💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amiin canım, Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar, Kaç gündür hiç bakamadım Kedim Mia ip yuttu hastaneye yatırdık ameliyat oldu dün bugün iyi çok şükür yarın inşallah alıcam evine gelicek prenses bugün adetten sonra 7. Günüm ovü testine başlasammı bilemedim

Geçmiş olsun canım, ben 5 te başladım bu ay

Yaa geçmiş olsun bir an önce iyileşsin minnoş
Başla bence canım bitince hemen başlamak gerekiyor ya

Bende anlayamadimki canim benm laboquick almiycam ama busefer baska alicam c cizgilerim bile bulanik net kirmizi degildi benim butun degerlerim iyi cikti troid haric ondan dolahi oldugunu dusunuyrum hic kullndnmi ovü testi
Bwnde o markayi kullandm hep koyu cift cizgydi canim en iyisi o marka diye biliyorum. Ben

Benim ağrım oluyor yumurtanın çatlayacağı tarafta. 1-2 gün sürüyor o günleri de değerlendirdim zaten asıl gününde vajinal artışım oluyo çatladığı günde inanılmaz yoğun uzayan akıntım olduğu zaman anlıyorum. Bittikten sonra su gibi bi akıntıya dönüşüp normalleşiyor

Bende anlayamadimki canim benm laboquick almiycam ama busefer baska alicam c cizgilerim bile bulanik net kirmizi degildi benim butun degerlerim iyi cikti troid haric ondan dolahi oldugunu dusunuyrum hic kullndnmi ovü testi
Ayni markati kullandim catladgni anlamiyodum bende cok uzun sure gun yani koyu kirmizi cikiyodu verim alamadm bende ama en iyi marka bu diye almstm. Bende

Canım ben mesajınızı gördüm ben soğan kuru sayesinde ikij defa kaldım hamile bir tane sağlıklı bir tane sağlıksız oldu İbrahim Saraçoğlu var videosunu izle çok net anlatıyor ben bu ay yine içtim on gün falan etkisi olmuşmu mu 14 gün sonra öğrenecem olursa olmasa yazarım buraya

Benimde çok ağrim oldu femometer uygulamasini kullniyrum hatta orda servikal mukus takibi yapabilirsun senin anlattiklarinin hepsini gordum agri yumurta akim ama ovü testi hep silik ti yumi gorünmedi belkide buyumeden catladi gitti hayrlisi olsun umarim mucizene kavusursun
Ayni markati kullandim catladgni anlamiyodum bende cok uzun sure gun yani koyu kirmizi cikiyodu verim alamadm bende ama en iyi marka bu diye almstm. Bende
llaboquick nebilim bana güven vermedi birgebeningunluhu ebru hanimin testlerini daha cok oneriyorlaar buay onu deniycem bakalim insallh buay görurum

Test bozukmuş sanırım başka marka ile denedim tertemiz negatif çıktı

Eklentiler

• IMG-20231006-WA0016.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
Canım nasıl yaptın soğan kürünü kaç gün mesela biraz anlatabilir misin lütfen ?

Canım nasıl yaptın soğan kürünü kaç gün mesela biraz anlatabilir misin lütfen ?
Normalde adet bittiğinin ikinci günü başlanıyor aç karinla sabah akşam yemeklerden 10 dk önce içiyorsun 15 gün boyunca kabuklu kabuksuz fark etmiyor ben kabuklu içtim kahverengi kabuklu soğan olucak mor falan değil İbrahim Saraçoğlu var videosunu izle canım ben iki defa adetliyken başladım ama rahim inceltmesi oluyormuş bilmiyordum ama bir sıkıntı ile karşılaşmadım yine aynı bildiğim gibi yaptım ama iyice araştırın yanlış bilgi olmasın bazı hormonlara ağır geliyor sıkıntı yaşayan var bende bir sıkıntı olmadığı için yaptım ben

ay hadi insallh canim yumiyi gormussun bende basliycam sigan kurune ben buay yumi goremedim adetliykenmi basladin adetten snrami kac gun kullnmamiz gerekiyr birde s.ve aksmmiydi ben yine bakarim smdi ibrahim saracoglunun kanalina sagol cnm cvpladigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…