- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.281
Bu dünDünkü testi de atar mısın?
Bu da bugünDünkü testi de atar mısın?
İkinci çizgi belirginleşmiş kuzumBu da bugün
Canım dün oldum dinleniyorum inşallah bu sefer tutaredahandro bebeğim naptınn sesin çıkmadı hiç, aşılama işin ne oldu
Attığın fotolar açılmıyor canım hata veriyor. Sen kıyas yaptığında nasıl koyulaşma var mı?Bu da bugün
günaydın kızçeler çatlatma iğnesinin 13. Günü 11 dpo sizce iğne etkisi mi hala?
@Pkolu_anneadayimelisaa93 melegim can edahandro @fnd_50 @simurrg
Bu dün
Canım benim fotilerden anladığım. Herşey olabilir. İğne etkisi devam ediyor da olabilir. Testin bebiş pozitifine dönmüş de olabilir. Bir kaç güne netleşecektir. İğne günü hariç sayıyırsun değil mi? İğne günü hariç sayıyorsan 13. Günde iğne etkisi olmazsı zor. Ama iğne gününü saydıysan bugün 12. Günün ve bi ihtimal iğne etkisi olabilir. İnşallah bebiş pozitifine canımBu da bugün
İlk yaptıgımda var gibiydi ama kurudu sanki silikleşmiş gibi geldiAttığın fotolar açılmıyor canım hata veriyor. Sen kıyas yaptığında nasıl koyulaşma var mı?
İğne yapılan günü saymıyorum. Düne göre silik gibi geldı banaCanım benim fotilerden anladığım. Herşey olabilir. İğne etkisi devam ediyor da olabilir. Testin bebiş pozitifine dönmüş de olabilir. Bir kaç güne netleşecektir. İğne günü hariç sayıyırsun değil mi? İğne günü hariç sayıyorsan 13. Günde iğne etkisi olmazsı zor. Ama iğne gününü saydıysan bugün 12. Günün ve bi ihtimal iğne etkisi olabilir. İnşallah bebiş pozitifine canım
Hayır kuzum pko falan yok sadece anlamsızca düşüyorNee nasıl oldu pko mu var sende
Yaa hadi inşallah bebeğimm o ay bu ay olsunCanım dün oldum dinleniyorum inşallah bu sefer tutarsen ne durumdasın kuzum?
Canım daha igne etkisi geçmemiş sanki dün daha belliydigünaydın kızçeler çatlatma iğnesinin 13. Günü 11 dpo sizce iğne etkisi mi hala?
@Pkolu_anneadayimelisaa93 melegim can edahandro @fnd_50 @simurrg
Bu ayda bir kaç gün arayla önlü arkalıyız desene. Salıya çatlarsın heralde. İki ğç gün olur aramızda. İnşallah güzel haberlerimizi alırız kuzum.Yaa hadi inşallah bebeğimm o ay bu ay olsunGüzeelce dinlen
Ben de bekliyorum canım 12.günüm bugün, geçen ay 13 de pik görmüştüm bu sefer birkaç gün ızayacak gibi görünüyor sanki ama bakalım
13. Güne iğne etkisi kalır mı ki yaCanım daha igne etkisi geçmemiş sanki dün daha belliydi
Yarın da tekrarla canım bakalım İnşAllah koyulaşmaya başlarİlk yaptıgımda var gibiydi ama kurudu sanki silikleşmiş gibi geldi
Akşama doğru tekrar yapıcam yaaYarın da tekrarla canım bakalım İnşAllah koyulaşmaya başlar
Evet canımm yine peş peşe gidiyoruzBu ayda bir kaç gün arayla önlü arkalıyız desene. Salıya çatlarsın heralde. İki ğç gün olur aramızda. İnşallah güzel haberlerimizi alırız kuzum.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.inşallah ameliyata da gerek kalmadan çözülür. Henüz yumurtlama günlerinse döllenme de gerçekleşmemiştir hiçbişey olmaz merak etme.Kızlar günaydın. Ben sizlerden dua isteyerek başlamak istiyorum. İçinizde hamile arkadaşlar var, Allah dualarını kabul eder inşallahdualarınıza ihtiyacım var. Biz dün eşimle bir kaza geçirdik ve benim kolum kırıldı. Doktor ameliyat gerekebilir dedi. Hepiniz gibi ben de yumurtlama dönemindeyim ve değerlendiriyorduk. Dün röntgen ve tomografi çekildim. Olur ya bebek tutarsa bir sıkıntı olabilir mi, tahmini olan ya da sağlıkçı olup da bilgi verebilecek olan var mı?
Hastanede sordular ama gebe değilim diyince de en son ilişkiyi sordular. Kolumun durumu da o kadar kötüydü ki röntgen mecbur gerekliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?