💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizlarrrrrrr yorum yumurtlama oluyormu t çizgisi c den daha belli çabuk yorum

Eklentiler

• IMG_20231006_120220.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20231006_120200_1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 78
6 günüm var canım daha kuruma çizgisi değil test oturduktan sonra belli oldu ama fotoğrafı çekemedim galiba kan verdim sonucum da çıkmadı daha
Insallah pozitif sonuc alirsn canim bende silik cizgi gordm sevndm benim olmadi bu ay adet oldum insallah sen olumlu sonuc alirsin test sonucun cikinca yaz canim merak ediyorm bende

Cok garip durum canim bendede hep cift cizgi cikiyodu ama hormn degerlerm normal degildi ondandi galiba simdi yine kan vercem pazartesi ovu testi almamak icnde zor tutuyorm kendimi

Tertemiz pik canım hayırlı olsun bugünü degerlendir yarını da mutlaka
Ayy heyecanlandim ya hamile olsam bu kadar heycanlanmazdim inşallah bu ay tutar ya bugünden itibaren başlıyorum değerlendirmeye peki şimdi benim yumurtlama bugün oluyor on dört gün sonra adet dimi ona göre hesaplayacagim

Canım 24-36 saat içinde yumurtlayacaksin demek oluyor pikten sonra yani siliklestigi gün yumurtan çatlamış demek. Bak boşuna panik oldun dedik sana daha var diye siliklestigi gün 5 numara sen şuan 3-4 arasında bir yerdesin yani gebelik şansının en yüksek olduğu zaman eşinde sperm problemi yoksa bu 3 günü değerlendir canım varsa gün aşırı değerlendir inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görürüz

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-24-00-47-00-804_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 75
Evet ya baya panik oldum herhalde olmayacak adeet olucam dedim kesin eşimde sperm sıkıntısı varmı bilmiyorum bu ay randevu almıştım gidecek kontrole bugün başlayacağım üç dört gün devam durmak yok destekleriniz için çok sağol içimi rahatlatıniz inşallah gebelik testinde çift çizgi gorururuz hepimiz

Kızlar selam. Geçen ay kistim olmuştu. Bu ay doktorla takip ettik geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu ay doktor 1-3 güne çatlar demişti ki çatladı. Ben yumurtlamamı testle değil akıntımla takip ediyorum değerlendirdim artık bitti. Geri sayım başlasın bat tarihim 18 ekim

Cok garip durum canim bendede hep cift cizgi cikiyodu ama hormn degerlerm normal degildi ondandi galiba simdi yine kan vercem pazartesi ovu testi almamak icnde zor tutuyorm kendimi
Bende anlayamadimki canim benm laboquick almiycam ama busefer baska alicam c cizgilerim bile bulanik net kirmizi degildi benim butun degerlerim iyi cikti troid haric ondan dolahi oldugunu dusunuyrum hic kullndnmi ovü testi

Benimde yumurta kistim var 4 ay once doktr regliyle atilip gidecek cok kucuk demisti.. buay ilk defa ovü testi denedim akıntılarim olmasina rağmen ovüde yumurta göremedim 6.günden 32.güne kadar ovü yaptim benm sormak istedigim akintini nasil takip ediyrsun benmi yanlis birsey yapiyrum yumjrtladigini nasil anliyrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…