı olayı

Yaaa öyle mi demek ki beta değerinden ziyade kesenin oluşup oluşmaması daha önemli
Evet kuzum değere göre değil kese oluşursa normal düşük oluşmazsa kimyasal canım bazı doktorlar bana düşük diyor ama bazıları kimyasal bilemedim bende

Evet çok yeni daha sağlıkla büyüsün kuzucuk bizi çok bekletti eşine söyledin mi?
Hep hayalini kurardım gördügüm an ne yapıcam acaba derdim cok degisik gelisti her sey inanamadım aglayamadım cok degisikti, bu ay sadece 3 kere denedik ve hic bariz belirtim olmadı bir gün dışında, ben ki zannederdim hep ultra belirtim olacak vs hic alakası yokmus rabbim en hayırlı zamanda herkese nasip etsin hamile olanlara da saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah, ama yapıyorsan da ya da yapmadıysan mutlaka o ismi azam ve meryem suresini oku canım ben kandil günü onları okudum ve muhtemelen o gece oldu

Ahahha o ne bilsin bir bu işin kurdu olduk

Geçen gün aile dizisini izliyoruz doktor Devin’e kürtajdan sonra yaşadığın enfeksiyondan dolayı amh değerin düşmüş çocuk sahibi olamazsın dedi yok artık saçmalama böyle bir şey yok diyorum eşim kahkaha atıyor sen ne ara bu noktaya geldin diyo kk sağolsun

Sorma bi de degeri düsük dedi ya biz burda 0 küsuratlı amh degerleriyle kalanları gördük ne imkansızı sacmalıyor dedim

Bende okurum İnşAllah canım Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin İnşAllah dualarımızı hep ediyoruz şu an kabul olmuyorsa duamdan daha güzeli nasip olacak demek ki diyorum. Yada hala sağlıklı bir gebelik geçirecek durumda değilim bu yüzden de hep bir engel çıkıyor

Canım hep gecen sene olsun derdim olmadı sonra tayin hakkı verilmedi bize bu sene tekrar geldik, düsünsene gecen sene olup kücücük bebekle buraya gelecektim bi ton sorun yasayacaktım simdi anlıyorum her seyin bir sebebi var allah en güzel zamanı bizim icin ayarlıyor

Aynen öyle rabbim bize hep daha hayırlısını nasip ediyor İnşAllah yeni görev yerinizde alırsın bebeğini kucağına Ailece huzurlu mutlu yaşayacağınız bir yere gidersiniz

Aynen öyle rabbim bize hep daha hayırlısını nasip ediyor İnşAllah yeni görev yerinizde alırsın bebeğini kucağına Ailece huzurlu mutlu yaşayacağınız bir yere gidersiniz
Amin kuzum nasipse kendi memleketimize dönücez demekki benimki orda dogmak istedi hala böyle konustuguma inanamıyorum insallah saglıkla gelir bırakmaz bizi

Benim sonucuma da baksanıza kızlarr Adetten 1 gün önce vermiştim sağlık ocağında doktor hormon da istemişti, normalde 3.gün bakıldığı için anlamadım birşey regl olunca gitmedim de sonuç için

Eklentiler

• 20231005_175341.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…