- 17 Kasım 2018
- 1.865
- 1.130
- 133
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.381
İğne hariç 12Kaçıncı gün bugün orasını kaçırdım ben ?
Sizin düşünceniz saygı duyarım.Ben sizi yermiyorum, burda gerçekten herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken açıkçası sizin söylediğiniz şeyi iyi niyetli bulmadım sadece. Şanslısınız ki karşınızdaki çok naif ve kibar bir hanım
Verebildin mi canımİğne hariç 12
Sabah halletmiştik o işiEvet yarın pik olacak gibi bugünü değerlendirebilirseniz çok iyi olurgaleriye baktım geçen ay zaten bir günde koyulaşmış benim de. Canımı sıkmadım o yüzden
Evet kuzum var gibi sanki valla inşallah sabaha daha koyu görürüzKızlar yıne ben yine testlerimsabaha göre koyulasma var sanki. Sizleri sıkmadıysam yine bakar mısınız?
melegim can @fnd_50 @melisaa93 Pkolu_anneadayi @simurrg @sed2 Eki Görüntüle 3314057 Eki Görüntüle 3314058 Eki Görüntüle 3314059
İnşallah canım cok tesekkur ederimEvet kuzum var gibi sanki valla inşallah sabaha daha koyu görürüz
Aminnn inşallah kuzum inşallah teşekkür ederim çokAyyy Nice Mutlu Yaşlara kuzumyeni yaşında bebeğini kucağına alacaksın inşallah
İnşallah bebeğiniz sizinledirSizin düşünceniz saygı duyarım.
Bir kac gundur giremiyordum kuzum. Simdi tesadufen gördüm. Beni etiketledin diye düşünüyorum ama baska simurg olmus galibaKızlar yıne ben yine testlerimsabaha göre koyulasma var sanki. Sizleri sıkmadıysam yine bakar mısınız?
melegim can @fnd_50 @melisaa93 Pkolu_anneadayi @simurrg @sed2 Eki Görüntüle 3314057 Eki Görüntüle 3314058 Eki Görüntüle 3314059
Su en dip yapan kacinci gunun atesi tatlim?Bak yine senin daha mantıklı benimkine baksanabir ileri iki geri.
Yaa evet seni etiketlemek istemiştim yanlış olmusBir kac gundur giremiyordum kuzum. Simdi tesadufen gördüm. Beni etiketledin diye düşünüyorum ama baska simurg olmus galibahayirli olsun oncelikle tebrik ediyorum insallah guzelce koyulasir testler. Sut uste koyduklarin tam net degil gibi ama. 11.gunu tek cekmissin onunla 10 gun arasinda fark var bence. Yarinki testin en onemlisi bu durumda. 48 saatte bariz bir koyulasma bekliyoruz senden hadi insallah
Hemen uyu da zaman gecsinYaa evet seni etiketlemek istemiştim yanlış olmus10. Gğn ile 11 ö yazan arasında 22 saat var. Sabahı iple çekiyorum bu gece de uyku yok bana
Happy birthday babyCanımsın Allah ım tez zamanda kucağını doldursun inşallah içten söylüyorum bunu, hem de doğum günüm bugün inşallah kabul olur duam
Bende cekmedi kuzum. Bir baska arkadasta cekmisti. Bende sadece kanamayi azalttiSelam inofolic mi erkene çekti yumurtlamayı. Benim zaten erken 10. Gün filan ozaman 5. Gün başlayayım
Doğum günün kutlu olsun kuzucumm inşallah yeni yaşında gönlündeki nasip olsun bebişine sağlıcakla kavuşCanımsın Allah ım tez zamanda kucağını doldursun inşallah içten söylüyorum bunu, hem de doğum günüm bugün inşallah kabul olur duam
Ayy canım hamile misin sen verdin mi kan çıktı mıUmarım ama ben hala emin olamiyorim inşallah seninde günün geldiginfe böyle gozumuze gözümüze vuran çift cizgilerini gorecegizzzzakşam kan vereceğim beni bu kesmekeslikten sadece kan vermek kurtaracak
Aminn kuzum cümlemizin inşallahhHappy birthday babyobur yasin gelmeden bebisin kucaginda olsun saglikla
Sağol bebeğimm hepimiz için çok güzel bi yıl olsun bebişlerimize kavuşalım inşallahDoğum günün kutlu olsun kuzucumm inşallah yeni yaşında gönlündeki nasip olsun bebişine sağlıcakla kavuş
Canım nice sağlıklı güzel yaşların olsun inşallah tüm dileklerin kabul olsunSağol bebeğimm hepimiz için çok güzel bi yıl olsun bebişlerimize kavuşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?