💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

benimde 1.5 ayindoldurmadan gelmoyo 3 aydir tam 1.5 ay ya

Test yaptınız mı acaba merak ettim sonucı

Belirlerenen tarihlerde saglikli yumurtlamaniz olduysa esinizin sperm hizi ve sperm sayisi iyiyse ihtmal yuksek ama doktorun olumlu konsmasndan bi kac ay sjra pozitif gebelik oluyor canim ben oyoe yasadn yani muayneden 4 ay snra kaldim

Ay ne güzel ne güzel masallah sen de hamilesin.Saglikla hayirla kucagina al insallah çok sevindim.Ben de iyiyim şükür bu ay başlıyoruz çalışmalara nasipse.
Amin canım çok teşekkür ederim, hayırlı olan en kısa zamanda seninde güzel haberini alalım İnşallah

Bu ay 2.denememdi benimde hanımlar bir bebek istiyoruz artık bat ne 5 gün kala regl oldum bugün , arkadaşların önerisiyle internettende araştırmamla vitamin takviyeleri b bit folik asit demir d vit falan kullanmaya başladım doktor onerısıyle yazılıyormus genelde eczacı hanım söyledi fikir olsun bir arkadaşım 6 ay tedavi vs oldu pcos u vardı diyet ve bu vitaminleri kullanarak gebe kaldı darısı bizlerin başına inşallah

Ben çok kötüyüm ya vucudumu ateş basıyor suyun altına girip çıkmak istemiyorum aşırı halsizim midem bulanıyor reglim düzgün gelmiyor tansiyonum çıkıyor kendimi aşırı rahatsız hissediyorum yorgun hissediyorum ya doktora gitsem birşey yapmazlar biliyorum çünkü eşim sağlık çalışanı dahiliyeye randevu al diyor oda demir eksikliği böyle yapar mı ya benim devamlı vitaminlerim düşüyor demirim düşüyor cidden bunalıma giricem artık ya

Geçmiş olsun canım eşin doğru söylemiş dahil liye bakabilir ama aslında bazen stres de yapıyor bu süreç yordu hepimizi, ben bu ay 35 yıllık hayatımda ilk defa regl ağrısı çektim düşün. İmkanın varsa haftasonu iyice bir dinlen pazartesi de ilk iş doktora görün derim ben reglin tam sokulmedigi için de böyle olmuş olabilir bol şifa diliyorum sana

Teşekkür ederim randevu açılmasını bekliyorum gidicem inşallah aynen öyle bende ondan düşünüyorum sökülmedi hala ilk defa yaşıyorum ya çok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…