- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #11.981
Dene bakalım bende dedim ablada deniceksen profesör olmuşsun diyo
ANladım canım bence yarın yap son testini ama bugünü de mutlaka değerlendir silinirse çatladığını anlamış oluruz yine değerlendirirsin yok pik olursa da birşey kaybetmezsin zaten1 de yapmıştım :)
ANladım canım bence yarın yap son testini ama bugünü de mutlaka değerlendir silinirse çatladığını anlamış oluruz yine değerlendirirsin yok pik olursa da birşey kaybetmezsin zaten
Sagol canım seninkide
Allah sabır versin kuzum tabi seni etiketliyorum şimdi o grupta.Çok sevinirim canım hayırlısı olsun beni de ekler misin o gruba ben 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim
Hadi güzel güzel yerleşsin annesiKızlar Selam yumurtlamanin 5. Gününden merhaba
Bugün alt karın ağrılarım oldu
Bu aydan umudum çok
Sanki yumurta dollendi Yerleşmeye geçiyor gibi hissediyorum bu değişik bir sancıkendi bedenimi de iyi tanıyorum umarım hislerim doğrudur
Önemli değil canım. Dualarımdaydın önemli olan senin bebeğine kavuşacak olman. Okul açılınca bende yetişemez oldum buraya.Canım benim etiketlemeyi unutmusum heyecanıma ver, bu ay kendi kendime duruyordum canım bi de okullar acıldı calıstıgım sehre dönünce vaktim cok olmadı sadece genel haberlere bakıyordum burda insallah sag salim kucagımıza alalım kuzum hala inanamıyorum
Ayy hadi insallah guzel habere az kaldi desene kuzumKızlar Selam yumurtlamanin 5. Gününden merhaba
Bugün alt karın ağrılarım oldu
Bu aydan umudum çok
Sanki yumurta dollendi Yerleşmeye geçiyor gibi hissediyorum bu değişik bir sancıkendi bedenimi de iyi tanıyorum umarım hislerim doğrudur
Canım testim koyulaşiyor mu banami öyle geliyor3 gün daha takip edersin canım beni de haberdar et, benim bat 27 Ekim yumurtlama haftaya olur reglim bugun bitti ama 11-12 eylüle kadar ovulasyon testi de yapmayacagim bu ay elimde innovita var seninkini merak ettim ben 3-4 güne pik göreceğini düşünüyorum. Bir de hangi marka kullandın canım testi? Şimdi buldum telde benim geçen ayı pikten hemen önceki testim ve pik gününu ekleyeyim fikir olması açısından
Aynen çatlama ff App’in çizgisine göre olmuştur.Femometer da ff app la aynı güne cekmıstı cizgiyi bugun ki atesı girdigimde degıstırdı yumurtlamayı ama dedigin gibi bence de yanlıs 25 eylulde catlatma iğnesi yapmıstım bu zamana catlama kalmaz heralde. Dediğin aşama ne oluyor biraz açar mısın?
Hayır ya başlamadım çok heyecanlıyım zor tutuyorum kendımı yarın iğnenin 11. Günü çatlamanında 9. Günü pazar gününe kadar beklemek istiyorum iğnenin etkisi iyice gitmiş olur heralde
Merhaba kader ortağım.. benimde sol tüpüm kapalı ve hsg ile açılmadı. Sadece sağ tüpü. Açık. Bunun haberini 2 gün önce aldım.. Bitik durumdayımYokum kızlar benim gibi sol tüpü kapalı sağ tüpü açık çıkanlarbunca ay boşa dememişim normalde iki tüpümde kapalıymış işlem esnasında biri açıldı aslında yüzde 0 olan ihtimal yüzde 50 ye çıktı ama gene de insan düşünüyor endişeleniyor
Evet canım belirmiş çizgi bu 3 günü dikkatli yaparsin testi öğlen yapmışsin zaten iyi olmuş öğlen 2 saat sıvı almamış olursan bence 2-3 güne pik görürsünCanım testim koyulaşiyor mu banami öyle geliyor
Yok testi iki de yapmadim canım saat 22:20 de yaptım bugün sabah bir buçukta yaptım çizgi yoktu akşam yapicam dedim saat sekizde sıvı bıraktım onda yaptım onu geçiyorduEvet canım belirmiş çizgi bu 3 günü dikkatli yaparsin testi öğlen yapmışsin zaten iyi olmuş öğlen 2 saat sıvı almamış olursan bence 2-3 güne pik görürsün
Normalse sıkıntı yok maşallah ateşi baya iyi biliyorsunuzAynen çatlama ff App’in çizgisine göre olmuştur.
Bak örnek tablo atayım triphasic pattern ile ilgili. Gebelik olup olmadığını ifade etmiyor. Herkeste veya her döngüde de olmayabiliyor. Ama yaşanması normal bir durum. Sıcaklığın ikinci bir kez daha yükselip o aralıkta devam etmesi diyebiliriz. Şu an test yapsanda hala iğnenin etkisi çıkabilir yanıltıcı olabilir dediğin gibi en iyisi beklemekİnşAllah pozitif görürsün
Kuzum seninde b12 düşük görünüyor. Diğerleri verdiğin güne göre normal göeünüyorBenim sonucuma da baksanıza kızlarrAdetten 1 gün önce vermiştim sağlık ocağında doktor hormon da istemişti, normalde 3.gün bakıldığı için anlamadım birşey regl olunca gitmedim de sonuç için
Ediyordum ama bitti dün silikti hep tekrarda almadım cnm 36 saat olan çatlatma iğnesi vurulduğunda oluyo ben sadece kontrole gitmiştim kendi kendine çatlıyor yumurtam benimTestle takip etmiyor musun canım genelde 36 saat içinde çatlama oluyor diye biliyorum
Ah canım benimmm.. inşallah o güzel haberi vermek nasip olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımCanım cok tesekkür ederim buraya yazarken en cok istediklerimden biri sen ve melisa olarak icimden gecirdim allahım en kısa sürede sizle birlikte isteyen bütün kadınlarımıza bu duyguyu yaşatsın insallah, her seyin zamanı var insallah vaktinde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?