- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.261
Solgar'ın genelde tüm ürünleri güzel canım, folik asitiylr ilgili bilgim yok ama eminim oda güzel ve etkilidirKızlar sizlere sorum olacak ben bayadır folik asit kullanmıyorum saçlarım çok dökülmeye başladı folikasit kullanırken dökülmem olmazdı hiç bugün tekrar almaya karar verdim Solgar diye Bir markanın yorumlarını okudum baya tavsiye ettikleri için onu aldım bu markayı duyanınız var mı iyi mi ?
En iyi rahatlama biçimi kavga edip tartışmaktansa karşındaki kişiyleDuygusal degilimdir ama ani gelen sinir var bazen basedemiyorum sanki sinirden agliyorm ondada
İnşallah ya aldım bakalım teşekkür ederim yorumunuz içinSolgar'ın genelde tüm ürünleri güzel canım, folik asitiylr ilgili bilgim yok ama eminim oda güzel ve etkilidir
demir eksikliği üşümeyle beraber halsizlik çarpımtıBen çok kötüyüm ya vucudumu ateş basıyor suyun altına girip çıkmak istemiyorum aşırı halsizim midem bulanıyor reglim düzgün gelmiyor tansiyonum çıkıyor kendimi aşırı rahatsız hissediyorum yorgun hissediyorum ya doktora gitsem birşey yapmazlar biliyorum çünkü eşim sağlık çalışanı dahiliyeye randevu al diyor oda demir eksikliği böyle yapar mı ya benim devamlı vitaminlerim düşüyor demirim düşüyor cidden bunalıma giricem artık ya
Valla hemen düşüyor mu düşüyor bence de geçen sene 33 yaşında amh baktirdim 2 li bisiydi sonucum tam hatırlamıyorum 35 yasima 3 ay kaldı Ağustosta amh baktirdim 1.50 çıktıCanım amh ın yaşla bi ilgisi yok ben ilk baldırdığımda 31 yaşımdaydım 1,60 dı geçen sene Şubat ayıydı sonrasında fsh yüksek çıktı ağustosta tekrar baktırdık 0,67 ye düşmüştü , bu sene Eylül ayında tekrar baktırdım 0,19 a düşmüş 32 yaşımdayım şuan
Nee nasıl oldu pko mu var sendeCanım amh ın yaşla bi ilgisi yok ben ilk baldırdığımda 31 yaşımdaydım 1,60 dı geçen sene Şubat ayıydı sonrasında fsh yüksek çıktı ağustosta tekrar baktırdık 0,67 ye düşmüştü , bu sene Eylül ayında tekrar baktırdım 0,19 a düşmüş 32 yaşımdayım şuan
Ya ben de şimdi eski testlerime baktım 2022 nin 4.ayında bakılmış en son ve 1.24 çıkmış normal mi buu doktor bana çünkü hiç olumsuz yorum yapmamıştıValla hemen düşüyor mu düşüyor bence de geçen sene 33 yaşında amh baktirdim 2 li bisiydi sonucum tam hatırlamıyorum 35 yasima 3 ay kaldı Ağustosta amh baktirdim 1.50 çıktı
Kuzum 1.50 için elini çabuk tut dedi doktor gerçi diğer hormonlarla yorumluyor bence belki benim diğer hormonlar iyi değildi hafta sonuna geldiğinden reglin 4. Günü vermiştim kanı şöyle çıkmışYa ben de şimdi eski testlerime baktım 2022 nin 4.ayında bakılmış en son ve 1.24 çıkmış normal mi buu doktor bana çünkü hiç olumsuz yorum yapmamıştı27 yaşında bakılmış yani geçen sene
HEpsi bir yorumlanıyor olabilir belki dediğin gibi canımKuzum 1.50 için elini çabuk tut dedi doktor gerçi diğer hormonlarla yorumluyor bence belki benim diğer hormonlar iyi değildi hafta sonuna geldiğinden reglin 4. Günü vermiştim kanı şöyle çıkmış
Canım senin hormonların çok normal kiKuzum 1.50 için elini çabuk tut dedi doktor gerçi diğer hormonlarla yorumluyor bence belki benim diğer hormonlar iyi değildi hafta sonuna geldiğinden reglin 4. Günü vermiştim kanı şöyle çıkmış
Ay bu doktor niye gerdi ki beni geç kalmışım gibi tamam yaşım da az değil biliyorum ama ee napayım anca işteCanım senin hormonların çok normal ki
Doğru söylüyorsun. Amh değerin düşmeye başlamış diye öyle demiştir ama diğer sonuçların fsh lh falan güzelAy bu doktor niye gerdi ki beni geç kalmışım gibi tamam yaşım da az değil biliyorum ama ee napayım anca işteokuldu,kariyerdi,evlilik, borç harç öde bitir aman hadi bir iki ülke göreyim desen ister istemez yaş böyle oluyor çocuğa sıra gelene kadar ama bu ay kafam aşırı rahat ovulasyon testi bile yapmadım reglim bitti. Gebelik testi de almadım. Olursa olur kafasindayim stresin bir faydasi olmadi geçen ay bu ay saldım valla
Dünkü testi de atar mısın?günaydın kızçeler çatlatma iğnesinin 13. Günü 11 dpo sizce iğne etkisi mi hala?
Pkolu_anneadayi melisaa93 melegim can edahandro fnd_50 S simurrg
Dün ki daha belirgindi sankigünaydın kızçeler çatlatma iğnesinin 13. Günü 11 dpo sizce iğne etkisi mi hala?
Pkolu_anneadayi melisaa93 melegim can edahandro fnd_50 S simurrg
Dunki daha belirgindi sankiDünkü testi de atar mısın?
Bana da öyle geldiDün ki daha belirgindi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?