- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.301
Kalır canım dünkü testinle yan yana kat dün daha koyu degil mi öyleyse igne etkisidir13. Güne iğne etkisi kalır mı ki ya
Kızlar günaydın. Ben sizlerden dua isteyerek başlamak istiyorum. İçinizde hamile arkadaşlar var, Allah dualarını kabul eder inşallahdualarınıza ihtiyacım var. Biz dün eşimle bir kaza geçirdik ve benim kolum kırıldı. Doktor ameliyat gerekebilir dedi. Hepiniz gibi ben de yumurtlama dönemindeyim ve değerlendiriyorduk. Dün röntgen ve tomografi çekildim. Olur ya bebek tutarsa bir sıkıntı olabilir mi, tahmini olan ya da sağlıkçı olup da bilgi verebilecek olan var mı?
Hastanede sordular ama gebe değilim diyince de en son ilişkiyi sordular. Kolumun durumu da o kadar kötüydü ki röntgen mecbur gerekliydi.
Çatlatma iğnesi olunca bence en az 12 gün geçmeden test yapılmamalı. Böyle arada bırakıyor insanı bir türlü emin olamıyorsunAkşama doğru tekrar yapıcam yaa
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.inşallah ameliyata da gerek kalmadan çözülür. Henüz yumurtlama günlerinse döllenme de gerçekleşmemiştir hiçbişey olmaz merak etme.
Teşekkür ederimCanım allah acil şifa versin öncelik senin sağlığın bunu düşünmen lazım
Bugün 13. Gün ateş takibine göre de 11 dpo bu zamana iğne etkisinin kalacağını zannetmiyorum yaa iğneden bağımsız attıgım fotoya bakar mısınız 11. Güne göre iyi değil mi? Foto da belli olmuyor ama çizgi pembeydiÇatlatma iğnesi olunca bence en az 12 gün geçmeden test yapılmamalı. Böyle arada bırakıyor insanı bir türlü emin olamıyorsun
Teşekkür ederimtabi öncelik benim ama yine de böyle bir durumda kalabilir miyim korkusu var
Canim merhaba. Ben kasik agrimi hissedince denemiştikKızlar benim bu ay ki yumurtlamamda bir anormallik varzaten 1 yumurtam varmış pek umudum yoktu ama. Perşembe günü 14mm olan yumurtamı ovulasyon testiyle takip ediyorum ve hiçbir şekilde testlerde koyulaşma yok ama yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım ve sünen akıntım var Sanırım bu ay o 1 tane yumurtamda gelişmedi.(normalde 9-10 günlerde yumurtlamayı görürdüm, bugün 9.günüm)
Ya da bu ay inofolic combi kullandım ilk defa onun etkisinden olabilir mi ?
Canim 11 de dahil gün aşırı degerlendir heleki kramp varsa, bende öyle olmuştu. Kramp olduğu geceyi değerlendirdikkKızlar bir şey soracağım. Ben 26-27 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum (hafif kramp,uzayan şeffaf akıntı vs.) Ovulasyon testi yapmıyorum.Ama bu akıntı adetin 11. günü bile başlayabiliyor.uygulamalara göre 13. gün ovulasyon günü gösteriyor. Hangi gün daha verimli olur 13. gün mü, öncesi mi, sonrası mı? Bir de bu uzayan şeffaf akıntı her ay oluyor yani bu her ay yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor? Çünkü bazı aylar yumurtlama olmuyor diye duymuştum.
Çizgiyi net şekilde görüyorum canım ama iğne etkisi mi değil mi onu bilmiyoruz işte. Sen dünkü ile kıyaslandığında koyulaşmışsa hamilesin demektirBugün 13. Gün ateş takibine göre de 11 dpo bu zamana iğne etkisinin kalacağını zannetmiyorum yaa iğneden bağımsız attıgım fotoya bakar mısınız 11. Güne göre iyi değil mi? Foto da belli olmuyor ama çizgi pembeydi Eki Görüntüle 3313981 Eki Görüntüle 3313982 Eki Görüntüle 3313983
Ahh suan kocama o kadar sinirliyim kiii takip edeyim ne zaman siliniyor filan dedim bosuna harcama test yaparsın varsa kan verırsın dedı saglık ocagınında sistemi yok kaldım öyle ya oyhh merkeze gitmem lazım kan içinÇizgiyi net şekilde görüyorum canım ama iğne etkisi mi değil mi onu bilmiyoruz işte. Sen dünkü ile kıyaslandığında koyulaşmışsa hamilesin demektirEğer koyulaşmadıysa da birkaç gün daha bekleyelim İnşAllah koyulaşır
Ben regl oldumBenimde negatif
Sabah tekrar test yaptim yine negatif benimde sancım var regl olacak gibiyimBen regl oldum
Yaa evet koyulaşma var sankiiKızlar yıne ben yine testlerimsabaha göre koyulasma var sanki. Sizleri sıkmadıysam yine bakar mısınız?
melegim can fnd_50 melisaa93 Pkolu_anneadayi S simurrg 1Annakarenina Eki Görüntüle 3314057 Eki Görüntüle 3314058 Eki Görüntüle 3314059
Ay hadi insallahhhhKızlar yıne ben yine testlerimsabaha göre koyulasma var sanki. Sizleri sıkmadıysam yine bakar mısınız?
melegim can fnd_50 melisaa93 Pkolu_anneadayi S simurrg 1Annakarenina Eki Görüntüle 3314057 Eki Görüntüle 3314058 Eki Görüntüle 3314059
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?