- 17 Kasım 2018
- 1.865
- 1.130
- 133
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.441
Bence bir kan ver inşallah bebiş seninledir bende yarın kan vercem tam 14 de artık neyse o bugünkünfr de daha net bir silik çizgi görüyorum ben görüyorum ama telefonda Coj cokcok ckmiyorEki Görüntüle 3314381
Bi de böyle bi kolaj yaptım kimyasal mı acaba?
@edahandro @melisaa93 @melegim can @benaroz A AfratafracZumruduanka96 Tikabasa S simurgggg
İnşallahh bizide haberdar etİğnenin 14. Günü. İpne etkisi kalmaz da saglıklı mı onu bilemiyorum tabi. Bata 2 gün var. Sistem düzelmiş mi ona bakmaya gidiyorum inşallah düzelmiştir kan veririm
Malesef sistem düzelmemiş eşim işini ayarlayabilirse akşam merkeze gidicegızİnşallahh bizide haberdar et
At istersen bi bakalım dünkünde görmüştükBence bir kan ver inşallah bebiş seninledir bende yarın kan vercem tam 14 de artık neyse o bugünkünfr de daha net bir silik çizgi görüyorum ben görüyorum ama telefonda Coj cokcok ckmiyor
Yaaa 13 sanıyordum bence bebiş o zamanİğnenin 14. Günüteşekkür ederim
Cnm bi koyuluk var ama boyle ılk gunden anlaşılmıyo, bazen hergun yapılan testte koyuluk anlaşılamayablıuoTikabasa canım bakar mısın sende 12 dpo bugün
Amin hepimize nasip olsun inşallahYaaa 13 sanıyordum bence bebiş o zamaninşallah sağlıklı ilerler, sağlıcakla kucağına almak nasip olur ne zaman kan vereceksin
Üsttekini cumartesi saat 4 de yaptım alttaki de bu sabah. Böyle koyunca koyulasma daha beli oldu sanki. İnşallahCnm bi koyuluk var ama boyle ılk gunden anlaşılmıyo, bazen hergun yapılan testte koyuluk anlaşılamayablıuo
Ancak yarın yaptıgında belli olur
İnşallh saglıklıdr cnm
GünaydınKızlar günaydın yerleşme düşüşü kaçıncı gün oluyor yada herkeste oluyor mu Eki Görüntüle 3314408 Eki Görüntüle 3314409
İnşallah pozitife döner yarın bı daha deneyin isterseniz13 adetm geçmedi ama
hadi bakalım herşey gönlünce olsunMalesef sistem düzelmemiş eşim işini ayarlayabilirse akşam merkeze gidicegız
Koyulasma var kuzumÜsttekini cumartesi saat 4 de yaptım alttaki de bu sabah. Böyle koyunca koyulasma daha beli oldu sanki. İnşallahEki Görüntüle 3314410
Evet ya yavas artıyor ilk zamanlar heraldeKoyulasma var kuzuminsallah bebegin seninledir. 2 gune daha da netlesir sanki. Betanin erken donemde artisi insani arada birakiyor
Bebeğim sen naptınn nasıl gidiyorrKoyulasma var kuzuminsallah bebegin seninledir. 2 gune daha da netlesir sanki. Betanin erken donemde artisi insani arada birakiyor
Canım koyulaşma var bariz. ay hadi inşallah sağlıkla artsın değerinEki Görüntüle 3314381
Bi de böyle bi kolaj yaptım kimyasal mı acaba?
@edahandro @melisaa93 @melegim can @benaroz A AfratafracZumruduanka96 Tikabasa S simurgggg
Çok teşekkür ederim içim ferahlıyor hepiniz koyulaşma var dediğinizdeCanım koyulaşma var bariz. ay hadi inşallah sağlıkla artsın değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?