- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.121
Acaba neden ya bende şaşırdımBende bendee öyle gerçi benim adet sonrası 16. Günüm çok tedirgin oldum
Anladım canım görmedim ben senin testini aynen varsa çıkar kanda zaten iyi yapmışsınHafif bir gölge var sdece canım buraya attım ama arkadaşlar yok dedi emin değilim yani o yüzden kan sonucumu bekliyorum onda varsa çıkar diye düşünüyorum
1 hafta var benim regl olmama birde gebelik belirtileride yaşıyorum 2-3 gündür ay meraktan direkt buraya yazdımAcaba neden ya bende şaşırdım
Test yapsana kuzum1 hafta var benim regl olmama birde gebelik belirtileride yaşıyorum 2-3 gündür ay meraktan direkt buraya yazdım
Bakalım canım inslalh hamileyizdirAnladım canım görmedim ben senin testini aynen varsa çıkar kanda zaten iyi yapmışsın
Kuzum sabahtan böyle birşeyim yoktu öğleden sonra oldu yarın sabaha yapıcam bakalım ay inşallah yerleşmedirTest yapsana kuzum
İnşallah hayırlısı olsunBakalım canım inslalh hamileyizdir
Anladım canım inşallah şifa olur sana deneyen çok bakarsın dikatlice bak yorumlaraBenim hormonlarda çok şükür bir sıkıntı yok aslında denemek istiyorum teşekkür ederim canım bakıcam ben
Bende de testler hep böyle ilk defa böyle bir den koyulasti ya şaşkınım hayla inşallah sana sifa olur canımyok kuzum olmadi 32.gunde biraktim bugunde regli oldumbende deniycem dediklerini yapcam canim allh razi olsun onumzdeki ay gorurrum bende adet bittikten snra baslammiz gerekmis videosunuda izldim bak buayki testlerimde bole
Bekleyebiliyorsan 3-4 gün sonra erken gebelik yap canım inşallah yerleşmedirKızlar selamregl tarihime 1 hafta var benden bugün azıcık kan gelmiş pembemsi kahveremgimsi sizce yerleşme kanamasımıdır regli mi göğüslerim falan şiş yumurtlama sonrasından beri acıyorda koltuk altı göğüs ucuna doğru ay anlam veremedim hemen koştum buraya lüttfen bilgisi olan etiketleyerek cevap verir mi çalıştığım için okuyamıyorum her yazılanı
Yani döngü ortası bu şekilde akıntı yumurtlama belirtisi oluyor muhtemelen o yüzdendir kuzumValla ovulasyon kullanmadım kuzum bu ay bılmıyorum kı ya
İlaç falan ya da başka bir şey kullandın mı?Kızlar az önce lavaboya gittiyse pembe akıntıyla karşılaştım adetten sonra 12 gündeyim acep nedirhafif kırmızı gibide
evet ilk günden bu yana ölçersen daha iyi analiz yapıyor grafikte diye biliyorum cnmKızlar ben şimdi reglimin ilk gününden mi ateş ölçmeye başlicam
Canım burda biri daha vardi silik çıkıyor diyen bir iki gün daha yap birden koyulasiyor ovulasyon testi gebelik testi gibi değil testlerin bozuk olsa c çizgisi çıkmaz bu arada, kontrol çizgisinde sorun yok yarın en geç pazar çift çizgi göreceksin benceKızlaarr dün doktor kontrolünde 14mm boyutunda 1 tane yumurtam vardı doktorum cmrtesi pazar çatlar dedi. Bugün ki yaptığım ovü testi en alttaki, sizce koyulaşma olması gerekmiyor muydu? Testlerim mi bozuk yoksa yumurtam daha fazla gelişmiyor mu acaba ?
Anladım kuzum doktorumda öyle dediYani döngü ortası bu şekilde akıntı yumurtlama belirtisi oluyor muhtemelen o yüzdendir kuzum
Aferin birde burun spreyı kuzumİlaç falan ya da başka bir şey kullandın mı?
Merhaba sıvı alımına dikkat ettiniz mi testleri yaparken? O yüzden çıkmamış olabilir mi? Daha önce başıma geldi, sıvı almadan bekleyip yenileyince pik gördümKızlaarr dün doktor kontrolünde 14mm boyutunda 1 tane yumurtam vardı doktorum cmrtesi pazar çatlar dedi. Bugün ki yaptığım ovü testi en alttaki, sizce koyulaşma olması gerekmiyor muydu? Testlerim mi bozuk yoksa yumurtam daha fazla gelişmiyor mu acaba ?
Yarın yapsam çıkmaz mı kuzumBekleyebiliyorsan 3-4 gün sonra erken gebelik yap canım inşallah yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?