- 25 Temmuz 2014
- 2.541
- 1.636
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.961
İnan hiç imkanımız iştahımız filan kalmadı bebeğim yaBugün de değerlendir bence canım ya da sabah imkanınız varsa erkenden
Ay o kadar iyi anlıyorum ki ya insanın yapası varsa da kaçıyor bu dönemdeİnan hiç imkanımız iştahımız filan kalmadı bebeğim ya
Gynoseed mi bebeğim ben kullandım bi işe yaramadı amaKızlar bi jel vardı bu neydi ya adı aklıma gelmedi hamile kalmayı kolaylaştırıyordu
Aynen kuzum bi abla varda eşinin sperm sayısı az çıkmış o jel geldi aklıma
Artık birazda kader kısmet, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinAy o kadar iyi anlıyorum ki ya insanın yapası varsa da kaçıyor bu dönemdekendini zorunlu hissedince işkence gibi oluyor ama sadece pik günü değerlendirip hamile kalan da var olacağı varsa her türlü oluyor inşallah tutturursunuz sizde
Aynen ben de etkili oldu. Ben ayrıca bir gebenin günlüğünün Lady Prelox takviyesini kullandım
Amin canımmArtık birazda kader kısmet, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Denemekte fayda var canım her yol mübahAynen kuzum bi abla varda eşinin sperm sayısı az çıkmış o jel geldi aklıma
Test sararmış canım idrarı mı çok damlattın yoksa beklemiş hali mi bu? Yarın yap bence ama değerlendirebiliyorsan değerlendir bugünü deEki Görüntüle 3312730
Kızlar kızlardaha pik değil demi ? Elimde bi tane kaldı , sizce birazdan mı yapıp bakayım tekrar yoksa yarın mı yapayım?
Test sararmış canım idrarı mı çok damlattın yoksa beklemiş hali mi bu? Yarın yap bence ama değerlendirebiliyırsan değerlendir bugünü de
Femometer da ff app la aynı güne cekmıstı cizgiyi bugun ki atesı girdigimde degıstırdı yumurtlamayı ama dedigin gibi bence de yanlıs 25 eylulde catlatma iğnesi yapmıstım bu zamana catlama kalmaz heralde. Dediğin aşama ne oluyor biraz açar mısın?Değil canım tam işaretli günde yumurtlamışındır. Femometerın tahminine güvenmiyorum ben ff app doğru benceTriphasic patern diye bir aşama var herkeste olmayabilir sanki o duruma benziyor. Gebelikle ilgili bir tahmin oluşturmuyor sadece ateşin belli bir günden sonra biraz daha yükseliyor. Test yapmaya başladın mı
Ha tamam canım saat kaçta yapmıştınBeklemiş hali canım
Çok sevinirim canım hayırlısı olsun beni de ekler misin o gruba ben 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettimCanım umarım testin pozitife döner bu işler hiç belli olmaz. Battan sonra pozitife dönen testleri gördükama ola ki Aşılama olacak olursan benim aşılama topiğim var oraya gelirsen birbirimize destek oluyoruz sana da oluruz. Yalnız değilsin canım
Dene bakalım bende dedim ablada denicekDenemekte fayda var canım her yol mübahbu ay yine denicem bende bakalım
Gynoseed canımKızlar bi jel vardı bu neydi ya adı aklıma gelmedi hamile kalmayı kolaylaştırıyordu
Ha tamam canım saat kaçta yapmıştın
)
5. Gün ovulasyon günü yani ovulasyon testinde pikten sonraki testi silik gördüğün gün canım1 2 3 4 5 dediği hangi günler canım? Pik gördüğün gün hangisi mesela ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?