💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba arkadaşlar biz bebek istiyoruz ama prolaktin değerim 3 ay önce 32 çıkmıştı. Dostinex kullandım düştü ama bebek olmadı. Bugün adet olunca tekrar prolaktin değerime baktırdım 33 olmuş yine tekrar yükselmiş. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı

yok kuzum olmadi 32.gunde biraktim bugunde regli oldum bende deniycem dediklerini yapcam canim allh razi olsun onumzdeki ay gorurrum bende adet bittikten snra baslammiz gerekmis videosunuda izldim bak buayki testlerimde bole
Bende de testler hep böyle ilk defa böyle bir den koyulasti ya şaşkınım hayla inşallah sana sifa olur canım üzme kendini bende soğanla kalabiliyorum anca içimde enfeksiyon var o yüzden galiba bakalım bu ay olacakmi

Kızlaarr dün doktor kontrolünde 14mm boyutunda 1 tane yumurtam vardı doktorum cmrtesi pazar çatlar dedi. Bugün ki yaptığım ovü testi en alttaki, sizce koyulaşma olması gerekmiyor muydu? Testlerim mi bozuk yoksa yumurtam daha fazla gelişmiyor mu acaba ?

Eklentiler

• 4FFBAFE7-5DAC-4B72-A1F2-896F452EAC1C.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 63
Bekleyebiliyorsan 3-4 gün sonra erken gebelik yap canım inşallah yerleşmedir

Canım burda biri daha vardi silik çıkıyor diyen bir iki gün daha yap birden koyulasiyor ovulasyon testi gebelik testi gibi değil testlerin bozuk olsa c çizgisi çıkmaz bu arada, kontrol çizgisinde sorun yok yarın en geç pazar çift çizgi göreceksin bence

Merhaba sıvı alımına dikkat ettiniz mi testleri yaparken? O yüzden çıkmamış olabilir mi? Daha önce başıma geldi, sıvı almadan bekleyip yenileyince pik gördüm

Aa ama sizin daha çatlamamış olabilir. Daha önce 14 mm denilen yumurtam 3-4 gün sonra çatlamıştı, normali bu mudur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…