💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar bi jel vardı bu neydi ya adı aklıma gelmedi hamile kalmayı kolaylaştırıyordu

İnan hiç imkanımız iştahımız filan kalmadı bebeğim ya
Ay o kadar iyi anlıyorum ki ya insanın yapası varsa da kaçıyor bu dönemde kendini zorunlu hissedince işkence gibi oluyor ama sadece pik günü değerlendirip hamile kalan da var olacağı varsa her türlü oluyor inşallah tutturursunuz sizde

Artık birazda kader kısmet, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Kızlar kızlar daha pik değil demi ? Elimde bi tane kaldı , sizce birazdan mı yapıp bakayım tekrar yoksa yarın mı yapayım?

Femometer da ff app la aynı güne cekmıstı cizgiyi bugun ki atesı girdigimde degıstırdı yumurtlamayı ama dedigin gibi bence de yanlıs 25 eylulde catlatma iğnesi yapmıstım bu zamana catlama kalmaz heralde. Dediğin aşama ne oluyor biraz açar mısın?
Hayır ya başlamadım çok heyecanlıyım zor tutuyorum kendımı yarın iğnenin 11. Günü çatlamanında 9. Günü pazar gününe kadar beklemek istiyorum iğnenin etkisi iyice gitmiş olur heralde

Çok sevinirim canım hayırlısı olsun beni de ekler misin o gruba ben 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…