- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.021
Cok sagol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin, saglıkla alalım kucagımızaÖnemli değil canım. Dualarımdaydın önemli olan senin bebeğine kavuşacak olman. Okul açılınca bende yetişemez oldum buraya.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sayı arttıkça insan daha mutlu oluyor.
Yumurtlama görene kadar günaşırı devam edin canım görünce 3 gün üst üste değerlendirirsinizAynen canım ya şuan çok mutluyum ya peki ben degerlendirme olarak nasıl yapicam bugün böyle daha yeni belli o zaman ben yedi Ekim'de yumurtlama olur
Normaldir canım. Çok şükür koyulaşıyorGünaydın canlarım ben uyuyamıyorum bir türlü, gribim ve öksürügüm var öksürdükce bi sey batıyor sanki bunlar normal seylerdir sanırım dimi, test yaptım cok sükür koyulasma var insallah böyle devam eder
Cok sükür canım baskalarına rahat ol derdim olamıyorumNormaldir canım. Çok şükür koyulaşıyorbenim bayağı zaman kasığımda ağrı vardı
O b12 den ne çektik zaten yaa daha iğnelerim var devam ediyim bari yükseliyor hemen geri düşüyorKuzum seninde b12 düşük görünüyor. Diğerleri verdiğin güne göre normal göeünüyor
Canım öncelikle inşallah bebişin seninledir, ne zaman çıktı ikinci çizgi ve testin markası nedirKızlar merhaba birşey sormak istiyorum öncelikle reglime 10 gün var ama çok fazla hamilelik belirtim vardı bende test yaptım silikte olsa çift çizgi çıktı doğru mudur sizce
İngilizce oldugu ıcın cok karıstıramadım programı ya tam neresınde acıklamalar bende bakayımProgramın içinde hep açıklamaları var canım bende farklı bir şeye denk gelirsem açıp bakıyorum
hergün test yapınca koyuluk cok az farkediliyor kuzum iki günde bir yapınca daha ne görünür erken kan verip kendini strese sokma ben 14. gün kan vermiştim gayet iyi çıkmıştı hadi hayırlısı bakalımGünaydın canlarım ben uyuyamıyorum bir türlü, gribim ve öksürügüm var öksürdükce bi sey batıyor sanki bunlar normal seylerdir sanırım dimi, test yaptım cok sükür koyulasma var insallah böyle devam eder
Hayır sakın umutsuz olma inan bana geçen hafta ben de öyleydim ama Allah büyük en yakın arkadaşım tek tüple hamile kaldı 4 aylık Şuan sakın negatif düşünme içini rahatlat inşallah bizde en güzel haberleri alıcazMerhaba kader ortağım.. benimde sol tüpüm kapalı ve hsg ile açılmadı. Sadece sağ tüpü. Açık. Bunun haberini 2 gün önce aldım.. Bitik durumdayım
Analiz kısmından bakıyorum canımİngilizce oldugu ıcın cok karıstıramadım programı ya tam neresınde acıklamalar bende bakayım
Evet canım sabah emin olmak istedim büyük ihtimal iki günde bir yaparımhergün test yapınca koyuluk cok az farkediliyor kuzum iki günde bir yapınca daha ne görünür erken kan verip kendini strese sokma ben 14. gün kan vermiştim gayet iyi çıkmıştı hadi hayırlısı bakalım
Tamam canım çok sağolYumurtlama görene kadar günaşırı devam edin canım görünce 3 gün üst üste değerlendirirsiniz
Normal bence benimki de 221 diKızlar merhaba sağlık ocağında vitaminlerime baktırdım b12 yumurtlama için sanırım önemli bir vitamin 226 çıktı iyi mi sizce biliyor musunuz
bende hergün yapınca bi panik olmuştum artmıyor diye ama iki günde bir olanı daha iyi farkedersinEvet canım sabah emin olmak istedim büyük ihtimal iki günde bir yaparım
Ay ne güzel ne güzel masallah sen de hamilesin.Saglikla hayirla kucagina al insallah çok sevindim.Ben de iyiyim şükür bu ay başlıyoruz çalışmalara nasipse.Merhaba canım birkaç gündür KK ya pek giremiyorum. biz 6+6 dayız çok şükürİyiyiz şimdilik, kahverengi hafif kanamalarım lekelerim oluyodu ama düzelir gibi olduk. Çok çabuk yorulma, çabuk acıkma ve uyku isteğini saymıyorum tabii Sen nasılsın?
Ay hadi hayırlısı.Allah gönlüne göre versin.Hayirli haberlerini bekliyorum.Ben de regl bitmesini bekliyorum.Calismalara başlıyorum insallah.Cumartesi aşılamam var ondan sonra inşallah hamişim canımsen de son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?