- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.141
Cidden cok pahali ya bende nezaman yumurtladgmi bilmiyorm rast gele oluyo hersey adeti bekliyorm oda gec geliyor insallah guzel haberlermizi aliriz canimBenimde çok ağrim oldu femometer uygulamasini kullniyrum hatta orda servikal mukus takibi yapabilirsun senin anlattiklarinin hepsini gordum agri yumurta akim ama ovü testi hep silik ti yumi gorünmedi belkide buyumeden catladi gitti hayrlisi olsun umarim mucizene kavusursun
llaboquick nebilim bana güven vermedi birgebeningunluhu ebru hanimin testlerini daha cok oneriyorlaar buay onu deniycem bakalim insallh buay görurum
Bakildi canim vajinal muayne yapti doktor hersey iyi dedi korunmazsan hamile kalirsin dedi korunmuyorm kan ver dedi bide adetij 3. Gunu onu yapcam iste simdideCanım sadece hormona baktirma eğer kadın doğuma gideceksen baktirmadiysan yumurtalıklara da baktır mutlaka hep çift çizgi göruyorsan
Olmazsan haftaya test yap canim bizide bilgilendr hamilelik belirtilerine benziyo insallah pozitifi gorursunKızlar selamregl tarihime 1 hafta var benden bugün azıcık kan gelmiş pembemsi kahveremgimsi sizce yerleşme kanamasımıdır regli mi göğüslerim falan şiş yumurtlama sonrasından beri acıyorda koltuk altı göğüs ucuna doğru ay anlam veremedim hemen koştum buraya lüttfen bilgisi olan etiketleyerek cevap verir mi çalıştığım için okuyamıyorum her yazılanı
Herkes hemen yapma diyor zaten ben yarın yapmayı düşünüyordum oysa kiOlmazsan haftaya test yap canim bizide bilgilendr hamilelik belirtilerine benziyo insallah pozitifi gorursun
Daha önce bu marka testin pembesini kullanmıştım, onda gitigide yavaş yavaş koyulaşmaya başlıyordu canım bunda hep silik olunca kafam karıştı birazCanım burda biri daha vardi silik çıkıyor diyen bir iki gün daha yap birden koyulasiyor ovulasyon testi gebelik testi gibi değil testlerin bozuk olsa c çizgisi çıkmaz bu arada, kontrol çizgisinde sorun yok yarın en geç pazar çift çizgi göreceksin bence
Evet canım sıvı alımına dikkat ediyorum testi yapmadan 2-3 saat öncesine kadar sıvı hiçbişey tüketmemiştim. Yani azıcıkta olsa koyulaşma olur diye bekledim ama sanırım bu test pembe testler kadar hassas değilMerhaba sıvı alımına dikkat ettiniz mi testleri yaparken? O yüzden çıkmamış olabilir mi? Daha önce başıma geldi, sıvı almadan bekleyip yenileyince pik gördüm
Aa ama sizin daha çatlamamış olabilir. Daha önce 14 mm denilen yumurtam 3-4 gün sonra çatlamıştı, normali bu mudur bilmiyorum
Teşekkür ederim sabah itibari ile başlicam bugün geçti artık hergün ölçerimevet ilk günden bu yana ölçersen daha iyi analiz yapıyor grafikte diye biliyorum cnm
Insallah canim ben 1 hafta once basladm adetmde 13 gun gecikti 7 tsne test yaptm kan verdimHerkes hemen yapma diyor zaten ben yarın yapmayı düşünüyordum oysa kitabiki bilgilendiririm bu arada mide bulantımda var bugün 3. Gün yazmayı unutmuşum şuan bulandığı için eklemek isterim hayırlısı olsun inşalllah
Soğan kuru ise yaramis iste canim hadi insallh hayirli haberlerin gelir uzmemeye calisiyrum rabbim hakkimzda hayrlisni versinBende de testler hep böyle ilk defa böyle bir den koyulasti ya şaşkınım hayla inşallah sana sifa olur canımüzme kendini bende soğanla kalabiliyorum anca içimde enfeksiyon var o yüzden galiba bakalım bu ay olacakmi
Bende yeni kullandim ovüyü gormek nasip olmadi benmde adetlerim duzensizlesti iki aydr ayin 5 geldimi geliyorCidden cok pahali ya bende nezaman yumurtladgmi bilmiyorm rast gele oluyo hersey adeti bekliyorm oda gec geliyor insallah guzel haberlermizi aliriz canim
Hayırlısı olsun canım ama daha 10gün var demiştin, erken gebelikler bile 6 gün kala diyor. Ve buradaki tecrübelerimizle gördük ki tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra ancak silik çizgi çıkıyor.Test bozukmuş sanırım başka marka ile denedim tertemiz negatif çıktı
Allah razı olsun canım, sizinkilerde büyüyecek güzel güzelTasuuu maşallah ne güzel büyümüş bebişcinsiyeti ne ben uzun süredir girmiyordum
Evet çok mucizeviiOnu tam bilemiyoruz ki canım şöyle ki pik gördüğümuz gün 24-36 saat var çatlamasina yumurtanın pik günü değerli o yüzden ovulasyondan 24-36 saat öncesi demek bu bir gün önceydi de katarsak işin içine bu 3 gün değerli catladiktan sonra ise yumurtanın 24-36 saati var en fazla sonra işlevsiz hale geliyor aslında ne kadar mucizevi değil mi gebelik oluşumu
Hayır canım çıkmadı daha bugün için çıkar demişlerdi ama sağlık ocağını da aradım partisiye kaldı artık yada yarın sisteme yuklerleese bakacağımS Sevimli_35 kan sonucun çıktı mi
Doğru söylüyorsun çok erken ama duramıyorum çok zormuş Allah hakeden herkese nasip etsin inşallahHayırlısı olsun canım ama daha 10gün var demiştin, erken gebelikler bile 6 gün kala diyor. Ve buradaki tecrübelerimizle gördük ki tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra ancak silik çizgi çıkıyor.
Hayırlı vakitlerde gelsin bebişin
Benide ekleyin nolur benimde sat 13 eylül bat 13 ekimMuhabbet sohbet için ekledim kuzum senide diğer hamişlerimize eklerim
Ayy biliyorum o hissi tam bir paradoksInsallah canim ben 1 hafta once basladm adetmde 13 gun gecikti 7 tsne test yaptm kan verdimsen sabirsiz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?