- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.341
Bende aynı senin gibiyim canım geçen ay da birden koyulaşmıştı 13. De pik olmuştu ama bir gün öncesi koyuydu çok olmasa da bu ay ne olacak bilmiyorum hiçç, bugün 12.gün 5 te yapcam bende inşallah başlamıştır koyulaşmaya sabırsızlanıyorum yaCanım henüz pik göremedim hatta baya silik gidiyor bugün yapmadım akşam üzeri yapacağım 6 gibi bakalım ne olacak. Ama sanki eli kulağında birden koyulaşacak olabilir. Sende durumlar ne ?
Hamileliğinden haberi olmayan arkadaşım yoğun bakımda kaldıktan sonra öğrenmişti. Başka biri de yeni hamileyken kaza geçirmişti, ikisi de sağlıklı bebekler dünyaya getirdi. Olacağı varsa bir şekilde oluyor, kendinizi üzmeyinKızlar günaydın. Ben sizlerden dua isteyerek başlamak istiyorum. İçinizde hamile arkadaşlar var, Allah dualarını kabul eder inşallahdualarınıza ihtiyacım var. Biz dün eşimle bir kaza geçirdik ve benim kolum kırıldı. Doktor ameliyat gerekebilir dedi. Hepiniz gibi ben de yumurtlama dönemindeyim ve değerlendiriyorduk. Dün röntgen ve tomografi çekildim. Olur ya bebek tutarsa bir sıkıntı olabilir mi, tahmini olan ya da sağlıkçı olup da bilgi verebilecek olan var mı?
Hastanede sordular ama gebe değilim diyince de en son ilişkiyi sordular. Kolumun durumu da o kadar kötüydü ki röntgen mecbur gerekliydi.
Edoş seni yerimCanım kusura bakma gözlerim bozuk olabilir. Ben de Şaşırmana şaşırdım. İnsanım neticede gözüm görememiş olabilir kusura bakma. Koyulaşmayı Gören arkadaşlar olmuş, bence onlara odaklanbebişin seninledir umarım. Hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Ya hadi inşallah ne güzel olurBende aynı senin gibiyim canım geçen ay da birden koyulaşmıştı 13. De pik olmuştu ama bir gün öncesi koyuydu çok olmasa da bu ay ne olacak bilmiyorum hiçç, bugün 12.gün 5 te yapcam bende inşallah başlamıştır koyulaşmaya sabırsızlanıyorum ya
Beraber pik görüp beraber bebiş haberi verelim
Canım kusura bakma gözlerim bozuk olabilir. Ben de Şaşırmana şaşırdım. İnsanım neticede gözüm görememiş olabilir kusura bakma. Koyulaşmayı Gören arkadaşlar olmuş, bence onlara odaklanbebişin seninledir umarım. Hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Rabbim hakkında hayırlısını versin
İnşallah canımmYa hadi inşallah ne güzel olurAteş tablosu nasıl gidiyor benim bir düşüyor bir artıyor
Umarım ama ben hala emin olamiyorim inşallah seninde günün geldiginfe böyle gozumuze gözümüze vuran çift cizgilerini gorecegizzzzAaa o zaman birisinde gördüm kuzuminşallah koyulaşarak devam eder
Kan mı vereceksinUmarım ama ben hala emin olamiyorim inşallah seninde günün geldiginfe böyle gozumuze gözümüze vuran çift cizgilerini gorecegizzzzakşam kan vereceğim beni bu kesmekeslikten sadece kan vermek kurtaracak
Bak yine senin daha mantıklı benimkine baksanaİnşallah canımm
O da böyle ama anlamlandıramadığımdan işaretleyip geçiyorum sadece
Aa niye bu kadar farklı kızBak yine senin daha mantıklı benimkine baksanabir ileri iki geri.
Evet bir iki saate vermeyeve çalışacağım eğer acil bakarsa başka türlü aklm rahat etmez en azından 6-7 çıkarsa umut ederim nabaym oğlum dada 17 ile öğrenmiştimKan mı vereceksinay hadi İnşallah pozitifi göreceğiz. Sonuç çıkınca mutlaka bana da haber et kuzum
Seni kırdıysam özür dilerimzuzu3838 bir de şunu belirteyim. Ben hiç göremedim demedim. Hamiş değilsin demedim. Allah korusun umarım bebeğin seninle kuzum, iyi düşünelim iyi olsun. Koyulukları ayırt edemedim dedim ben. Onu da gözüm ayırt edememiş olabilir. Fotoğrafa bakıyoruz neticede. Telefonumun kalitesi seninki kadar iyi olmayabilir. Yani pek çok sebep var. Böyle bi yorumla moralini bozma tamam mı bebeğin seninle inşallah
Düşüşten sonra düzenli 3 gün artış olması lazım diyorlar sanırım yumurtlama için. Aman bilemiyorum bu ay çok değerlendiremiyoruz da hayırlısıAa niye bu kadar farklı kızdüşüşten sonra yükselirse yumurtlama diyorlardı aslında ama test yapıyosun Allahtann bilen biri yorumlasa keşke
Estafurullah kuzum ben msjımla moralin bozulduğu için üzüldüm. Ben özür dilerim. İnan hepimiz o kadar hassasız ki biri dokunsa ağlayacak durumdayız. İnanıyorum ki Birbirimizin elinden tutarak daha güçlü olacağız, olmalıyızSeni kırdıysam özür dilerim
Haa orasını kaçırmışımDüşüşten sonra düzenli 3 gün artış olması lazım diyorlar sanırım yumurtlama için. Aman bilemiyorum bu ay çok değerlendiremiyoruz da hayırlısı
Gerçekten çok hassaslaşıyoruzEstafurullah kuzum ben msjımla moralin bozulduğu için üzüldüm. Ben özür dilerim. İnan hepimiz o kadar hassasız ki biri dokunsa ağlayacak durumdayız. İnanıyorum ki Birbirimizin elinden tutarak daha güçlü olacağız, olmalıyız.. ben senin için şöyle düşünüyorum. O çizgileri ayırt edemiyorum evet ama 12.günde hala çizgi çıkıyorsa umut var demektir umuduna tutun kuzum. Genelde 9-11. Günler negatife dönüyor. 12. Gün baya iyi bi tarih
Yok bacım 2 gün zor geldi reglim ondan olmuşum şimdi rahatım ay ilk defa geldi başıma neydi o ya hala mide bulantım halsizliğim var ama diğer belirtiler şükür gittidemir eksikliği üşümeyle beraber halsizlik çarpımtı
Hissi yapar genelde stres kaynaklı olabilir
Ya bir de bu akıntı da kramp da bazen birkaç gün sürüyor bende bütün günler değerlendirilmeli öyleyse.Canim 11 de dahil gün aşırı degerlendir heleki kramp varsa, bende öyle olmuştu. Kramp olduğu geceyi değerlendirdikk
O mesaja bu ne naif bir mesaj, insanın kalbinin güzelliği burdaki satırlarına bile yansıyor. Çok imrendimzuzu3838 bir de şunu belirteyim. Ben hiç göremedim demedim. Hamiş değilsin demedim. Allah korusun umarım bebeğin seninle kuzum, iyi düşünelim iyi olsun. Koyulukları ayırt edemedim dedim ben. Onu da gözüm ayırt edememiş olabilir. Fotoğrafa bakıyoruz neticede. Telefonumun kalitesi seninki kadar iyi olmayabilir. Yani pek çok sebep var. Böyle bi yorumla moralini bozma tamam mı bebeğin seninle inşallah
Akıntı 4-5 gün sürebiliyor ama yumurta catladiktan sonra 12-36 saat arası canlı kalıyor canım yumurtlamadan hemen önceki 48 saat daha verimli diyor doktorlar ekledim foto 5. Gün çatlama günü. Ama akıntı tek başına bir anlam ifade etmeyebilir gibi geliyor bana emin degilim hormonlarla birlikte salgılanıyor o akıntı çünkü illa sağlıklı yumurta olduğu anlamına gelmiyor gibiKızlar bir şey soracağım. Ben 26-27 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum (hafif kramp,uzayan şeffaf akıntı vs.) Ovulasyon testi yapmıyorum.Ama bu akıntı adetin 11. günü bile başlayabiliyor.uygulamalara göre 13. gün ovulasyon günü gösteriyor. Hangi gün daha verimli olur 13. gün mü, öncesi mi, sonrası mı? Bir de bu uzayan şeffaf akıntı her ay oluyor yani bu her ay yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor? Çünkü bazı aylar yumurtlama olmuyor diye duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?