- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.161
Allah razı olsun canım, sizinkilerde büyüyecek güzel güzelcinsiyetimiz erkek canım, sağlıkla gelsin bebişler
Sağlık ocağında kan vermek işkence zaten öğrenirsen beni de etiketle merak ettimHayır canım çıkmadı daha bugün için çıkar demişlerdi ama sağlık ocağını da aradım partisiye kaldı artık yada yarın sisteme yuklerleese bakacağım
Hiç sorma canım ya geçen sefer böyle olmamıştı ama anlamadim. Tamm canım haber vereceğim sizlereSağlık ocağında kan vermek işkence zaten öğrenirsen beni de etiketle merak ettim
Soğan kuru ise yaramis iste canim hadi insallh hayirli haberlerin gelir uzmemeye calisiyrum rabbim hakkimzda hayrlisni versin
Bende yeni kullandim ovüyü gormek nasip olmadi benmde adetlerim duzensizlesti iki aydr ayin 5 geldimi geliyormaas gibi 5ini bekliyrum amin canim insallh hayrli haberlerimiz olur
Test yaptınız mı acaba merak ettim sonucıMerhabalar bişey danışmak istiyorum. Reglime 6 gün var dün gece 5 kuruş büyüklüğünde koyu kahverengi lekelenme gördüm. Bir de son bir haftadır akıntım vardı fazla. Onu çok gebeliğe yormadım ama kahverengi akıntı biraz heyecanlandırdı beni. Yerleşme kanaması gibi düşündüm. Çok merak ediyorum sizce Şuan test yapsam çıkar mı? Erken gebelik testi aldım gecikmeden 6 gün öncesini gösteren. Yarın yapmam daha uygun olur sanırım ama heyecanım da var bu kahverengi lekeden dolayı. Yorumunuz nedir bu leke için
Ben adet oldm bugun canim bdhaki aya nasipse insallh yine cabaliycazAyy biliyorum o hissi tam bir paradokskimyasal geçirmiştim bende gerçekten çok kötü şuan pozitifmisiniz
Belirlerenen tarihlerde saglikli yumurtlamaniz olduysa esinizin sperm hizi ve sperm sayisi iyiyse ihtmal yuksek ama doktorun olumlu konsmasndan bi kac ay sjra pozitif gebelik oluyor canim ben oyoe yasadn yani muayneden 4 ay snra kaldimMerhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim doktorumun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir iki gündürde karnım ağrıyor hamilelik belirtisi olabilir mi
Amin canım çok teşekkür ederim, hayırlı olan en kısa zamanda seninde güzel haberini alalım İnşallahAy ne güzel ne güzel masallah sen de hamilesin.Saglikla hayirla kucagina al insallah çok sevindim.Ben de iyiyim şükür bu ay başlıyoruz çalışmalara nasipse.
2 aydr benmde 5inden 5ime iste regli duzensizligide kotu nediyim rabbim sakinlik huzur versin insallh mucizeler bizim olsunbenimde 1.5 ayindoldurmadan gelmoyo 3 aydir tam 1.5 ay ya
Daha çok var bence erken kan vermişsin pozitife döner benveB Butterfly193Basakbasak1 kızlar çıkmış sonucum negatif kanda yanılma payı olmaz demi 8 gün vardı adetime olsa çıkardı
Daha çok var bence erken kan vermişsin pozitife döner benve
Bat gelsin bakalım hala umut varBenimde negatif
Lekeden 5 -7 gün sonra pozitife döner diyenler var canım adetini bekle inşallah pozitif olurLekenmem olduğu için gitmiştim kuzum kendisi kan istemişti bakalım persembeyi bekliyorum şu an da
Çok mu stresliydin kuzum baya gecikmişMrhaba kizlar bende bugun adet oldum 13 gun gecikmeyle bu ayda nasip degmis pozitif gormek gelecej ay icin yeni umitlerle basliycaz insallah
Yumurtlaöa dönemindir kuzum bazen böyle pembe akıntıyla gelebiliyorKızlar az önce lavaboya gittiyse pembe akıntıyla karşılaştım adetten sonra 12 gündeyim acep nedirhafif kırmızı gibide
Geçmiş olsun canım eşin doğru söylemiş dahil liye bakabilir ama aslında bazen stres de yapıyor bu süreç yordu hepimizi, ben bu ay 35 yıllık hayatımda ilk defa regl ağrısı çektim düşün. İmkanın varsa haftasonu iyice bir dinlen pazartesi de ilk iş doktora görün derim ben reglin tam sokulmedigi için de böyle olmuş olabilir bol şifa diliyorum sanaBen çok kötüyüm ya vucudumu ateş basıyor suyun altına girip çıkmak istemiyorum aşırı halsizim midem bulanıyor reglim düzgün gelmiyor tansiyonum çıkıyor kendimi aşırı rahatsız hissediyorum yorgun hissediyorum ya doktora gitsem birşey yapmazlar biliyorum çünkü eşim sağlık çalışanı dahiliyeye randevu al diyor oda demir eksikliği böyle yapar mı ya benim devamlı vitaminlerim düşüyor demirim düşüyor cidden bunalıma giricem artık ya
Teşekkür ederim randevu açılmasını bekliyorum gidicem inşallah aynen öyle bende ondan düşünüyorum sökülmedi hala ilk defa yaşıyorum ya çok bunaldımGeçmiş olsun canım eşin doğru söylemiş dahil liye bakabilir ama aslında bazen stres de yapıyor bu süreç yordu hepimizi, ben bu ay 35 yıllık hayatımda ilk defa regl ağrısı çektim düşün. İmkanın varsa haftasonu iyice bir dinlen pazartesi de ilk iş doktora görün derim ben reglin tam sokulmedigi için de böyle olmuş olabilir bol şifa diliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?