💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Solgar'ın genelde tüm ürünleri güzel canım, folik asitiylr ilgili bilgim yok ama eminim oda güzel ve etkilidir

demir eksikliği üşümeyle beraber halsizlik çarpımtı
Hissi yapar genelde stres kaynaklı olabilir

Valla hemen düşüyor mu düşüyor bence de geçen sene 33 yaşında amh baktirdim 2 li bisiydi sonucum tam hatırlamıyorum 35 yasima 3 ay kaldı Ağustosta amh baktirdim 1.50 çıktı

Kızlar ben dört aydır ovulasyon testi kullanıyorum iki kere yumurtlama gördüm iki kere görmedim. Bu ay tekrar test kullanıyorum bugün döngümün 13.günü henüz pik görmedim. Hiç amh değerime baktırmadım. Sizce yumurtlama göremememin sebebi amh düşüklüğü olabilir mi

Kızlar merhaba Bu ay femara çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı. Yumurtlama üzerinden 7 gün geçincé progesteron bakayım dedi.. (her ay bakarım nolur olmaz) bide ne göreyim progesteron 1 çıkmış.Şok oldum..Buna göre yumurtlama olmamış.6 aydır femara çatlatma iğnesi kullanıyorum hiç buna denk gelmedim tabi hemen doktoru aradım bazen olur dedi.yumurta içi boş olabilie.Bugüb 10.günüm ben gebelik testi yapmak için gün sayarken yıkıldım 4 ay oldu kimyasal gebelik geçirdim oysa herkes hemen kalırsın demişti

Nee nasıl oldu pko mu var sende

Valla hemen düşüyor mu düşüyor bence de geçen sene 33 yaşında amh baktirdim 2 li bisiydi sonucum tam hatırlamıyorum 35 yasima 3 ay kaldı Ağustosta amh baktirdim 1.50 çıktı
Ya ben de şimdi eski testlerime baktım 2022 nin 4.ayında bakılmış en son ve 1.24 çıkmış normal mi buu doktor bana çünkü hiç olumsuz yorum yapmamıştı 27 yaşında bakılmış yani geçen sene

Kuzum 1.50 için elini çabuk tut dedi doktor gerçi diğer hormonlarla yorumluyor bence belki benim diğer hormonlar iyi değildi hafta sonuna geldiğinden reglin 4. Günü vermiştim kanı şöyle çıkmış

Eklentiler

• IMG_20231007_230149.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 98
Kuzum 1.50 için elini çabuk tut dedi doktor gerçi diğer hormonlarla yorumluyor bence belki benim diğer hormonlar iyi değildi hafta sonuna geldiğinden reglin 4. Günü vermiştim kanı şöyle çıkmış
HEpsi bir yorumlanıyor olabilir belki dediğin gibi canım benimki de şu şekildeymiş belki anlayan biri de yorumlayabilir

Eklentiler

• 20231007_232325.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 97
Canım senin hormonların çok normal ki
Ay bu doktor niye gerdi ki beni geç kalmışım gibi tamam yaşım da az değil biliyorum ama ee napayım anca işte okuldu,kariyerdi,evlilik, borç harç öde bitir aman hadi bir iki ülke göreyim desen ister istemez yaş böyle oluyor çocuğa sıra gelene kadar ama bu ay kafam aşırı rahat ovulasyon testi bile yapmadım reglim bitti. Gebelik testi de almadım. Olursa olur kafasindayim stresin bir faydasi olmadi geçen ay bu ay saldım valla

Doğru söylüyorsun. Amh değerin düşmeye başlamış diye öyle demiştir ama diğer sonuçların fsh lh falan güzel

Eklentiler

• 1FA2BC8A-D21E-4113-8F07-9CBD190CE9FD.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 9CB668B4-6BFF-4F9E-857D-7C7429BC04E1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 88
  • F358FDBA-7359-4748-A530-014F39BA5A38.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…