- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.041
Mrhaba kizlar bende bugun adet oldum 13 gun gecikmeyle bu ayda nasip degmis pozitif gormek gelecej ay icin yeni umitlerle basliycaz insallah
Canım zaten her ay yumurtlama görmüyormuşuz arada olmadığı oluyormuş normal bir durummuş yani hiç canını sıkma, önümüzdeki ay güzel bir yumoş olur ve bebişe dönüşür inşallahkızlar Ben regli oldum32gundur test yapmaktan yoruldum yumi goremedim ama biz buay yinede degerlendirmistik testlere bagli kalmak istemedik olmadi yumi yok ilk defa deniyrum testi birdahaki ay tekrar deniycem eger tekrar yumurta gormezsem bir skntı var demekbu testlerde burda dursun belki biri okur benim gibidir ona yardim eder (kendini yanliz hissetme arkdasim bende buay yumi goremedim)
soğan kürüne basliycam adet bittikten snra sabah aksamdi degilmi? Beni aydinlatirsaniz sevinirim..
Zumruduanka96 ben regli oldum listeden kaldirabilirsin canim
Günaydın kızlar görebiliyor musunuz birşey
İnşallahCanım öncelikle inşallah bebişin seninledir, ne zaman çıktı ikinci çizgi ve testin markası nedir
İNsallh canim benim daha ilk ovu test deneme belki benm sansima buay yumi olmadigi zamana denk geldim diye umut ediyorum birdhaki ay sogan kurune basliycam sabah aksam adet bittikten kac gun devm etmem gerekiyrdu onu bilmiyrum yaptysan solermisin canim testlere devam etcem yine gelmezse doktor yoli gozukuyor rabbim hakkimizda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin islerimizi zorlastirmasin kolaylastirsin yuce mevlamCanım zaten her ay yumurtlama görmüyormuşuz arada olmadığı oluyormuş normal bir durummuş yani hiç canını sıkma, önümüzdeki ay güzel bir yumoş olur ve bebişe dönüşür inşallah
Ama dediğin gibi takip et yine olmazsa mutlaka doktora görün
Canım ben yapmadım onu hiç amaİNsallh canim benim daha ilk ovu test deneme belki benm sansima buay yumi olmadigi zamana denk geldim diye umut ediyorum birdhaki ay sogan kurune basliycam sabah aksam adet bittikten kac gun devm etmem gerekiyrdu onu bilmiyrum yaptysan solermisin canim testlere devam etcem yine gelmezse doktor yoli gozukuyor rabbim hakkimizda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin islerimizi zorlastirmasin kolaylastirsin yuce mevlam
Gorunmuyo canim kuruma cizgisidir gilge varsa adete kac gunun varGünaydın kızlar görebiliyor musunuz birşey
Insallah canim cok yogun basladi adetim de pazartesi hormonlarm icin kan vercem insallah sonucumda iyi cikar gelir bebis sagliklaCanım benim rabbim inşallah gelecek ay nasip eder :) vardır Allahın bir bildiği..
Dilerim, kasım ayı aşk ayı bebişinle gelirr sana :)
Insallah canim cok yogun basladi adetim de pazartesi hormonlarm icin kan vercem insallah sonucumda iyi cikar gelir bebis saglikla
Bende ovulasyon testi alcaktm cok pahali gun asiri iliskiyle takip edicem bu ay ates olcumu yaparm adetim bitince diye dusunuyorum burdaki test disindaki. Yapilantakipleri yapicam ovulasyonu hergun ayninsaatte sivi tuketimini keserek mi yaptn canimİNsallh canim benim daha ilk ovu test deneme belki benm sansima buay yumi olmadigi zamana denk geldim diye umut ediyorum birdhaki ay sogan kurune basliycam sabah aksam adet bittikten kac gun devm etmem gerekiyrdu onu bilmiyrum yaptysan solermisin canim testlere devam etcem yine gelmezse doktor yoli gozukuyor rabbim hakkimizda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin islerimizi zorlastirmasin kolaylastirsin yuce mevlam
Aynen canım benimde öyle, bir normal seviyeye getiremedimO b12 den ne çektik zaten yaa daha iğnelerim var devam ediyim bari yükseliyor hemen geri düşüyor
Artimedin testleri mimli canım, zaten benzettiğim için sordumİnşallahhemen çıktı beklemedim hiç markası artimed
Vallahi yaAynen canım benimde öyle, bir normal seviyeye getiremedim
6 günüm var canım daha kuruma çizgisi değil test oturduktan sonra belli oldu ama fotoğrafı çekemedim galiba kan verdim sonucum da çıkmadı dahaGorunmuyo canim kuruma cizgisidir gilge varsa adete kac gunun var
evet malesef pahali canim ucuz hicbirsey birakmadilarki ülkemdeBende ovulasyon testi alcaktm cok pahali gun asiri iliskiyle takip edicem bu ay ates olcumu yaparm adetim bitince diye dusunuyorum burdaki test disindaki. Yapilantakipleri yapicam ovulasyonu hergun ayninsaatte sivi tuketimini keserek mi yaptn canim
insallah canim gorurde yazar sagolasin rabbim su cumanin suyu yuzu hurmetine yar ve yardimcimiz olsunCanım ben yapmadım onu hiç amarojbininannesi yaptığını ve 2 kere o sayede hamile kaldığını söyledi bu ay da denemiş inşallah sağlıklı sonuç alır
GÖrünce yazar nasıl kullandığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?