💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım allah acil şifa versin öncelik senin sağlığın bunu düşünmen lazım

Çatlatma iğnesi olunca bence en az 12 gün geçmeden test yapılmamalı. Böyle arada bırakıyor insanı bir türlü emin olamıyorsun
Bugün 13. Gün ateş takibine göre de 11 dpo bu zamana iğne etkisinin kalacağını zannetmiyorum yaa iğneden bağımsız attıgım fotoya bakar mısınız 11. Güne göre iyi değil mi? Foto da belli olmuyor ama çizgi pembeydi

Teşekkür ederim tabi öncelik benim ama yine de böyle bir durumda kalabilir miyim korkusu var

Cnm bir yerde okudum bebekler ilk 35 günlük olana kadar alınan ilaçlar veya röntgen zarar vermiyormuş ama olurda hamile vs kalırsan doktoruna bunu direk soyle en azından bilgisi olsun ben mesela hamile olduğumu öğrenmeden 4 gün önce serum falan taktırdım çok kötüydüm ama benim hamileliğe dair planım yoktu o ay süpriz oldu bize doktoruma direk kullandığım ilaçları söyledim sende o şekilde yaparsın

Kızlar bir şey soracağım. Ben 26-27 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum (hafif kramp,uzayan şeffaf akıntı vs.) Ovulasyon testi yapmıyorum.Ama bu akıntı adetin 11. günü bile başlayabiliyor.uygulamalara göre 13. gün ovulasyon günü gösteriyor. Hangi gün daha verimli olur 13. gün mü, öncesi mi, sonrası mı? Bir de bu uzayan şeffaf akıntı her ay oluyor yani bu her ay yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor? Çünkü bazı aylar yumurtlama olmuyor diye duymuştum.

Canim merhaba. Ben kasik agrimi hissedince denemiştik Bence o tuttu diye düşünüyorum. Çünkü ovulasyon yapmamıştım. Sen bu 3 4 gunu degerlendir bence

Canim 11 de dahil gün aşırı degerlendir heleki kramp varsa, bende öyle olmuştu. Kramp olduğu geceyi değerlendirdikk

Çizgiyi net şekilde görüyorum canım ama iğne etkisi mi değil mi onu bilmiyoruz işte. Sen dünkü ile kıyaslandığında koyulaşmışsa hamilesin demektir Eğer koyulaşmadıysa da birkaç gün daha bekleyelim İnşAllah koyulaşır

Ahh suan kocama o kadar sinirliyim kiii takip edeyim ne zaman siliniyor filan dedim bosuna harcama test yaparsın varsa kan verırsın dedı saglık ocagınında sistemi yok kaldım öyle ya oyhh merkeze gitmem lazım kan için

Kızlar bende bugün 12. Gün görüyor musunuz bişi burdn döner mi 10. Gün negatif 11. Gün ben çok çok çok gözle.gorunur bir çizgi gördüm cokcok ama telefonda cikmiyordu zuzu3838 melisaa93 A Afratafrac edahandro

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-08-14-59-45-74.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20231008_152058.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20231008-WA0032.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…