💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok testi iki de yapmadim canım saat 22:20 de yaptım bugün sabah bir buçukta yaptım çizgi yoktu akşam yapicam dedim saat sekizde sıvı bıraktım onda yaptım onu geçiyordu
Canım şunu paylaşmak istedim ovülasyon testleriyle alakalı her şey yazıyo bi oku isterden

Eklentiler

• Screenshot_20231005-232245_Instagram.webp
    26 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bi jel vardı bu neydi ya adı aklıma gelmedi hamile kalmayı kolaylaştırıyordu
Canım gynoosed diyorsun sanırım okuduğum yorumlara göre pek faydasını gören olmamış.
Ama bir gebenin günlüğüde benzer bir ürün satıyor, onun sattığı ürün spermlerin dışarı çıkmasınıda engelliyormuş. Onu deneyebilirsin

Kuzum ben değil bi abla denicek adı neymıs

Bir gebenin günlüğünün gynoseed jel Zaten

Adetim de gelmiyor vücudum yanıyor devamlı acaba menopoza giricem genç yaşta haberim mi yok imdaaaat diye bağrıcam az kaldı ya

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum öncelikle reglime 10 gün var ama çok fazla hamilelik belirtim vardı bende test yaptım silikte olsa çift çizgi çıktı doğru mudur sizce

Eklentiler

• IMG_20231006_003012.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 101
Evet kuzum değere göre değil kese oluşursa normal düşük oluşmazsa kimyasal canım bazı doktorlar bana düşük diyor ama bazıları kimyasal bilemedim bende
görümcemin kesesi geç oluştu dr a dış gebeliktem şüphelenmişti ama değildi çok şükür. Benimde kese de problem varsa oluşmuyorsa aklımda dış gebelik diye kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…