- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.061
Yumurtlama oluyormu çok heyecanlıyım şuanEvet canım belirmiş çizgi bu 3 günü dikkatli yaparsin testi öğlen yapmışsin zaten iyi olmuş öğlen 2 saat sıvı almamış olursan bence 2-3 güne pik görürsün
Insallah pozitif sonuc alirsn canim bende silik cizgi gordm sevndm benim olmadi bu ay adet oldum insallah sen olumlu sonuc alirsin6 günüm var canım daha kuruma çizgisi değil test oturduktan sonra belli oldu ama fotoğrafı çekemedim galiba kan verdim sonucum da çıkmadı daha
Canım şunu paylaşmak istedim ovülasyon testleriyle alakalı her şey yazıyo bi oku isterden
Cok garip durum canim bendede hep cift cizgi cikiyodu ama hormn degerlerm normal degildi ondandi galiba simdi yine kan vercem pazartesi ovu testi almamak icnde zor tutuyorm kendimievet malesef pahali canim ucuz hicbirsey birakmadilarki ülkemde20bir almistim yetmedi 20 birdaha almk zorunda kaldim ates olcumune bende baslamistim son 1hafta kala dustu atesim regli oldum bende gun asiri denedim cnm ovüvtestine bagli kalmk istemedim ama yumurta gorunmedi akintilarimda oldu
Sivi alimima hrp dikkt ettim 2.5 saat onceden kestim yemek yedim ama sulu degil ne olur ne olmaz diye hep katiydi yani ayni saatlerde yaptim bazen ileri attim ama hep ayni saatlerde son testlerimi atayik bak canm hep ayni zamanda ama goremedim birkere olsun dene yumurtluyrmusun bak bence
insallah canim gorurde yazar sagolasin rabbim su cumanin suyu yuzu hurmetine yar ve yardimcimiz olsun
Evet pik olmuş mutlaka değerledirinnKizlarrrrrrr yorum yumurtlama oluyormu t çizgisi c den daha belli çabuk yorum
Olmuuş dimi canım bu ay hiç yumurtlama olmayacak sandımEvet pik olmuş mutlaka değerledirinn
Evet evet bu hafta en azından günaşırı şekilde degerlendirmelisinizOlmuuş dimi canım bu ay hiç yumurtlama olmayacak sandım
Tertemiz pik canım hayırlı olsunYumurtlama oluyormu çok heyecanlıyım şuan
Siliklesince de devam etmek gerekiyor bu aradaTamam canım bugünden itibaren başlıyorum silikleşene kadar devam
Ayy heyecanlandim yaTertemiz pik canım hayırlı olsunbugünü degerlendir yarını da mutlaka
Canım 24-36 saat içinde yumurtlayacaksin demek oluyor pikten sonra yani siliklestigi gün yumurtan çatlamış demek. Bak boşuna panik oldun dedik sana daha var diyeAyy heyecanlandim yahamile olsam bu kadar heycanlanmazdim inşallah bu ay tutar ya bugünden itibaren başlıyorum değerlendirmeye peki şimdi benim yumurtlama bugün oluyor on dört gün sonra adet dimi ona göre hesaplayacagim
Evet ya baya panik oldum herhalde olmayacak adeet olucam dedim kesin eşimde sperm sıkıntısı varmı bilmiyorum bu ay randevu almıştım gidecek kontrole bugün başlayacağım üç dört gün devam durmak yok destekleriniz için çok sağol içimi rahatlatıniz inşallah gebelik testinde çift çizgi gorururuz hepimizCanım 24-36 saat içinde yumurtlayacaksin demek oluyor pikten sonra yani siliklestigi gün yumurtan çatlamış demek. Bak boşuna panik oldun dedik sana daha var diyesiliklestigi gün 5 numara sen şuan 3-4 arasında bir yerdesin yani gebelik şansının en yüksek olduğu zaman eşinde sperm problemi yoksa bu 3 günü değerlendir canım varsa gün aşırı değerlendir inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görürüz
Bende anlayamadimki canim benm laboquick almiycam ama busefer baska alicam c cizgilerim bile bulanik net kirmizi degildi benim butun degerlerim iyi cikti troid haric ondan dolahi oldugunu dusunuyrum hic kullndnmi ovü testiCok garip durum canim bendede hep cift cizgi cikiyodu ama hormn degerlerm normal degildi ondandi galiba simdi yine kan vercem pazartesi ovu testi almamak icnde zor tutuyorm kendimi
Ben yaptım canım boş gene,sende durum nasılHahah yapinca yine haberleselim
Benimde yumurta kistim var 4 ay once doktr regliyle atilip gidecek cok kucuk demisti.. buay ilk defa ovü testi denedim akıntılarim olmasina rağmen ovüde yumurta göremedim 6.günden 32.güne kadar ovü yaptim benm sormak istedigim akintini nasil takip ediyrsun benmi yanlis birsey yapiyrum yumjrtladigini nasil anliyrsunKızlar selam. Geçen ay kistim olmuştu. Bu ay doktorla takip ettik geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu ay doktor 1-3 güne çatlar demişti ki çatladı. Ben yumurtlamamı testle değil akıntımla takip ediyorum değerlendirdim artık bitti. Geri sayım başlasınbat tarihim 18 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?