- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.201
Canım tam anlamadım normal döngün 23 günde bir mi? 9. Gün çatladığına göre? İnfonolic ne zaman kullanmaya başladınKızlar benim bu ay ki yumurtlamamda bir anormallik varzaten 1 yumurtam varmış pek umudum yoktu ama. Perşembe günü 14mm olan yumurtamı ovulasyon testiyle takip ediyorum ve hiçbir şekilde testlerde koyulaşma yok ama yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım ve sünen akıntım var Sanırım bu ay o 1 tane yumurtamda gelişmedi.(normalde 9-10 günlerde yumurtlamayı görürdüm, bugün 9.günüm)
Ya da bu ay inofolic combi kullandım ilk defa onun etkisinden olabilir mi ?
Kuzum benim de geçen ay ilk İnofolic deneyimimdi çatlama gördüm ama adetimden bir gün önce tekrar çift koyuluk gördüm hatta hamileliği öyle öğrenenler varmış ben bi umutlandım ama tabiki de ertesi gün adetim geldi. Yani bence İnofolic yumurtaları uyarıyor ve geliştiriyor gibi geldi bana bir de kullandığım ay progesteron testi yaptırdım doktor istemişti önceki aylarda 9 çıkmıştı bu ay 16 çıktı belki tüplerim kapalı olmasaydı döllenme olabilirdiKızlar benim bu ay ki yumurtlamamda bir anormallik varzaten 1 yumurtam varmış pek umudum yoktu ama. Perşembe günü 14mm olan yumurtamı ovulasyon testiyle takip ediyorum ve hiçbir şekilde testlerde koyulaşma yok ama yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım ve sünen akıntım var Sanırım bu ay o 1 tane yumurtamda gelişmedi.(normalde 9-10 günlerde yumurtlamayı görürdüm, bugün 9.günüm)
Peki kaçıncı gün başladın inofolice ve ovülasyonu kaçıncı gün gördün testte bi değişiklil oldumuKuzum benim de geçen ay ilk İnofolic deneyimimdi çatlama gördüm ama adetimden bir gün önce tekrar çift koyuluk gördüm hatta hamileliği öyle öğrenenler varmış ben bi umutlandım ama tabiki de ertesi gün adetim geldi. Yani bence İnofolic yumurtaları uyarıyor ve geliştiriyor gibi geldi bana bir de kullandığım ay progesteron testi yaptırdım doktor istemişti önceki aylarda 9 çıkmıştı bu ay 16 çıktı belki tüplerim kapalı olmasaydı döllenme olabilirdi
Herhangi bir değişiklik olmadı adetin 1. Günü başladım diğer adetime kadar içtim kuzum ama yumurtlama görüp bırakanlar da varPeki kaçıncı gün başladın inofolice ve ovülasyonu kaçıncı gün gördün testte bi değişiklil oldumu
Tamam canım sağolÇatlamadan sonra 14 gün sayılıyor canım
Ovülasyon gününde bi değişiklik oldumu kuzu? Adet gününde yada inofolic kullandıgın ayHerhangi bir değişiklik olmadı adetin 1. Günü başladım diğer adetime kadar içtim kuzum ama yumurtlama görüp bırakanlar da var
Şunun için sordum 9. Gün gördüğün çatlama yumurtlama kaliteli olmayabilir inofolicle devam et belki 13 14. Günde saglıklı bi yumurtşama görürsünKızlar benim bu ay ki yumurtlamamda bir anormallik varzaten 1 yumurtam varmış pek umudum yoktu ama. Perşembe günü 14mm olan yumurtamı ovulasyon testiyle takip ediyorum ve hiçbir şekilde testlerde koyulaşma yok ama yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım ve sünen akıntım var Sanırım bu ay o 1 tane yumurtamda gelişmedi.(normalde 9-10 günlerde yumurtlamayı görürdüm, bugün 9.günüm)
Ya da bu ay inofolic combi kullandım ilk defa onun etkisinden olabilir mi
Hayır kuzum olmadı hatta ben normalde 28. Günde adet olurum son zamanlarda 25 26 27 oldu hep o ay 28. Günde oldum adetOvülasyon gününde bi değişiklik oldumu kuzu? Adet gününde yada inofolic kullandıgın ay
İnofolic yumurtanı kaliteleştirmiş tam zamanında adet olmuşsın harika omega d vit kullanıyosun dimiHayır kuzum olmadı hatta ben normalde 28. Günde adet olurum son zamanlarda 25 26 27 oldu hep o ay 28. Günde oldum adet
Baya tempolu geçmiş normal yanii gecikmesi havalarda değişiyo mevsimler de etkiliyo tabi. Ay evet adet öncesi hep öyle oluyo dün eşim cocuğun akşamüstü uyumasına müsade etti diye bende ağladım sinir olupStresten emin degilim ama cok kosturdum bu ay ustume dusen is coktu bu ay valla uykusuz cok kaldim ev is hastane islermz vardi yetsemedim hicbseye yetsememenin getrdgide sinir vardi tabi yaz bitiyo diye gezmekte istedm kostrmann icine piknik vs sokunca hepten yoruldum suan oyle braktimki kim cagrsa gelemem diyorm dinlenmeye cok ihtyacm var pazartesi yine hastaneye gdcem ac karnina kan vercem sonra cumaya falanda randevu alip lazere gideyim diyorumkendimi yormadan halletmeye calisacagim . En son oturup agladgm gunun ertesi adet oldum icim. Sismisti sanki esimin bi sozune patladim agla agla snra yattim sabah adet olmstm
Bende inofolic combi hp kullanıyorum o yumurta geliştirici değil mi nasıl böyle geliştirmemezlik yapsın anlayamadım günde kaç kullandın dr um bana sabah akşam dediKızlar benim bu ay ki yumurtlamamda bir anormallik varzaten 1 yumurtam varmış pek umudum yoktu ama. Perşembe günü 14mm olan yumurtamı ovulasyon testiyle takip ediyorum ve hiçbir şekilde testlerde koyulaşma yok ama yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım ve sünen akıntım var Sanırım bu ay o 1 tane yumurtamda gelişmedi.(normalde 9-10 günlerde yumurtlamayı görürdüm, bugün 9.günüm)
Canım normalde Mayısa kadar yıllardır döngüm 27 gündü, sonra gitgide kısalmaya başladıCanım tam anlamadım normal döngün 23 günde bir mi? 9. Gün çatladığına göre? İnfonolic ne zaman kullanmaya başladın
Anladım canım belki de inofolic benim döngümü yeniden düzenledi bilmiyorum. Eski döngüme dönmüşümdür umarım bakalım takip etmeye devam ediyorum. 1 yumurta döllenecek mi göreceğizKuzum benim de geçen ay ilk İnofolic deneyimimdi çatlama gördüm ama adetimden bir gün önce tekrar çift koyuluk gördüm hatta hamileliği öyle öğrenenler varmış ben bi umutlandım ama tabiki de ertesi gün adetim geldi. Yani bence İnofolic yumurtaları uyarıyor ve geliştiriyor gibi geldi bana bir de kullandığım ay progesteron testi yaptırdım doktor istemişti önceki aylarda 9 çıkmıştı bu ay 16 çıktı belki tüplerim kapalı olmasaydı döllenme olabilirdi
Bende combi hp kullanıyorum. Dediğin gibi günde 2 kere kullanıyorum. Belkide tekrar döngümü düzenledi bilmiyorum. Ama perşembe günü 14mmdi yumurtam dokturum cmrtesi ya da pazar çatlar demiştiBende inofolic combi hp kullanıyorum o yumurta geliştirici değil mi nasıl böyle geliştirmemezlik yapsın anlayamadım günde kaç kullandın dr um bana sabah akşam dedi
İşte son döngümde 9.gün yumurtladım dediğim gibi döngümde kısalma olmaya başlamıştı. Belkide inofolic döngümü tekrar düzenledi yine eski döngüme döneceğim için yumurtlama göremedim. Ateş takibide yapıyorum henüz bi yükselme yokŞunun için sordum 9. Gün gördüğün çatlama yumurtlama kaliteli olmayabilir inofolicle devam et belki 13 14. Günde saglıklı bi yumurtşama görürsün
Perşembe günü adetin kaçıncı günündü belki seninki yavaş ilerliyor sonuçta bu ay inofolicte kullandın normalde 18 mm saglıksız çatlatken belki şimdi 22 ye kadar olgunlaşıcak? Bende 23 24 günde bir adet olurdum doktor adetin 3. Günü 10mm yumurta gördü hiç bişi kullanmıyordum ctsi gel çatlamaya bakalım dedi dedim erken çatlıyorum yok ctsi gel dedi ben perş zaten çatlamıştım gittim ctsi evet çatlamışsın dedi salak afedersinBende combi hp kullanıyorum. Dediğin gibi günde 2 kere kullanıyorum. Belkide tekrar döngümü düzenledi bilmiyorum. Ama perşembe günü 14mmdi yumurtam dokturum cmrtesi ya da pazar çatlar demişti
Canım çok tatlısın salak afedersin..Perşembe günü adetin kaçıncı günündü belki seninki yavaş ilerliyor sonuçta bu ay inofolicte kullandın normalde 18 mm saglıksız çatlatken belki şimdi 22 ye kadar olgunlaşıcak? Bende 23 24 günde bir adet olurdum doktor adetin 3. Günü 10mm yumurta gördü hiç bişi kullanmıyordum ctsi gel çatlamaya bakalım dedi dedim erken çatlıyorum yok ctsi gel dedi ben perş zaten çatlamıştım gittim ctsi evet çatlamışsın dedi salak afedersin
Perşembe günü 7.günümdü canım bilemiyorum umarım öyledir. Benide doktorum pazartesi günü çağırdı tekrar bakmak için ama, testle takip ediyorum zaten gitmeyi düşünmüyorum. Bu ay 1 yumurta olduğu için pekte ümitli değilim açıkcasıPerşembe günü adetin kaçıncı günündü belki seninki yavaş ilerliyor sonuçta bu ay inofolicte kullandın normalde 18 mm saglıksız çatlatken belki şimdi 22 ye kadar olgunlaşıcak? Bende 23 24 günde bir adet olurdum doktor adetin 3. Günü 10mm yumurta gördü hiç bişi kullanmıyordum ctsi gel çatlamaya bakalım dedi dedim erken çatlıyorum yok ctsi gel dedi ben perş zaten çatlamıştım gittim ctsi evet çatlamışsın dedi salak afedersin
Yok kuzum onu kullanmıyorum o nasıl oluyorİnofolic yumurtanı kaliteleştirmiş tam zamanında adet olmuşsın harika omega d vit kullanıyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?