💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hadi güzel güzel yerleşsin annesiyorma kendini

Önemli değil canım. Dualarımdaydın önemli olan senin bebeğine kavuşacak olman. Okul açılınca bende yetişemez oldum buraya.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sayı arttıkça insan daha mutlu oluyor.

Ayy hadi insallah guzel habere az kaldi desene kuzum

Canım testim koyulaşiyor mu banami öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_20231005_223114.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 71
Aynen çatlama ff App’in çizgisine göre olmuştur.
Bak örnek tablo atayım triphasic pattern ile ilgili. Gebelik olup olmadığını ifade etmiyor. Herkeste veya her döngüde de olmayabiliyor. Ama yaşanması normal bir durum. Sıcaklığın ikinci bir kez daha yükselip o aralıkta devam etmesi diyebiliriz. Şu an test yapsanda hala iğnenin etkisi çıkabilir yanıltıcı olabilir dediğin gibi en iyisi beklemek İnşAllah pozitif görürsün

Eklentiler

• 30AB5F0A-39B2-4931-843E-44B43F939AC7.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kader ortağım.. benimde sol tüpüm kapalı ve hsg ile açılmadı. Sadece sağ tüpü. Açık. Bunun haberini 2 gün önce aldım.. Bitik durumdayım

Evet canım belirmiş çizgi bu 3 günü dikkatli yaparsin testi öğlen yapmışsin zaten iyi olmuş öğlen 2 saat sıvı almamış olursan bence 2-3 güne pik görürsün
Yok testi iki de yapmadim canım saat 22:20 de yaptım bugün sabah bir buçukta yaptım çizgi yoktu akşam yapicam dedim saat sekizde sıvı bıraktım onda yaptım onu geçiyordu

Normalse sıkıntı yok maşallah ateşi baya iyi biliyorsunuz amin hepimiz görelim inşallah

Kuzum seninde b12 düşük görünüyor. Diğerleri verdiğin güne göre normal göeünüyor

Ah canım benimmm.. inşallah o güzel haberi vermek nasip olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…