💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu yumurtlama olmadimi senin yumurtlama ya yardımcı soğan kürü benimde yumurta tembel ya benn adetliyken başladım ama iyi değilmiş siz İbrahim Saraçoğlu videosunu izleyin kötü bie şey olmasın yarayan var yaramayan var sabah akşam aç karın içtim on dk önce yemekten taze iç hep ilik olucak soguken etkisi yok sıcak yada ılık iç kabuklu kabuksuz fark etmiyor kahverengi olsun kabulari mor degil

O zaman en yüksek şans 3.gün. Yani pikten 1 gün öncesi mi canım
Onu tam bilemiyoruz ki canım şöyle ki pik gördüğümuz gün 24-36 saat var çatlamasina yumurtanın pik günü değerli o yüzden ovulasyondan 24-36 saat öncesi demek bu bir gün önceydi de katarsak işin içine bu 3 gün değerli catladiktan sonra ise yumurtanın 24-36 saati var en fazla sonra işlevsiz hale geliyor aslında ne kadar mucizevi değil mi gebelik oluşumu

Cok garip durum canim bendede hep cift cizgi cikiyodu ama hormn degerlerm normal degildi ondandi galiba simdi yine kan vercem pazartesi ovu testi almamak icnde zor tutuyorm kendimi
Canım sadece hormona baktirma eğer kadın doğuma gideceksen baktirmadiysan yumurtalıklara da baktır mutlaka hep çift çizgi göruyorsan

Kızlar selam regl tarihime 1 hafta var benden bugün azıcık kan gelmiş pembemsi kahveremgimsi sizce yerleşme kanamasımıdır regli mi göğüslerim falan şiş yumurtlama sonrasından beri acıyorda koltuk altı göğüs ucuna doğru ay anlam veremedim hemen koştum buraya lüttfen bilgisi olan etiketleyerek cevap verir mi çalıştığım için okuyamıyorum her yazılanı

yok kuzum olmadi 32.gunde biraktim bugunde regli oldum bende deniycem dediklerini yapcam canim allh razi olsun onumzdeki ay gorurrum bende adet bittikten snra baslammiz gerekmis videosunuda izldim bak buayki testlerimde bole

Eklentiler

• 20231005_162458.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 46
Benim hormonlarda çok şükür bir sıkıntı yok aslında denemek istiyorum teşekkür ederim canım bakıcam ben

Bende yaşıyorum canım aynı durumu 4 5 gündür lekelenme görüyorum sadce kahverengi pembemsi gibi birşey doktorum kan aldı sonucu bekliyorum şu anda Basakbasak1

Bende yaşıyorum canım aynı durumu 4 5 gündür lekelenme görüyorum sadce kahverengi pembemsi gibi birşey doktorum kan aldı sonucu bekliyorum şu anda Basakbasak1
Banada haber verirmisin kuzum sonucu inşallah hayırlı haberler ver evde test yapmışmıydın ? Birde kadın doğuma mı gittin yoksa sağlık ocağı gibi bir yere mi ?

Banada haber verirmisin kuzum sonucu inşallah hayırlı haberler ver evde test yapmışmıydın ? Birde kadın doğuma mı gittin yoksa sağlık ocağı gibi bir yere mi ?
Sağlık ocağında yaptırdım canım doktoruma gitmedim henüz gebelik varsa da yoksa da gideceğim öğrendikten sonra. Test yaptım ama emin değilim henüz sen uyguladin mi test peki

Tasuuu maşallah ne güzel büyümüş bebiş cinsiyeti ne ben uzun süredir girmiyordum

Ya kıyamam çok geçmiş olsun

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim bir doktorun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir adet gününe kadar ilişkiye girmemiz gerekiyormu

Sağlık ocağında yaptırdım canım doktoruma gitmedim henüz gebelik varsa da yoksa da gideceğim öğrendikten sonra. Test yaptım ama emin değilim henüz sen uyguladin mi test peki
Yok canım yapmadım kimyasal geçirdiğim için geç yapmayı düşünüyordum bu kanamayı görene kadar. Kanamanın durumuna göre yarın sabah yapıcam. Sabahtan normal akıntım vardı daha 2 saat öncesinde kanamayı gördüm şok oldum bir regl belirtim bile yok çünkü. Testin negatif mi çıktı peki

Hafif bir gölge var sdece canım buraya attım ama arkadaşlar yok dedi emin değilim yani o yüzden kan sonucumu bekliyorum onda varsa çıkar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…