💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çatlatma iğnesi yaptığım günü saymazsak daha 5. Gün zaman geçmiyor sanki kızlar ateş ölçümün devam ediyorum ama vallahi çok zor beklemek

Teşekkür ederim canım güzel bir bilgi. Yani her ay yumurtlama zamanı o akıntı oluyor uygulamadaki o tam ovulasyon gününün ertesi gününde bitiyor akıntı kalmıyor. Öncesini değerlendirmek daha mantıklı o zaman bir de spermin 2-3 gün yaşadığını da varsayarsak.

Ahh çok sağ olun içim rahatladı. Olmasa bile o korkuyla yaşamak durumundan kurtardınız

Kızlar sonunda 10.gün piki gördüm. Bu ay göremeyeceğimi sanıyordum ama elimde testim kalmadı, aynı zamanda vücut sıcaklığıylada takip ediyorum çatlamayı görmek için. Sıcaklık yükseldiği zaman mı çatlama olmuş oluyor ?

Eklentiler

• BAF75B4F-7900-467C-A48B-53D75D48EC35.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 59
  • D948DA82-620D-46CB-B549-4DBC4B31CF7A.webp
    44 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba benide ekler misini adet Eylül 8 şuan hamileyim

Evet imrenmelisiniz bence de. Benim yprumuma üzülmüş ve tekrar yorumuyla beni üzdüğü için özür dilemiş bir insan sizde beni yeriyorsunuz hala
Ben sizi yermiyorum, burda gerçekten herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken açıkçası sizin söylediğiniz şeyi iyi niyetli bulmadım sadece. Şanslısınız ki karşınızdaki çok naif ve kibar bir hanım

B bernaad test yaptın mı canım ? Benim çok çok silik hala.
Yaptım canım yarın pik olacak büyük ihtimalle. Günleri her ay değişiyormuş ya kuzucum canını sıkma birde bir anda koyulaşıyor bak bugünki ve dünküne bak

Eklentiler

• 20231008_172248.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20231007_190556_Gallery.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50
Yaptım canım yarın pik olacak büyük ihtimalle. Günleri her ay değişiyormuş ya kuzucum canını sıkma birde bir anda koyulaşıyor bak bugünki ve dünküne bak
Evet yarın pik olacak gibi bugünü değerlendirebilirseniz çok iyi olur galeriye baktım geçen ay zaten bir günde koyulaşmış benim de. Canımı sıkmadım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…