- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.401
Canımm çok teşekkür ederim, bugün tek bir dileğim var inşallah bu ay bu topicteki herkes hamilelik haberini alır bereketli güzel bir ay olur ❤Canım nice sağlıklı güzel yaşların olsun inşallah tüm dileklerin kabul olsun
Tabi kiiiHemen uyu da zaman gecsinsabah beni de etiketle merak ederim
Oyy inşallah kuzucumSağol bebeğimm hepimiz için çok güzel bi yıl olsun bebişlerimize kavuşalım inşallah
İyi bekletmeden geldi yumiSabah halletmiştik o işibilsem akşam yapardım yarın akşam değerlendiririm bide inşallah
Bende dün herhalde bu ay gecikecek dedim bugün koyulaştı yarın beraber pik görürüz kız inşallah
11. Gün canım bir yandan ovu testi yapıyorum neredeyse yok gibi çizgiler.Su en dip yapan kacinci gunun atesi tatlim?
Doğum günün kutlu olsun önümüzde ki yıl kucağında bebeğinle kutlarsın inşallah yeni yaşınıCanımm çok teşekkür ederim, bugün tek bir dileğim var inşallah bu ay bu topicteki herkes hamilelik haberini alır bereketli güzel bir ay olur ❤
Himm.. acaba yumurtlama mi dedim de inisler cikislar olabiliyor galiba ya. Benim gecen ayki tabloda senin gibi 10.gun düşüş var ama 15te olmus yumurtlamaİyi bekletmeden geldi yumiinşallah güzel haberler için de bekletmez
11. Gün canım bir yandan ovu testi yapıyorum neredeyse yok gibi çizgiler.
İnşallah canımm sende arkamdan gell hemencik, güzel haberleri beraber alalımİyi bekletmeden geldi yumiinşallah güzel haberler için de bekletmez
11. Gün canım bir yandan ovu testi yapıyorum neredeyse yok gibi çizgiler.
Burdayım kuzum burdayım bu hastalık beni günlerdir yatırıyo yataktan kalkamıyorum kafam kalkmıyo hiç yaşıyorum merak etmeyinKızlarZumruduanka96 dan haberi olan var mı günler oldu yok
burdayım kuzum ay dedim bu kim kız senmişsin tanıyamadım
Doğum günün kutlu olsun balım nice senelere en büyük hediyen bebişin bu ay gelsin sanaCanımm çok teşekkür ederim, bugün tek bir dileğim var inşallah bu ay bu topicteki herkes hamilelik haberini alır bereketli güzel bir ay olur ❤
Amin canımm hepimiz inşallahhDoğum günün kutlu olsun önümüzde ki yıl kucağında bebeğinle kutlarsın inşallah yeni yaşını
Evet değişiklik olsun dedimburdayım kuzum ay dedim bu kim kız senmişsin tanıyamadımismini değiştirmisin
Amin kuzum inşallah gerçekten hayatımın hediyesi olur bana daDoğum günün kutlu olsun balım nice senelere en büyük hediyen bebişin bu ay gelsin sana
İyi olmuşEvet değişiklik olsun dedimnasılsın iyi misin? Çok sessizleşti buralar birden
Oh oh hadi inşallahAmin kuzum inşallah gerçekten hayatımın hediyesi olur bana dasonraki ay da eşimin doğum günü ona hediye yaparım belki
Oyy kıyamam ya hala toparlanamadın mııBurdayım kuzum burdayım bu hastalık beni günlerdir yatırıyo yataktan kalkamıyorum kafam kalkmıyo hiç yaşıyorum merak etmeyin
Çok geçmiş olsun öldürmüyor ama süründürüyor gerçektenİyi olmuşİyi olmaya çalışıyorum kuzum valla ya bu nasıl bi hastalıksa günlerdir yatırıyo beni tuvalete zor gidiyorum
Çok geçmiş olsun canım merak ettim ya bayağı oldu seni görmeyeli salgın var ciddi Rabbim korusunBurdayım kuzum burdayım bu hastalık beni günlerdir yatırıyo yataktan kalkamıyorum kafam kalkmıyo hiç yaşıyorum merak etmeyin
Doğum günün kutlu olsun canımCanımm çok teşekkür ederim, bugün tek bir dileğim var inşallah bu ay bu topicteki herkes hamilelik haberini alır bereketli güzel bir ay olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?