💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım tam anlamadım normal döngün 23 günde bir mi? 9. Gün çatladığına göre? İnfonolic ne zaman kullanmaya başladın

Kuzum benim de geçen ay ilk İnofolic deneyimimdi çatlama gördüm ama adetimden bir gün önce tekrar çift koyuluk gördüm hatta hamileliği öyle öğrenenler varmış ben bi umutlandım ama tabiki de ertesi gün adetim geldi. Yani bence İnofolic yumurtaları uyarıyor ve geliştiriyor gibi geldi bana bir de kullandığım ay progesteron testi yaptırdım doktor istemişti önceki aylarda 9 çıkmıştı bu ay 16 çıktı belki tüplerim kapalı olmasaydı döllenme olabilirdi

Peki kaçıncı gün başladın inofolice ve ovülasyonu kaçıncı gün gördün testte bi değişiklil oldumu

Herhangi bir değişiklik olmadı adetin 1. Günü başladım diğer adetime kadar içtim kuzum ama yumurtlama görüp bırakanlar da var
Ovülasyon gününde bi değişiklik oldumu kuzu? Adet gününde yada inofolic kullandıgın ay

Şunun için sordum 9. Gün gördüğün çatlama yumurtlama kaliteli olmayabilir inofolicle devam et belki 13 14. Günde saglıklı bi yumurtşama görürsün

Hayır kuzum olmadı hatta ben normalde 28. Günde adet olurum son zamanlarda 25 26 27 oldu hep o ay 28. Günde oldum adet
İnofolic yumurtanı kaliteleştirmiş tam zamanında adet olmuşsın harika omega d vit kullanıyosun dimi

Baya tempolu geçmiş normal yanii gecikmesi havalarda değişiyo mevsimler de etkiliyo tabi. Ay evet adet öncesi hep öyle oluyo dün eşim cocuğun akşamüstü uyumasına müsade etti diye bende ağladım sinir olup öğlen uykusu 2dir en geç gribim bende 5 gündür gelemedim kendime. Ben hasta olunca cocuğun düzenini bozuyosun diye ne ağlamak ama ben somra ağladığım baya saçma geldi takvime baktım adete 3 gün kalmış

Bende inofolic combi hp kullanıyorum o yumurta geliştirici değil mi nasıl böyle geliştirmemezlik yapsın anlayamadım günde kaç kullandın dr um bana sabah akşam dedi

Canım tam anlamadım normal döngün 23 günde bir mi? 9. Gün çatladığına göre? İnfonolic ne zaman kullanmaya başladın
Canım normalde Mayısa kadar yıllardır döngüm 27 gündü, sonra gitgide kısalmaya başladı bir önce ki ay 24 gündü geçen ayda 23 güne düştü malesef
İnofolice adetimin 2.günü başladım

Hanımlar merhaba ben de 24 Eylül'de çatlatma iğnesi vurdum saat 10.00'da aradan 13 gün geçti test yapsam acaba herhangi bir sonuç verir mi . 2 düşük yaptım daha önce son düşük 3 aylıktı aradan 7 ay geçti klomen kullanıp sonra ovitrelle yaptim

Anladım canım belki de inofolic benim döngümü yeniden düzenledi bilmiyorum. Eski döngüme dönmüşümdür umarım bakalım takip etmeye devam ediyorum. 1 yumurta döllenecek mi göreceğiz

Bende inofolic combi hp kullanıyorum o yumurta geliştirici değil mi nasıl böyle geliştirmemezlik yapsın anlayamadım günde kaç kullandın dr um bana sabah akşam dedi
Bende combi hp kullanıyorum. Dediğin gibi günde 2 kere kullanıyorum. Belkide tekrar döngümü düzenledi bilmiyorum. Ama perşembe günü 14mmdi yumurtam dokturum cmrtesi ya da pazar çatlar demişti

Şunun için sordum 9. Gün gördüğün çatlama yumurtlama kaliteli olmayabilir inofolicle devam et belki 13 14. Günde saglıklı bi yumurtşama görürsün
İşte son döngümde 9.gün yumurtladım dediğim gibi döngümde kısalma olmaya başlamıştı. Belkide inofolic döngümü tekrar düzenledi yine eski döngüme döneceğim için yumurtlama göremedim. Ateş takibide yapıyorum henüz bi yükselme yok

Bende combi hp kullanıyorum. Dediğin gibi günde 2 kere kullanıyorum. Belkide tekrar döngümü düzenledi bilmiyorum. Ama perşembe günü 14mmdi yumurtam dokturum cmrtesi ya da pazar çatlar demişti
Perşembe günü adetin kaçıncı günündü belki seninki yavaş ilerliyor sonuçta bu ay inofolicte kullandın normalde 18 mm saglıksız çatlatken belki şimdi 22 ye kadar olgunlaşıcak? Bende 23 24 günde bir adet olurdum doktor adetin 3. Günü 10mm yumurta gördü hiç bişi kullanmıyordum ctsi gel çatlamaya bakalım dedi dedim erken çatlıyorum yok ctsi gel dedi ben perş zaten çatlamıştım gittim ctsi evet çatlamışsın dedi salak afedersin

Canım çok tatlısın salak afedersin.. bazen doktorlar inat edebiliyor sanki herkes 14. Gün çatlayacakmis gibi

Perşembe günü 7.günümdü canım bilemiyorum umarım öyledir. Benide doktorum pazartesi günü çağırdı tekrar bakmak için ama, testle takip ediyorum zaten gitmeyi düşünmüyorum. Bu ay 1 yumurta olduğu için pekte ümitli değilim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…