- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.321
İnşallah yaa sabah baya moralim bozulmustuYaa evet koyulaşma var sankiiinşallah koyulaşmaya devam eder canım
Koyulaşmış mı senceAy hadi insallahhhh
Ya diğerleri kuruduğu için silik duruyor bence evetKoyulaşmış mı sence
Kızlar yıne ben yine testlerimsabaha göre koyulasma var sanki. Sizleri sıkmadıysam yine bakar mısınız?
@melegim can @fnd_50 @melisaa93Pkolu_anneadayi @simurrg @sed2 Eki Görüntüle 3314057 Eki Görüntüle 3314058 Eki Görüntüle 3314059
En son ki test de gördğm ben sanki. Ne zaman yaptın onuKızlar bende bugün 12. Gün görüyor musunuz bişi burdn döner mi 10. Gün negatif 11. Gün ben çok çok çok gözle.gorunur bir çizgi gördüm cokcok ama telefonda cikmiyorduzuzu3838 @melisaa93 @Afratafrac edahandro
Yeni yaptım işte 15 dakika sonra çektim bunları kuruma çizgisi olacakmi bakalım bekliyorumEn son ki test de gördğm ben sanki. Ne zaman yaptın onu
Ortadaki foto kolaj canım en alttaki ilk yaptıgımYa diğerleri kuruduğu için silik duruyor bence evet
yaa kıyamam hiç bozma moralini inşallah kopkoyu halini de göreceğiz testlerininİnşallah yaa sabah baya moralim bozulmustu
İnşallah yarın çok com daha net cikarOrtadaki foto kolaj canım en alttaki ilk yaptıgım
Sen görebiliyor musun daha netYeni yaptım işte 15 dakika sonra çektim bunları kuruma çizgisi olacakmi bakalım bekliyorum
İnşallah yarın çok com daha net cikar
İnşallah canlarım ya hepimiz görelim inşallahyaa kıyamam hiç bozma moralini inşallah kopkoyu halini de göreceğiz testlerinin
Eki Görüntüle 3314055 kizlar bu marka gebelik testinden memnunmusinz acaba dogru cikariyormu
Ben pttavm de çoklu gebelik testlerini bulamadım da yeni üye oldum sizden görüp bana link atabilir misiniz?Eki Görüntüle 3314055 kizlar bu marka gebelik testinden memnunmusinz acaba dogru cikariyormu
İnşallah kuzum ben şuan ayırt edemiyorum ama umarım koyulaşıyordurKızlar yıne ben yine testlerimsabaha göre koyulasma var sanki. Sizleri sıkmadıysam yine bakar mısınız?
@melegim can @fnd_50 @melisaa93Pkolu_anneadayi @simurrg @sed2 Eki Görüntüle 3314057 Eki Görüntüle 3314058 Eki Görüntüle 3314059
Canım çizgi var gibi ama hangisi hangi güne ait bilemedimKızlar bende bugün 12. Gün görüyor musunuz bişi burdn döner mi 10. Gün negatif 11. Gün ben çok çok çok gözle.gorunur bir çizgi gördüm cokcok ama telefonda cikmiyorduzuzu3838 @melisaa93 @Afratafrac edahandro
ayırt edememenize şaşırdım yaaİnşallah kuzum ben şuan ayırt edemiyorum ama umarım koyulaşıyordur
Canım henüz pik göremedim hatta baya silik gidiyor bugün yapmadım akşam üzeri yapacağım 6 gibi bakalım ne olacak. Ama sanki eli kulağında birden koyulaşacak olabilir. Sende durumlar ne ?
Hepsi biraz öncenin canımCanım çizgi var gibi ama hangisi hangi güne ait bilemedimbirisinde baya görünür
Canım kusura bakma gözlerim bozuk olabilir. Ben de Şaşırmana şaşırdım. İnsanım neticede gözüm görememiş olabilir kusura bakma. Koyulaşmayı Gören arkadaşlar olmuş, bence onlara odaklanayırt edememenize şaşırdım yaa
Aaa o zaman birisinde gördüm kuzumHepsi biraz öncenin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?