💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

günaydın kızçeler çatlatma iğnesinin 13. Günü 11 dpo sizce iğne etkisi mi hala?
@Pkolu_anneadayi melisaa93 melegim can edahandro @fnd_50 @simurrg

Canım benim fotilerden anladığım. Herşey olabilir. İğne etkisi devam ediyor da olabilir. Testin bebiş pozitifine dönmüş de olabilir. Bir kaç güne netleşecektir. İğne günü hariç sayıyırsun değil mi? İğne günü hariç sayıyorsan 13. Günde iğne etkisi olmazsı zor. Ama iğne gününü saydıysan bugün 12. Günün ve bi ihtimal iğne etkisi olabilir. İnşallah bebiş pozitifine canım

Kızlar günaydın. Ben sizlerden dua isteyerek başlamak istiyorum. İçinizde hamile arkadaşlar var, Allah dualarını kabul eder inşallah dualarınıza ihtiyacım var. Biz dün eşimle bir kaza geçirdik ve benim kolum kırıldı. Doktor ameliyat gerekebilir dedi. Hepiniz gibi ben de yumurtlama dönemindeyim ve değerlendiriyorduk. Dün röntgen ve tomografi çekildim. Olur ya bebek tutarsa bir sıkıntı olabilir mi, tahmini olan ya da sağlıkçı olup da bilgi verebilecek olan var mı?
Hastanede sordular ama gebe değilim diyince de en son ilişkiyi sordular. Kolumun durumu da o kadar kötüydü ki röntgen mecbur gerekliydi.

İğne yapılan günü saymıyorum. Düne göre silik gibi geldı bana

Canım dün oldum dinleniyorum inşallah bu sefer tutar sen ne durumdasın kuzum?
Yaa hadi inşallah bebeğimm o ay bu ay olsun Güzeelce dinlen
Ben de bekliyorum canım 12.günüm bugün, geçen ay 13 de pik görmüştüm bu sefer birkaç gün ızayacak gibi görünüyor sanki ama bakalım

Günaydın kızlar dün toplu iğne başı gibi yine kan gelmiş benden silince sulu çok açık kahverengi geldi birde. Takip ediyorum bakalım ne çıkacak benim şu kanama. Mide bulantım devam ediyor sabahları özellikle.. gerçekten regli ile karıştıralacsk kadar belirtiler var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor göğüslerim dolgun

Yaa hadi inşallah bebeğimm o ay bu ay olsun Güzeelce dinlen
Ben de bekliyorum canım 12.günüm bugün, geçen ay 13 de pik görmüştüm bu sefer birkaç gün ızayacak gibi görünüyor sanki ama bakalım
Bu ayda bir kaç gün arayla önlü arkalıyız desene. Salıya çatlarsın heralde. İki ğç gün olur aramızda. İnşallah güzel haberlerimizi alırız kuzum.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.inşallah ameliyata da gerek kalmadan çözülür. Henüz yumurtlama günlerinse döllenme de gerçekleşmemiştir hiçbişey olmaz merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…