💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum Zumruduanka96 ben dün regl oldum sat 8 ekim bat 4 kasım. Bu ay ishal kusma üstüne ateşli soğuk algınlığı sinüzit kombo oldu benim o yüzden bu ay bişey beklemiyodum daha dün kendime geldim adet oldum akşamına. Tabloya eklersin oldu mu

Canım günaydın bana koyulaşıyor gibi geldi bebeğin seninle bence kan verebilirsin o zaman çıkan değere göre iğne etkisi olup olmadığından emin olursun normalde bugüne iğne etkisi kalmaması lazım ama emin olmakta fayda var

Yani bariz bi kpyuluk yok sürekli kimyasal yasıyordum oğlumdan önce. İğne etkisi değil de kimyasal olur mu dıye tedırgınım. En iyisi kan vermek

Yani bariz bi kpyuluk yok sürekli kimyasal yasıyordum oğlumdan önce. İğne etkisi değil de kimyasal olur mu dıye tedırgınım. En iyisi kan vermek
Canım sakın aklına öyle şeyler getirme ne gelirse Allahtan tabi ama neden kimyasal olsun daha önce olacak diye tekrarlayacak diye bi durum söz konusu değil bu tarz tedirginlikler kötü etkiler asıl içini ferah tut ve kan ver

Canım koyulaşma var inşallah bebegim seninledir öglen tekrar yap eger saglıklı bir gebelikçe dahada belirgin olur
Günaydın kuzum banada koyulaşmış geldi bat a kaç gün var

Koyulaşma var canım artık iğne etksisi geçmiştir bence
İğnenin 14. Günü. İpne etkisi kalmaz da saglıklı mı onu bilemiyorum tabi. Bata 2 gün var. Sistem düzelmiş mi ona bakmaya gidiyorum inşallah düzelmiştir kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…