💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cok sagol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin, saglıkla alalım kucagımıza

Aynen canım ya şuan çok mutluyum ya peki ben degerlendirme olarak nasıl yapicam bugün böyle daha yeni belli o zaman ben yedi Ekim'de yumurtlama olur
Yumurtlama görene kadar günaşırı devam edin canım görünce 3 gün üst üste değerlendirirsiniz

Normaldir canım. Çok şükür koyulaşıyor benim bayağı zaman kasığımda ağrı vardı

GUNAYDİN KİZCELERRR CATLATMA İĞNESİ 11. GÜNDEN SELAMLAR İNANİR MİSİNİZ ARTİMED STRİP TESTİ TAMAMEN NEGO CİKARDİ BUGUN DEMEKKİ İGNE ETKİSİ ARTİK BİTTİ YARİNDAN SONRASI HEYECANLI UC TESTİM VAR UC GUN 4. GUN KAN VERİO DUPHASTON A BASLAYACAGİM MUTİS BİR GUN GEÇİRMENİZ DİLEGİYLE

hergün test yapınca koyuluk cok az farkediliyor kuzum iki günde bir yapınca daha ne görünür erken kan verip kendini strese sokma ben 14. gün kan vermiştim gayet iyi çıkmıştı hadi hayırlısı bakalım

Merhaba kader ortağım.. benimde sol tüpüm kapalı ve hsg ile açılmadı. Sadece sağ tüpü. Açık. Bunun haberini 2 gün önce aldım.. Bitik durumdayım
Hayır sakın umutsuz olma inan bana geçen hafta ben de öyleydim ama Allah büyük en yakın arkadaşım tek tüple hamile kaldı 4 aylık Şuan sakın negatif düşünme içini rahatlat inşallah bizde en güzel haberleri alıcaz kardeşim doktor hocasıyla konuştu bir çok hasta tek tüple hamile kalmış doğal yolla o yüzden canını sıkma bizim yumurtlama günlerimizi çok sıkı takip etmemiz gerekiyor

Kızlar merhaba sağlık ocağında vitaminlerime baktırdım b12 yumurtlama için sanırım önemli bir vitamin 226 çıktı iyi mi sizce biliyor musunuz

Evet canım sabah emin olmak istedim büyük ihtimal iki günde bir yaparım

Ay ne güzel ne güzel masallah sen de hamilesin.Saglikla hayirla kucagina al insallah çok sevindim.Ben de iyiyim şükür bu ay başlıyoruz çalışmalara nasipse.

kızlar Ben regli oldum 32gundur test yapmaktan yoruldum yumi goremedim ama biz buay yinede degerlendirmistik testlere bagli kalmak istemedik olmadi yumi yok ilk defa deniyrum testi birdahaki ay tekrar deniycem eger tekrar yumurta gormezsem bir skntı var demekbu testlerde burda dursun belki biri okur benim gibidir ona yardim eder (kendini yanliz hissetme arkdasim bende buay yumi goremedim)

soğan kürüne basliycam adet bittikten snra sabah aksamdi degilmi? Beni aydinlatirsaniz sevinirim..

Zumruduanka96 ben regli oldum listeden kaldirabilirsin canim

Eklentiler

• 20231005_162458.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…