- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.221
İnşallah döllenir kuzumAnladım canım belki de inofolic benim döngümü yeniden düzenledi bilmiyorum. Eski döngüme dönmüşümdür umarım bakalım takip etmeye devam ediyorum. 1 yumurta döllenecek mi göreceğiz
Canım amh değerine baktırdın mı hiç yada fsh değerini biliyor musun . Benim de bu ay 8. Gün 15 mm yumurtam vardı doktor erken gelişmiş anlamsız buluyorum bu kadar hızlı gelişen yumurtayı dedi ama sonra 13. Gün tekrar kontrole gittim 19 mm olmuştu çok iyi buldu bu sefer yumurtamın gelişimini çatlatma iğnesi yaptık 14.gün. Ama bende amh düşüklüğü olduğu için döngülerim kısa sürüyor 25 gün falan acaba sende de öyle bişey olabilir miPerşembe günü 7.günümdü canım bilemiyorum umarım öyledir. Benide doktorum pazartesi günü çağırdı tekrar bakmak için ama, testle takip ediyorum zaten gitmeyi düşünmüyorum. Bu ay 1 yumurta olduğu için pekte ümitli değilim açıkcası
Baya tempolu geçmiş normal yanii gecikmesi havalarda değişiyo mevsimler de etkiliyo tabi. Ay evet adet öncesi hep öyle oluyo dün eşim cocuğun akşamüstü uyumasına müsade etti diye bende ağladım sinir olupöğlen uykusu 2dir en geç gribim bende 5 gündür gelemedim kendime. Ben hasta olunca cocuğun düzenini bozuyosun diye ne ağlamak ama ben somra ağladığım baya saçma geldi takvime baktım adete 3 gün kalmış
Amh sizin kaç düşük derken benim myomum vardı yıllafdır döndüm 23 24 gündü şimdi 26 27 oldu myom amrliyatından sonraCanım amh değerine baktırdın mı hiç yada fsh değerini biliyor musun . Benim de bu ay 8. Gün 15 mm yumurtam vardı doktor erken gelişmiş anlamsız buluyorum bu kadar hızlı gelişen yumurtayı dedi ama sonra 13. Gün tekrar kontrole gittim 19 mm olmuştu çok iyi buldu bu sefer yumurtamın gelişimini çatlatma iğnesi yaptık 14.gün. Ama bende amh düşüklüğü olduğu için döngülerim kısa sürüyor 25 gün falan acaba sende de öyle bişey olabilir mi
Onlarda yumurtanı kalitelileştiriyor canım takviye vitaminler bence kullanYok kuzum onu kullanmıyorum o nasıl oluyor
Tamam bakayım kuzum saolOnlarda yumurtanı kalitelileştiriyor canım takviye vitaminler bence kullan
Canım bu adet döngümdeki sonuçlarımı yükledim. Amh'da 2 ay önce baktırmıştım 1.39 çıkmıştı. 2 ay içinde dahada düştü mü bilmiyorum. Açıkcası gittiğim doktor kendi dokturum değildi randevu bulamadığım için başka bir doktora gittim. Döngümün gitgide kısaldığını anlattım doktora verdiği tek cevap 21güne kadar normal dediCanım amh değerine baktırdın mı hiç yada fsh değerini biliyor musun . Benim de bu ay 8. Gün 15 mm yumurtam vardı doktor erken gelişmiş anlamsız buluyorum bu kadar hızlı gelişen yumurtayı dedi ama sonra 13. Gün tekrar kontrole gittim 19 mm olmuştu çok iyi buldu bu sefer yumurtamın gelişimini çatlatma iğnesi yaptık 14.gün. Ama bende amh düşüklüğü olduğu için döngülerim kısa sürüyor 25 gün falan acaba sende de öyle bişey olabilir mi
Kaç yaşındasın o önemli 35 den önce hemen öyle 2 ayda azalmazCanım bu adet döngümdeki sonuçlarımı yükledim. Amh'da 2 ay önce baktırmıştım 1.39 çıkmıştı. 2 ay içinde dahada düştü mü bilmiyorum. Açıkcası gittiğim doktor kendi dokturum değildi randevu bulamadığım için başka bir doktora gittim. Döngümün gitgide kısaldığını anlattım doktora verdiği tek cevap 21güne kadar normal dediBilemiyorum ama bir anormallik hissediyorum
Yoooo ben ilk pozitifi gördüğümden beri böyleyim 3 bucuk 4 yıldır. Duygusallık geldi gidemedi bi türlübende tatli yapmistim catal koymamisim esim neyle yiycez dedi dalga gecmis gbi geldi buna agladim okdar adet oldum sonrda sabret getrcem dedim ama catal getrmeden aglamaya basladim adamda neye agladgmi anlamadi bende neye tripnattgmi anlamadm pozitifi gorsekte bitse su hallerimiz
Tam bi ay kullanmış oldun mu peki belki ondandırBende combi hp kullanıyorum. Dediğin gibi günde 2 kere kullanıyorum. Belkide tekrar döngümü düzenledi bilmiyorum. Ama perşembe günü 14mmdi yumurtam dokturum cmrtesi ya da pazar çatlar demişti
31 yaşındayım canımKaç yaşındasın o önemli 35 den önce hemen öyle 2 ayda azalmaz
Kızlarrr iğnenin 12. Günü 10 dpo test yaptım fotoda cok belli degıl ama pembiş ikinci çizgi var iğnenin etkisi kalır mı bu zamana?
melegim can fnd_50 melisaa93 S simurrg ve aklıma gelmeyen diğer güzellerEki Görüntüle 3313720 Eki Görüntüle 3313720
Yok canım 14 tane kullanmışımTam bi ay kullanmış oldun mu peki belki ondandır
Canım silik çizgi görünüyor inşallah vardırKızlarrr iğnenin 12. Günü 10 dpo test yaptım fotoda cok belli degıl ama pembiş ikinci çizgi var iğnenin etkisi kalır mı bu zamana?
melegim can fnd_50 melisaa93 S simurrg ve aklıma gelmeyen diğer güzellerEki Görüntüle 3313720 Eki Görüntüle 3313720
Canım ben gördüm çizgiyi az önce bir postta okudum 12 gün silik çizgi görmüş 13 gün kan vermiş 114 sonra 256 çıkmış bence var sende de
15 dakıka sonra iyice belirgin oldu inşallah vardır kızlar yaaCanım silik çizgi görünüyor inşallah vardır
Ayy var gibi yarın tekrar yap aşılamamı oldunuz
Yaa çok nett inşallah bebiştir
Ayy var gibi yarın tekrar yap aşılamamı oldunuz
İnşallah kızlar yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglıkla kucaklarımıza alalım inşallahYaa çok nett inşallah bebiştir
Yarın tekrar yap koyulaşır inşallah
Canım 1,39 gayet iyi sakın olumsuz düşünme . Döngünün kısalması belkide yumurta geliştirici vitamin falan kullanıyorsan erken yumurtlamandan kaynaklı da olabilirCanım bu adet döngümdeki sonuçlarımı yükledim. Amh'da 2 ay önce baktırmıştım 1.39 çıkmıştı. 2 ay içinde dahada düştü mü bilmiyorum. Açıkcası gittiğim doktor kendi dokturum değildi randevu bulamadığım için başka bir doktora gittim. Döngümün gitgide kısaldığını anlattım doktora verdiği tek cevap 21güne kadar normal dediBilemiyorum ama bir anormallik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?