- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.181
Ah canım normalde gecikirmi hiç? Beyaz katı akıntı progesteron arttıgına işaret demişti doktor bu ay kullandıgın farklı bi ilaç varsa oda geciktirir ama biraz daha bekle tekrar yap test inş vardırHepinize merhaba,
Aranızda yeniyim . Adetim 4 gün gecikti idrar testinde negatif çıkıyor. Hergun idrarda yumurta akı gibi birsey görüyorum gebelik olabilir mi bilmiyorum ( inşallah öyledir) gec döllenme vs olabilir mi bilgisi olan var mı?
Stresten emin degilim ama cok kosturdum bu ay ustume dusen is coktu bu ay valla uykusuz cok kaldim ev is hastane islermz vardi yetsemedim hicbseye yetsememenin getrdgide sinir vardi tabi yaz bitiyo diye gezmekte istedm kostrmann icine piknik vs sokunca hepten yoruldum suan oyle braktimki kim cagrsa gelemem diyorm dinlenmeye cok ihtyacm var pazartesi yine hastaneye gdcem ac karnina kan vercem sonra cumaya falanda randevu alip lazere gideyim diyorumÇok mu stresliydin kuzum baya gecikmiş
Hayır özellikle 3 aydır gunu gününe oluyordum hiç bir ilaç almadım stres vs de yapmadım 5 aydır istiyorduk inşallah olurAh canım normalde gecikirmi hiç? Beyaz katı akıntı progesteron arttıgına işaret demişti doktor bu ay kullandıgın farklı bi ilaç varsa oda geciktirir ama biraz daha bekle tekrar yap test inş vardır
Amiiinn allahım hayırlısını versin hepimizeKızlar bugün iğne dahil 12. Gün dün tamamen negatif di bugün gözle.gorunur çok çok çok az bir çizgi görüyorum lakin kesinlikle çıkmıyor resimde yarın bakalım belki de ben yanlış görüyorum görmek istediğimi görüyorum yadaherşey gönlünüzce olsun
Canım belki geç döllenme falan olmuştur akıntı da gebelik belirtileri arasında birki gün daha bekleyip kan ver istersen. İnşallah hamilesindirHepinize merhaba,
Aranızda yeniyim . Adetim 4 gün gecikti idrar testinde negatif çıkıyor. Hergun idrarda yumurta akı gibi birsey görüyorum gebelik olabilir mi bilmiyorum ( inşallah öyledir) gec döllenme vs olabilir mi bilgisi olan var mı?
Geç döllenme olabilir kuzum benim arkadaşımın da gecikmeden 5 6 gün sonra çıkmıştı pozitifHayır özellikle 3 aydır gunu gününe oluyordum hiç bir ilaç almadım stres vs de yapmadım 5 aydır istiyorduk inşallah olur
Maalesef sizde yeterli koyulukta ikinci çizgi yok ama diğer Arkadaş da pik yapmış ama Allah ol derse olurKizlar beni dinleyin bu bilgi cok onemli Biliyrsunuz ben 32.gunume kadar pik goremedim diye uzuldum yumi yok dedim ve aslinda 26 eylül ve 27eylulde c xizgisine yakin koyulukta cizgi gormustum ve ertesi gune birakmistim ertesi gunde testim bir sonrakinden silikti.. hatta burdada sordum L Limonimi arkadasimiz benm gibi olmus ve degerlendrmis suan hamile masallh diyelimyani diyecegim suki sadece pik gunlerini degerlendrmeyin koyu cizgi gordugunuzdede degerlendrin simdi size arkadasimizin testlerini ve benm testlerimi aticam .. bakin arkadasimiz 16.gün yumi var degerlendrmis benmde koyu cizgileri degerlendrin
Kızlar çatlama olmuşmu ben dün pik gördüm bugünde çatlamiş galiba silik çünkü benim adetim ne zaman pik günümümü sayacam yoksa catlama gunundenmi
Çatlamadan sonra 14 gün sayılıyor canımKızlar çatlama olmuşmu ben dün pik gördüm bugünde çatlamiş galiba silik çünkü benim adetim ne zaman pik günümümü sayacam yoksa catlama gunundenmi
Ayy inşallah hadi test yappHayır özellikle 3 aydır gunu gününe oluyordum hiç bir ilaç almadım stres vs de yapmadım 5 aydır istiyorduk inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?