💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım henüz pik göremedim hatta baya silik gidiyor bugün yapmadım akşam üzeri yapacağım 6 gibi bakalım ne olacak. Ama sanki eli kulağında birden koyulaşacak olabilir. Sende durumlar ne ?
Bende aynı senin gibiyim canım geçen ay da birden koyulaşmıştı 13. De pik olmuştu ama bir gün öncesi koyuydu çok olmasa da bu ay ne olacak bilmiyorum hiçç, bugün 12.gün 5 te yapcam bende inşallah başlamıştır koyulaşmaya sabırsızlanıyorum ya
Beraber pik görüp beraber bebiş haberi verelim

Hamileliğinden haberi olmayan arkadaşım yoğun bakımda kaldıktan sonra öğrenmişti. Başka biri de yeni hamileyken kaza geçirmişti, ikisi de sağlıklı bebekler dünyaya getirdi. Olacağı varsa bir şekilde oluyor, kendinizi üzmeyin

Bu aşamada sanmıyorum bebeğe röntgen ve ameliyat zarar versin, betahcg yi de kontrol ederler muhtemelen ameliyat öncesi.

Edoş seni yerim

Ya hadi inşallah ne güzel olur Ateş tablosu nasıl gidiyor benim bir düşüyor bir artıyor

zuzu3838 bir de şunu belirteyim. Ben hiç göremedim demedim. Hamiş değilsin demedim. Allah korusun umarım bebeğin seninle kuzum, iyi düşünelim iyi olsun. Koyulukları ayırt edemedim dedim ben. Onu da gözüm ayırt edememiş olabilir. Fotoğrafa bakıyoruz neticede. Telefonumun kalitesi seninki kadar iyi olmayabilir. Yani pek çok sebep var. Böyle bi yorumla moralini bozma tamam mı bebeğin seninle inşallah

Ya hadi inşallah ne güzel olur Ateş tablosu nasıl gidiyor benim bir düşüyor bir artıyor
İnşallah canımm
O da böyle ama anlamlandıramadığımdan işaretleyip geçiyorum sadece

Eklentiler

• Screenshot_20231008_161843_Femometer.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 59
Aaa o zaman birisinde gördüm kuzum inşallah koyulaşarak devam eder
Umarım ama ben hala emin olamiyorim inşallah seninde günün geldiginfe böyle gozumuze gözümüze vuran çift cizgilerini gorecegizzzz akşam kan vereceğim beni bu kesmekeslikten sadece kan vermek kurtaracak

Umarım ama ben hala emin olamiyorim inşallah seninde günün geldiginfe böyle gozumuze gözümüze vuran çift cizgilerini gorecegizzzz akşam kan vereceğim beni bu kesmekeslikten sadece kan vermek kurtaracak
Kan mı vereceksin ay hadi İnşallah pozitifi göreceğiz. Sonuç çıkınca mutlaka bana da haber et kuzum

Kan mı vereceksin ay hadi İnşallah pozitifi göreceğiz. Sonuç çıkınca mutlaka bana da haber et kuzum
Evet bir iki saate vermeyeve çalışacağım eğer acil bakarsa başka türlü aklm rahat etmez en azından 6-7 çıkarsa umut ederim nabaym oğlum dada 17 ile öğrenmiştim

Seni kırdıysam özür dilerim

Aa niye bu kadar farklı kız düşüşten sonra yükselirse yumurtlama diyorlardı aslında ama test yapıyosun Allahtann bilen biri yorumlasa keşke
Düşüşten sonra düzenli 3 gün artış olması lazım diyorlar sanırım yumurtlama için. Aman bilemiyorum bu ay çok değerlendiremiyoruz da hayırlısı

Seni kırdıysam özür dilerim
Estafurullah kuzum ben msjımla moralin bozulduğu için üzüldüm. Ben özür dilerim. İnan hepimiz o kadar hassasız ki biri dokunsa ağlayacak durumdayız. İnanıyorum ki Birbirimizin elinden tutarak daha güçlü olacağız, olmalıyız .. ben senin için şöyle düşünüyorum. O çizgileri ayırt edemiyorum evet ama 12.günde hala çizgi çıkıyorsa umut var demektir umuduna tutun kuzum. Genelde 9-11. Günler negatife dönüyor. 12. Gün baya iyi bi tarih

Düşüşten sonra düzenli 3 gün artış olması lazım diyorlar sanırım yumurtlama için. Aman bilemiyorum bu ay çok değerlendiremiyoruz da hayırlısı
Haa orasını kaçırmışım
Olsun kız pik gördüğün değerlendir yeter modunu düşürme güzel düşünelim

Gerçekten çok hassaslaşıyoruz negatif olunca negatif diyip regl bekliyorsun negatif görmek sarsmıyor beni ama böyle muallakta kalmak cok yoruyor. Teşekkür ederim desteğin için

O mesaja bu ne naif bir mesaj, insanın kalbinin güzelliği burdaki satırlarına bile yansıyor. Çok imrendim

Akıntı 4-5 gün sürebiliyor ama yumurta catladiktan sonra 12-36 saat arası canlı kalıyor canım yumurtlamadan hemen önceki 48 saat daha verimli diyor doktorlar ekledim foto 5. Gün çatlama günü. Ama akıntı tek başına bir anlam ifade etmeyebilir gibi geliyor bana emin degilim hormonlarla birlikte salgılanıyor o akıntı çünkü illa sağlıklı yumurta olduğu anlamına gelmiyor gibi

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-24-00-47-00-804_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…