💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet yarın pik olacak gibi bugünü değerlendirebilirseniz çok iyi olur galeriye baktım geçen ay zaten bir günde koyulaşmış benim de. Canımı sıkmadım o yüzden
Sabah halletmiştik o işi bilsem akşam yapardım yarın akşam değerlendiririm bide inşallah
Bende dün herhalde bu ay gecikecek dedim bugün koyulaştı yarın beraber pik görürüz kız inşallah

Bir kac gundur giremiyordum kuzum. Simdi tesadufen gördüm. Beni etiketledin diye düşünüyorum ama baska simurg olmus galiba hayirli olsun oncelikle tebrik ediyorum insallah guzelce koyulasir testler. Sut uste koyduklarin tam net degil gibi ama. 11.gunu tek cekmissin onunla 10 gun arasinda fark var bence. Yarinki testin en onemlisi bu durumda. 48 saatte bariz bir koyulasma bekliyoruz senden hadi insallah

Yaa evet seni etiketlemek istemiştim yanlış olmus 10. Gğn ile 11 ö yazan arasında 22 saat var. Sabahı iple çekiyorum bu gece de uyku yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…