- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.081
Amiin canım, Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallahevet malesef pahali canim ucuz hicbirsey birakmadilarki ülkemde20bir almistim yetmedi 20 birdaha almk zorunda kaldim ates olcumune bende baslamistim son 1hafta kala dustu atesim regli oldum bende gun asiri denedim cnm ovüvtestine bagli kalmk istemedim ama yumurta gorunmedi akintilarimda oldu
Sivi alimima hrp dikkt ettim 2.5 saat onceden kestim yemek yedim ama sulu degil ne olur ne olmaz diye hep katiydi yani ayni saatlerde yaptim bazen ileri attim ama hep ayni saatlerde son testlerimi atayik bak canm hep ayni zamanda ama goremedim birkere olsun dene yumurtluyrmusun bak bence
insallah canim gorurde yazar sagolasin rabbim su cumanin suyu yuzu hurmetine yar ve yardimcimiz olsun
Benimde negatifBen yaptım canım boş gene,sende durum nasıl
Geçmiş olsun canım, ben 5 te başladım bu ayMerhaba kızlar, Kaç gündür hiç bakamadım Kedim Mia ip yuttu hastaneye yatırdık ameliyat oldu dün bugün iyi çok şükür yarın inşallah alıcam evine gelicek prensesbugün adetten sonra 7. Günüm ovü testine başlasammı bilemedim
Yaa geçmiş olsun bir an önce iyileşsin minnoşMerhaba kızlar, Kaç gündür hiç bakamadım Kedim Mia ip yuttu hastaneye yatırdık ameliyat oldu dün bugün iyi çok şükür yarın inşallah alıcam evine gelicek prensesbugün adetten sonra 7. Günüm ovü testine başlasammı bilemedim
Çok sağol iyi yaptın canım belli olmuyor bu yumurtalarGeçmiş olsun canım, ben 5 te başladım bu ay
Tamam canımSiliklesince de devam etmek gerekiyor bu arada
İnşallahYaa geçmiş olsun bir an önce iyileşsin minnoş
Başla bence canım bitince hemen başlamak gerekiyor ya
Hadi hayırlısıİnşallahyaptım o zaman ilk günümü
Bwnde o markayi kullandm hep koyu cift cizgydi canim en iyisi o marka diye biliyorum. BenBende anlayamadimki canim benm laboquick almiycam ama busefer baska alicam c cizgilerim bile bulanik net kirmizi degildi benim butun degerlerim iyi cikti troid haric ondan dolahi oldugunu dusunuyrum hic kullndnmi ovü testi
Benim ağrım oluyor yumurtanın çatlayacağı tarafta. 1-2 gün sürüyor o günleri de değerlendirdim zaten asıl gününde vajinal artışım oluyo çatladığı günde inanılmaz yoğun uzayan akıntım olduğu zaman anlıyorum. Bittikten sonra su gibi bi akıntıya dönüşüp normalleşiyorBenimde yumurta kistim var 4 ay once doktr regliyle atilip gidecek cok kucuk demisti.. buay ilk defa ovü testi denedim akıntılarim olmasina rağmen ovüde yumurta göremedim 6.günden 32.güne kadar ovü yaptim benm sormak istedigim akintini nasil takip ediyrsun benmi yanlis birsey yapiyrum yumjrtladigini nasil anliyrsun️
Ayni markati kullandim catladgni anlamiyodum bende cok uzun sure gun yani koyu kirmizi cikiyodu verim alamadm bende ama en iyi marka bu diye almstm. BendeBende anlayamadimki canim benm laboquick almiycam ama busefer baska alicam c cizgilerim bile bulanik net kirmizi degildi benim butun degerlerim iyi cikti troid haric ondan dolahi oldugunu dusunuyrum hic kullndnmi ovü testi
Canım ben mesajınızı gördüm ben soğan kuru sayesinde ikij defa kaldım hamile bir tane sağlıklı bir tane sağlıksız oldu İbrahim Saraçoğlu var videosunu izle çok net anlatıyor ben bu ay yine içtim on gün falan etkisi olmuşmu mu 14 gün sonra öğrenecem olursa olmasa yazarım burayaİNsallh canim benim daha ilk ovu test deneme belki benm sansima buay yumi olmadigi zamana denk geldim diye umut ediyorum birdhaki ay sogan kurune basliycam sabah aksam adet bittikten kac gun devm etmem gerekiyrdu onu bilmiyrum yaptysan solermisin canim testlere devam etcem yine gelmezse doktor yoli gozukuyor rabbim hakkimizda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin islerimizi zorlastirmasin kolaylastirsin yuce mevlam
Benimde çok ağrim oldu femometer uygulamasini kullniyrum hatta orda servikal mukus takibi yapabilirsun senin anlattiklarinin hepsini gordum agri yumurta akim ama ovü testi hep silik ti yumi gorünmedi belkide buyumeden catladi gitti hayrlisi olsun umarim mucizene kavusursunBenim ağrım oluyor yumurtanın çatlayacağı tarafta. 1-2 gün sürüyor o günleri de değerlendirdim zaten asıl gününde vajinal artışım oluyo çatladığı günde inanılmaz yoğun uzayan akıntım olduğu zaman anlıyorum. Bittikten sonra su gibi bi akıntıya dönüşüp normalleşiyor
llaboquick nebilim bana güven vermedi birgebeningunluhu ebru hanimin testlerini daha cok oneriyorlaar buay onu deniycem bakalim insallh buay görurumAyni markati kullandim catladgni anlamiyodum bende cok uzun sure gun yani koyu kirmizi cikiyodu verim alamadm bende ama en iyi marka bu diye almstm. Bende
O zaman en yüksek şans 3.gün. Yani pikten 1 gün öncesi mi canım5. Gün ovulasyon günü yani ovulasyon testinde pikten sonraki testi silik gördüğün gün canım
Test bozukmuş sanırım başka marka ile denedim tertemiz negatif çıktıArtimedin testleri mimli canım, zaten benzettiğim için sordumadetliyken bile çizgi çıkardığı oldu bazı arkadaşlarda, o yüzden başka marka ile yapmanı ve varsa 2 günde bir koyulduk takip etmeni öneririm.
Aynen kuzum varsa elinde fazla fazla hemen başla benceÇok sağol iyi yaptın canım belli olmuyor bu yumurtalar
Canım nasıl yaptın soğan kürünü kaç gün mesela biraz anlatabilir misin lütfen ?Canım ben mesajınızı gördüm ben soğan kuru sayesinde ikij defa kaldım hamile bir tane sağlıklı bir tane sağlıksız oldu İbrahim Saraçoğlu var videosunu izle çok net anlatıyor ben bu ay yine içtim on gün falan etkisi olmuşmu mu 14 gün sonra öğrenecem olursa olmasa yazarım buraya
Normalde adet bittiğinin ikinci günü başlanıyor aç karinla sabah akşam yemeklerden 10 dk önce içiyorsun 15 gün boyunca kabuklu kabuksuz fark etmiyor ben kabuklu içtim kahverengi kabuklu soğan olucak mor falan değil İbrahim Saraçoğlu var videosunu izle canım ben iki defa adetliyken başladım ama rahim inceltmesi oluyormuş bilmiyordum ama bir sıkıntı ile karşılaşmadım yine aynı bildiğim gibi yaptım ama iyice araştırın yanlış bilgi olmasın bazı hormonlara ağır geliyor sıkıntı yaşayan var bende bir sıkıntı olmadığı için yaptım benCanım nasıl yaptın soğan kürünü kaç gün mesela biraz anlatabilir misin lütfen ?
ay hadi insallh canim yumiyi gormussun bende basliycam sigan kurune ben buay yumi goremedimCanım ben mesajınızı gördüm ben soğan kuru sayesinde ikij defa kaldım hamile bir tane sağlıklı bir tane sağlıksız oldu İbrahim Saraçoğlu var videosunu izle çok net anlatıyor ben bu ay yine içtim on gün falan etkisi olmuşmu mu 14 gün sonra öğrenecem olursa olmasa yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?