💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bazı değerlerin düşük görünüyor ama bence bu reglden önce gittiğin için. Reglin 2.3. Yada 5. Gününde yaptırırsan daha doğru olur

Bazı değerlerin düşük görünüyor ama bence bu reglden önce gittiğin için. Reglin 2.3. Yada 5. Gününde yaptırırsan daha doğru olur
3.günü hep gidiyordum ama uzun zamandır kadın doğuma gitmiyorum canım bunu da beta vermek için gitmiştim günüm geçti diye yalan demeyelim de azcık şaka yapmıştım doktor da hormon da bakalım demişti
Yine adet olursam giderim belki 3.gün teşekkür ederim canım

Kızlar Hepiniz iyisiniz umarım. Şey sorcaktım dün ovulasyon testinde piki gördüm , değerlendirdim. Bugün silikleşti hafif .. çatlamaya başladı sanırım. .. bu akşam değil yarın değerlendirsem kaçırmış mı olurum ben bu yumurta hanımı ? Deneyimleriniz nasıl ?

Bugün de değerlendir bence canım ya da sabah imkanınız varsa erkenden

yarın bat günüm kızlar. idrar testim negatif bu ay aşılama olcak inşallah
Canım umarım testin pozitife döner bu işler hiç belli olmaz. Battan sonra pozitife dönen testleri gördük ama ola ki Aşılama olacak olursan benim aşılama topiğim var oraya gelirsen birbirimize destek oluyoruz sana da oluruz. Yalnız değilsin canım

Değerlendirmelisin diye düşünüyorum ömrü 24 saat. Yarın kaçırma ihtimalin var sanki kuzum

Adetli değilken olan hormon testi yorumlanmaz diye biliyorum kuzum. En doğrusu adetliyken bakılan. Ne desek yalan olur bence bu tabloya kuzum

Cok tesekkür ederim kuzum darısı sana hepinize olsun insallah bu da öglen yaptıgım iki saatlik idrar ve su icip yaptım dayanamadım beklemeye muhtemelen daha cookk yeni
Yaa hemen öykünü paylaş bizimle seni hatırlıyorummm biraz çok sevindim canım mm sağlıkla kucağına al bebiş geliyor

Cok sagol canım benim, Allah en hayırlı zamanda sizede nasip etsin bak burda kuşum edahandro

Merhaba kozlar pazartesi ve salı yumurtlama günümdü ovalüsyon takibinde değerlendirdik ama catlama dündü değerlendiremedik sizce sıkıntımı
Canım burda şöyle bir şey paylaştılar değerlendirme günlerin iyi o yüzden

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-24-00-47-00-804_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 69
Ben innovita kullandım bu ay 30 ovülasyon 5 gebelik testi var..
Merhaba adetimin 4.gunu test yaptım ovulasyon sanki pozitif gözüktü yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20231005_193249.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20231005_193223.webp
    53 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…