- 19 Şubat 2020
- 5.674
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.941
Amiiiin İnşAllah gönülden aminAmin kuzum nasipse kendi memleketimize dönücez demekki benimki orda dogmak istedihala böyle konustuguma inanamıyorum insallah saglıkla gelir bırakmaz bizi
Bazı değerlerin düşük görünüyor ama bence bu reglden önce gittiğin için. Reglin 2.3. Yada 5. Gününde yaptırırsan daha doğru olurBenim sonucuma da baksanıza kızlarrAdetten 1 gün önce vermiştim sağlık ocağında doktor hormon da istemişti, normalde 3.gün bakıldığı için anlamadım birşey regl olunca gitmedim de sonuç için
3.günü hep gidiyordum ama uzun zamandır kadın doğuma gitmiyorum canım bunu da beta vermek için gitmiştim günüm geçti diye yalan demeyelim de azcık şaka yapmıştım doktor da hormon da bakalım demiştiBazı değerlerin düşük görünüyor ama bence bu reglden önce gittiğin için. Reglin 2.3. Yada 5. Gününde yaptırırsan daha doğru olur
Bugün de değerlendir bence canım ya da sabah imkanınız varsa erkendenKızlarHepiniz iyisiniz umarım. Şey sorcaktım dün ovulasyon testinde piki gördüm , değerlendirdim. Bugün silikleşti hafif .. çatlamaya başladı sanırım. .. bu akşam değil yarın değerlendirsem kaçırmış mı olurum ben bu yumurta hanımı ? Deneyimleriniz nasıl ?
Canım umarım testin pozitife döner bu işler hiç belli olmaz. Battan sonra pozitife dönen testleri gördükyarın bat günüm kızlar. idrar testim negatif bu ay aşılama olcak inşallah
Değerlendirmelisin diye düşünüyorum ömrü 24 saat. Yarın kaçırma ihtimalin var sanki kuzumKızlarHepiniz iyisiniz umarım. Şey sorcaktım dün ovulasyon testinde piki gördüm , değerlendirdim. Bugün silikleşti hafif .. çatlamaya başladı sanırım. .. bu akşam değil yarın değerlendirsem kaçırmış mı olurum ben bu yumurta hanımı ? Deneyimleriniz nasıl ?
Adetli değilken olan hormon testi yorumlanmaz diye biliyorum kuzum. En doğrusu adetliyken bakılan. Ne desek yalan olur bence bu tabloya kuzumBenim sonucuma da baksanıza kızlarrAdetten 1 gün önce vermiştim sağlık ocağında doktor hormon da istemişti, normalde 3.gün bakıldığı için anlamadım birşey regl olunca gitmedim de sonuç için
Tamam bebeğim ben en iyisi adetliyken bi gidiyim çoook uzun zamandır gitmedim kadın doğuma zatenAdetli değilken olan hormon testi yorumlanmaz diye biliyorum kuzum. En doğrusu adetliyken bakılan. Ne desek yalan olur bence bu tabloya kuzum
Yaa hemen öykünü paylaş bizimleCok tesekkür ederim kuzum darısı sana hepinize olsun insallahbu da öglen yaptıgım iki saatlik idrar ve su icip yaptım dayanamadım beklemeye muhtemelen daha cookk yeni
Cok sagol canım benim, Allah en hayırlı zamanda sizede nasip etsin bak burda kuşumKızlar size sürecimi anlatayım bu ay icin, ben mayısta hsg cekildim iki tüpümde kapalıymıs ondan önce bi sene denemistim olmayınca cekilmistim, ondan yaklasık bes ay gecti hemen olacak diye düsünmüstüm ilk aylar olmadı, sonra geçen ay kendimde adet zamanı olan kaşıntıdan dolayı mixovul fitil kullandım, bu ay sadece üc kere degerlendirebildik 11. Gün 13 ve 14. Degerlendirdik artık olmuyor diye düsünmüstüm ama burdaki kızlar meryem suresi ve ismi azam duasını okuduk kabul oldu vs dediler diye denemek istedim kandildi hatırlarsanız, okuyup o günleri degerlendirdim, cok sükür nasip oldu
Belirtilerim ise dudak uçuğu ve grip oldum, iki gün önce aşırı yürütmeyecek kadar bel ağrısı yaşadım, o gün sadece kasık ağrısı yaşadım, bir de dün ilk defa saç yağları oluyor ya pantene vs onu sürerken beş saniye cok kötü koktu burnuma ama hepsini hastalığa yordum ihtimal vermedim, çünkü adetten önce başlayan kaşıntım bile vardı olmadıgını düsündüm, cok sükür olmussabretmek cok zor insallah kucagımıza alalım bekleyenlerde en güzel ve dogru zamanda güzel haberi alsın
Canım burda şöyle bir şey paylaştılar değerlendirme günlerin iyi o yüzdenMerhaba kozlar pazartesi ve salı yumurtlama günümdü ovalüsyon takibinde değerlendirdik ama catlama dündü değerlendiremedik sizce sıkıntımı
Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına kaç gün kala yaptın testi yada adetin gecikmismiydiCok tesekkür ederim kuzum darısı sana hepinize olsun insallahbu da öglen yaptıgım iki saatlik idrar ve su icip yaptım dayanamadım beklemeye muhtemelen daha cookk yeni
Sagol canım amin darısı basınıza insallahHayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına kaç gün kala yaptın testi yada adetin gecikmismiydi
1 2 3 4 5 dediği hangi günler canım? Pik gördüğün gün hangisi mesela ben anlamadımCanım burda şöyle bir şey paylaştılar değerlendirme günlerin iyi o yüzden
Merhaba adetimin 4.gunu test yaptım ovulasyon sanki pozitif gözüktü yardımcı olur musunuzBen innovita kullandım bu ay 30 ovülasyon 5 gebelik testi var..
Sperm rahimde 3 gün yaşıyor canım belli olmaz mucize buMerhaba kozlar pazartesi ve salı yumurtlama günümdü ovalüsyon takibinde değerlendirdik ama catlama dündü değerlendiremedik sizce sıkıntımı
Testle takip etmiyor musun canım genelde 36 saat içinde çatlama oluyor diye biliyorumKızlar bugün adetimin 13. Günü kontrole gittim sağda 16 17 mm yumurta var dedi sizce ne zamana çatlar
Yok canım bende ıkınma hissi geldi refleks olarak direk düşürdüm ben doktora gittiğimdeyse kesem çoktan bozulmuştuEvet şimdi oldu anladım.
Kuzenimin ilk düşüğünden sonra dna testi istemişti mesela kalbi durmuştu onun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?