💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cidden cok pahali ya bende nezaman yumurtladgmi bilmiyorm rast gele oluyo hersey adeti bekliyorm oda gec geliyor insallah guzel haberlermizi aliriz canim

Canım sadece hormona baktirma eğer kadın doğuma gideceksen baktirmadiysan yumurtalıklara da baktır mutlaka hep çift çizgi göruyorsan
Bakildi canim vajinal muayne yapti doktor hersey iyi dedi korunmazsan hamile kalirsin dedi korunmuyorm kan ver dedi bide adetij 3. Gunu onu yapcam iste simdide

Olmazsan haftaya test yap canim bizide bilgilendr hamilelik belirtilerine benziyo insallah pozitifi gorursun

Olmazsan haftaya test yap canim bizide bilgilendr hamilelik belirtilerine benziyo insallah pozitifi gorursun
Herkes hemen yapma diyor zaten ben yarın yapmayı düşünüyordum oysa ki tabiki bilgilendiririm bu arada mide bulantımda var bugün 3. Gün yazmayı unutmuşum şuan bulandığı için eklemek isterim hayırlısı olsun inşalllah

Daha önce bu marka testin pembesini kullanmıştım, onda gitigide yavaş yavaş koyulaşmaya başlıyordu canım bunda hep silik olunca kafam karıştı biraz Eşimden başka test almasını istedim akşama getirecek birde onla deneyim bakalım

Evet canım sıvı alımına dikkat ediyorum testi yapmadan 2-3 saat öncesine kadar sıvı hiçbişey tüketmemiştim. Yani azıcıkta olsa koyulaşma olur diye bekledim ama sanırım bu test pembe testler kadar hassas değil devam edeyim bakalım

Insallah canim ben 1 hafta once basladm adetmde 13 gun gecikti 7 tsne test yaptm kan verdim sen sabirsiz olma

Soğan kuru ise yaramis iste canim hadi insallh hayirli haberlerin gelir uzmemeye calisiyrum rabbim hakkimzda hayrlisni versin
Cidden cok pahali ya bende nezaman yumurtladgmi bilmiyorm rast gele oluyo hersey adeti bekliyorm oda gec geliyor insallah guzel haberlermizi aliriz canim
Bende yeni kullandim ovüyü gormek nasip olmadi benmde adetlerim duzensizlesti iki aydr ayin 5 geldimi geliyor maas gibi 5ini bekliyrum amin canim insallh hayrli haberlerimiz olur

Test bozukmuş sanırım başka marka ile denedim tertemiz negatif çıktı
Hayırlısı olsun canım ama daha 10gün var demiştin, erken gebelikler bile 6 gün kala diyor. Ve buradaki tecrübelerimizle gördük ki tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra ancak silik çizgi çıkıyor.
Hayırlı vakitlerde gelsin bebişin

Evet çok mucizevii

Bence benim yumoş çatladı ama dün değerlendiremedik çarşamba günü değerlendirmiştik bugün de değerlendiricem her ihtimale karşı ama inşallah çarşamba günü olan spermlerden olmuştur

Kızlar gebelik testini ne zaman yapmalıyız? İlla li sabah ilk idrar mı ?

Doğru söylüyorsun çok erken ama duramıyorum çok zormuş Allah hakeden herkese nasip etsin inşallah

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim doktorumun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir iki gündürde karnım ağrıyor hamilelik belirtisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…