- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.241
Myom döngünü etkiler canım benim amh 0,19Amh sizin kaç düşük derken benim myomum vardı yıllafdır döndüm 23 24 gündü şimdi 26 27 oldu myom amrliyatından sonra
Duygusal degilimdir ama ani gelen sinir var bazen basedemiyorum sanki sinirden agliyorm ondadaYoooo ben ilk pozitifi gördüğümden beri böyleyim 3 bucuk 4 yıldır. Duygusallık geldi gidemedi bi türlü
Olabilir canım son zamanlarda stresli bir dönem geçirdiö belki oda etkilemiş olabilir. Herşeyin hayırlısı inşallah tüm isteyenlerin, özellikle yıllarca annelik hasreti çekenlerin rabbim tez vakitte sağlıkla kucağını doldursunCanım 1,39 gayet iyi sakın olumsuz düşünme . Döngünün kısalması belkide yumurta geliştirici vitamin falan kullanıyorsan erken yumurtlamandan kaynaklı da olabilir
Takviye vs kullanıyor musun canım? Burda çok okudum amh düşük olup takviyelerle yükseltenleri. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsınMyom döngünü etkiler canım benim amh 0,19
Kalabilir canım emin olamadım İnşAllah hamileliktendirKızlarrr iğnenin 12. Günü 10 dpo test yaptım fotoda cok belli degıl ama pembiş ikinci çizgi var iğnenin etkisi kalır mı bu zamana?
melegim can @fnd_50 melisaa93 @simurrg ve aklıma gelmeyen diğer güzellerEki Görüntüle 3313720 Eki Görüntüle 3313720
Sabah yapacağım inşallahKalabilir canım emin olamadım İnşAllah hamileliktendiryarın tekrar yap İnşAllah daha koyu görürüz
İnşallah sağlıkla artar görünüyorKızlarrr iğnenin 12. Günü 10 dpo test yaptım fotoda cok belli degıl ama pembiş ikinci çizgi var iğnenin etkisi kalır mı bu zamana?
melegim can @fnd_50 melisaa93 @simurrg ve aklıma gelmeyen diğer güzellerEki Görüntüle 3313720 Eki Görüntüle 3313720
Aynen öyle bi çok böyle hikaye var takviye kullanıyormusunuzTakviye vs kullanıyor musun canım? Burda çok okudum amh düşük olup takviyelerle yükseltenleri. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın
Canım çizgi var ama igne oldugun için bilemedim takip etseydin anlardık yarın tekrarla koyulaşırsa vardır inşallahKızlarrr iğnenin 12. Günü 10 dpo test yaptım fotoda cok belli degıl ama pembiş ikinci çizgi var iğnenin etkisi kalır mı bu zamana?
Takip edip boşa test harcamak istemedim yarın sabah belli olur artık bakalımCanım çizgi var ama igne oldugun için bilemedim takip etseydin anlardık yarın tekrarla koyulaşırsa vardır inşallah
İsim nasıl değiştiriliyor eşim gördü sürekli googledan ismimle girip ne yazdığıma bakıyor bir türlü değiştiremedim
Canım amh ın yaşla bi ilgisi yok ben ilk baldırdığımda 31 yaşımdaydım 1,60 dı geçen sene Şubat ayıydı sonrasında fsh yüksek çıktı ağustosta tekrar baktırdık 0,67 ye düşmüştü , bu sene Eylül ayında tekrar baktırdım 0,19 a düşmüş 32 yaşımdayım şuanKaç yaşındasın o önemli 35 den önce hemen öyle 2 ayda azalmaz
Koyulaşma olursa evet inşallah öyledir genelde 11. Gün negatif çıkıyor testler inşallah bebistirKızlarrr iğnenin 12. Günü 10 dpo test yaptım fotoda cok belli degıl ama pembiş ikinci çizgi var iğnenin etkisi kalır mı bu zamana?
Kuzum kullandığın bildiğin bir marka var mıOnlarda yumurtanı kalitelileştiriyor canım takviye vitaminler bence kullan
Selam inofolic mi erkene çekti yumurtlamayı. Benim zaten erken 10. Gün filan ozaman 5. Gün başlayayımBen de trendyoldan almistim kuzum. Guvenilirdir heralde. Valla yine kullanmam gerekse adet bitince baslarim kuzum. O kanama miktarini azaltnca bi hosuma gitmemisti benim. O kadar da biseyleri degistirmese iyi olur dedim. Ama @fnd_50 sanırım adetle basladi. Onun yumurtlamasini falan öne cekmisti diye hatirliyorum. Oyle demisti. Sen karar ver ona gore
Mfk nın ürünlerini kullanıyorum canım ama amh yükselen bir değer değil maalesef çok az dalgalanmalar olabiliyormuş ama tamamen yükselme gibi bi durum malesef söz konusu değilmiş . Kısmet rabbim doğrusunu bilir inşallah hepiniz sağ Salim alırız bebeklerimizi kucağımızaTakviye vs kullanıyor musun canım? Burda çok okudum amh düşük olup takviyelerle yükseltenleri. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın
Bende yükselen bir şey olmadığını okumuştum canım ama kk'da birçok konu okudum amh'ı sıfırlardayken 1'lere yükselenleri. Tam detaylarını bilmiyorum ama. İnşallah doğal yollarla olur bebişin daha fazla yormadanMfk nın ürünlerini kullanıyorum canım ama amh yükselen bir değer değil maalesef çok az dalgalanmalar olabiliyormuş ama tamamen yükselme gibi bi durum malesef söz konusu değilmiş . Kısmet rabbim doğrusunu bilir inşallah hepiniz sağ Salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?