- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.101
Bu yumurtlama olmadimi senin yumurtlama ya yardımcı soğan kürü benimde yumurta tembel ya benn adetliyken başladım ama iyi değilmiş siz İbrahim Saraçoğlu videosunu izleyin kötü bie şey olmasın yarayan var yaramayan var sabah akşam aç karın içtim on dk önce yemekten taze iç hep ilik olucak soguken etkisi yok sıcak yada ılık iç kabuklu kabuksuz fark etmiyor kahverengi olsun kabulari mor degilay hadi insallh canim yumiyi gormussun bende basliycam sigan kurune ben buay yumi goremedimadetliykenmi basladin adetten snrami kac gun kullnmamiz gerekiyr birde s.ve aksmmiydi ben yine bakarim smdi ibrahim saracoglunun kanalina sagol cnm cvpladigin icin
Onu tam bilemiyoruz ki canım şöyle ki pik gördüğümuz gün 24-36 saat var çatlamasina yumurtanın pik günü değerli o yüzden ovulasyondan 24-36 saat öncesi demek bu bir gün önceydi de katarsak işin içine bu 3 gün değerli catladiktan sonra ise yumurtanın 24-36 saati var en fazla sonra işlevsiz hale geliyor aslında ne kadar mucizevi değil mi gebelik oluşumuO zaman en yüksek şans 3.gün. Yani pikten 1 gün öncesi mi canım
Canım sadece hormona baktirma eğer kadın doğuma gideceksen baktirmadiysan yumurtalıklara da baktır mutlaka hep çift çizgi göruyorsanCok garip durum canim bendede hep cift cizgi cikiyodu ama hormn degerlerm normal degildi ondandi galiba simdi yine kan vercem pazartesi ovu testi almamak icnde zor tutuyorm kendimi
Ben 10 Eylül'de baslayacagim kuzum adetim bitti ama iki aydır takvimle aynı gidiyor ovulasyon test harcamak istemedimGeçmiş olsun canım, ben 5 te başladım bu ay
yok kuzum olmadi 32.gunde biraktim bugunde regli oldumBu yumurtlama olmadimi senin yumurtlama ya yardımcı soğan kürü benimde yumurta tembel ya benn adetliyken başladım ama iyi değilmiş siz İbrahim Saraçoğlu videosunu izleyin kötü bie şey olmasın yarayan var yaramayan var sabah akşam aç karın içtim on dk önce yemekten taze iç hep ilik olucak soguken etkisi yok sıcak yada ılık iç kabuklu kabuksuz fark etmiyor kahverengi olsun kabulari mor degil
Benim hormonlarda çok şükür bir sıkıntı yok aslında denemek istiyorum teşekkür ederim canım bakıcam benNormalde adet bittiğinin ikinci günü başlanıyor aç karinla sabah akşam yemeklerden 10 dk önce içiyorsun 15 gün boyunca kabuklu kabuksuz fark etmiyor ben kabuklu içtim kahverengi kabuklu soğan olucak mor falan değil İbrahim Saraçoğlu var videosunu izle canım ben iki defa adetliyken başladım ama rahim inceltmesi oluyormuş bilmiyordum ama bir sıkıntı ile karşılaşmadım yine aynı bildiğim gibi yaptım ama iyice araştırın yanlış bilgi olmasın bazı hormonlara ağır geliyor sıkıntı yaşayan var bende bir sıkıntı olmadığı için yaptım ben
Bende yaşıyorum canım aynı durumu 4 5 gündür lekelenme görüyorum sadce kahverengi pembemsi gibi birşey doktorum kan aldı sonucu bekliyorum şu andaKızlar selamregl tarihime 1 hafta var benden bugün azıcık kan gelmiş pembemsi kahveremgimsi sizce yerleşme kanamasımıdır regli mi göğüslerim falan şiş yumurtlama sonrasından beri acıyorda koltuk altı göğüs ucuna doğru ay anlam veremedim hemen koştum buraya lüttfen bilgisi olan etiketleyerek cevap verir mi çalıştığım için okuyamıyorum her yazılanı
Banada haber verirmisin kuzum sonucuBende yaşıyorum canım aynı durumu 4 5 gündür lekelenme görüyorum sadce kahverengi pembemsi gibi birşey doktorum kan aldı sonucu bekliyorum şu andaBasakbasak1
Sağlık ocağında yaptırdım canım doktoruma gitmedim henüz gebelik varsa da yoksa da gideceğim öğrendikten sonra. Test yaptım ama emin değilim henüz sen uyguladin mi test pekiBanada haber verirmisin kuzum sonucuinşallah hayırlı haberler ver evde test yapmışmıydın ? Birde kadın doğuma mı gittin yoksa sağlık ocağı gibi bir yere mi ?
Artimedin testleri mimli canım, zaten benzettiğim için sordumadetliyken bile çizgi çıkardığı oldu bazı arkadaşlarda, o yüzden başka marka ile yapmanı ve varsa 2 günde bir koyulduk takip etmeni öneririm.
Merhaba kızlar, Kaç gündür hiç bakamadım Kedim Mia ip yuttu hastaneye yatırdık ameliyat oldu dün bugün iyi çok şükür yarın inşallah alıcam evine gelicek prensesbugün adetten sonra 7. Günüm ovü testine başlasammı bilemedim
Canım yumurtlama dönemin olabilir mi ?Kızlar az önce lavaboya gittiyse pembe akıntıyla karşılaştım adetten sonra 12 gündeyim acep nedirhafif kırmızı gibide
Yok canım yapmadım kimyasal geçirdiğim için geç yapmayı düşünüyordum bu kanamayı görene kadar. Kanamanın durumuna göre yarın sabah yapıcam. Sabahtan normal akıntım vardı daha 2 saat öncesinde kanamayı gördüm şok oldum bir regl belirtim bile yok çünkü. Testin negatif mi çıktı pekiSağlık ocağında yaptırdım canım doktoruma gitmedim henüz gebelik varsa da yoksa da gideceğim öğrendikten sonra. Test yaptım ama emin değilim henüz sen uyguladin mi test peki
Bende bendee öyle gerçi benim adet sonrası 16. Günüm çok tedirgin oldumKızlar az önce lavaboya gittiyse pembe akıntıyla karşılaştım adetten sonra 12 gündeyim acep nedirhafif kırmızı gibide
Hafif bir gölge var sdece canım buraya attım ama arkadaşlar yok dedi emin değilim yani o yüzden kan sonucumu bekliyorum onda varsa çıkar diye düşünüyorumYok canım yapmadım kimyasal geçirdiğim için geç yapmayı düşünüyordum bu kanamayı görene kadar. Kanamanın durumuna göre yarın sabah yapıcam. Sabahtan normal akıntım vardı daha 2 saat öncesinde kanamayı gördüm şok oldum bir regl belirtim bile yok çünkü. Testin negatif mi çıktı peki
Valla ovulasyon kullanmadım kuzum bu ay bılmıyorum kı yaCanım yumurtlama dönemin olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?