💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım nice sağlıklı güzel yaşların olsun inşallah tüm dileklerin kabul olsun
Canımm çok teşekkür ederim, bugün tek bir dileğim var inşallah bu ay bu topicteki herkes hamilelik haberini alır bereketli güzel bir ay olur ❤

Sabah halletmiştik o işi bilsem akşam yapardım yarın akşam değerlendiririm bide inşallah
Bende dün herhalde bu ay gecikecek dedim bugün koyulaştı yarın beraber pik görürüz kız inşallah
İyi bekletmeden geldi yumi inşallah güzel haberler için de bekletmez
Su en dip yapan kacinci gunun atesi tatlim?
11. Gün canım bir yandan ovu testi yapıyorum neredeyse yok gibi çizgiler.

İyi bekletmeden geldi yumi inşallah güzel haberler için de bekletmez

11. Gün canım bir yandan ovu testi yapıyorum neredeyse yok gibi çizgiler.
Himm.. acaba yumurtlama mi dedim de inisler cikislar olabiliyor galiba ya. Benim gecen ayki tabloda senin gibi 10.gun düşüş var ama 15te olmus yumurtlama

Eklentiler

• Screenshot_20230926_071316_Femometer.webp
    16 KB · Görüntüleme: 39
Canımm çok teşekkür ederim, bugün tek bir dileğim var inşallah bu ay bu topicteki herkes hamilelik haberini alır bereketli güzel bir ay olur ❤
Doğum günün kutlu olsun balım nice senelere en büyük hediyen bebişin bu ay gelsin sana

Burdayım kuzum burdayım bu hastalık beni günlerdir yatırıyo yataktan kalkamıyorum kafam kalkmıyo hiç yaşıyorum merak etmeyin
Oyy kıyamam ya hala toparlanamadın mıı senin ilacın kocan o yüzden iyileşemiyorsun sen şaka bir yana inşallah gitmeye toparlanırsın kuzuşum yaa yola da dayanamazsın yoksa

İyi olmuşİyi olmaya çalışıyorum kuzum valla ya bu nasıl bi hastalıksa günlerdir yatırıyo beni tuvalete zor gidiyorum
Çok geçmiş olsun öldürmüyor ama süründürüyor gerçekten çok şükür ben toparlandım ama burun tıkanıklığıyla öksürük kaldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…