- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.461
Bugün belim çok ağrıyor acaba mı dedim ama erken o zaman benim için . Çok teşekkür ederim canımGünaydın7-10 günlerinde oluyor yazıyor uygulamada. Herkeste olmuyor bu arada
Bence de daha yumurtlama olmadı canım bir iki güne olur herhalde ateşim düne göre yüksek zaten.Himm.. acaba yumurtlama mi dedim de inisler cikislar olabiliyor galiba ya. Benim gecen ayki tabloda senin gibi 10.gun düşüş var ama 15te olmus yumurtlama
İnşallah canımm sende arkamdan gell hemencik, güzel haberleri beraber alalım
İnşallah canım inşallahbliiss bugün benim ateş de düştü testle orantılı gidiyor sanırım önümüzdeki ay eteş işini çözmüş olcaz herhalde
Çok net koyulaşma varÜsttekini cumartesi saat 4 de yaptım alttaki de bu sabah. Böyle koyunca koyulasma daha beli oldu sanki. İnşallahEki Görüntüle 3314410
Sorma kuzum basima geleni ya. Baska bir dr a daha gittim. O da dedi ki eski sezeryan dikis yerinde kusurlu iyilesme olmus. Ultrasonda gordu. Yine de iste tahlilleri falan istedi sonuclariyla tekrar cagirdi. Cuma gidecegim bakalim ne diyecek. Net bisey de demedi tahlilleri gorunce konusuruz dedi ama benim kafamda tablo tam oturdu. Hakikaten surekli poztfi goruyordum bir turlu devami gelmiyordu. Rahim icinde bir sknti var gibi geliyordu bana. Ama miyom falan dusunmustum dogrusu. Hatta bir ara aklima da gelmedi degil acaba dedim sezeryan yerine mi denk geliyor bu yerlesme acaba diye ama sonra dedim ki sezeryan dogum yapip ustune kac tane doguruyor insanlar oyle sacma sey olur mu diye. Ama olabiliyormus buyuk bir saskinlikla ogrenmis oldumBebeğim sen naptınn nasıl gidiyorr
Ay doğru inşallah gerek kalmazBence de daha yumurtlama olmadı canım bir iki güne olur herhalde ateşim düne göre yüksek zaten.
İnşallah canım inşallahevet yavaş yavaş anlayabiliyoruz ateşi sanki inşallah çözmemize gerek kalmaz.
Çok net koyulaşma varinşallah sağlıkla ilerler ☺
Bunun tıp da bir adı vardı ya aklıma gelmedi simdi. Ufak bir operasyonla hallediyorlar YouTube da videolara denk gelmıstımSorma kuzum basima geleni ya. Baska bir dr a daha gittim. O da dedi ki eski sezeryan dikis yerinde kusurlu iyilesme olmus. Ultrasonda gordu. Yine de iste tahlilleri falan istedi sonuclariyla tekrar cagirdi. Cuma gidecegim bakalim ne diyecek. Net bisey de demedi tahlilleri gorunce konusuruz dedi ama benim kafamda tablo tam oturdu. Hakikaten surekli poztfi goruyordum bir turlu devami gelmiyordu. Rahim icinde bir sknti var gibi geliyordu bana. Ama miyom falan dusunmustum dogrusu. Hatta bir ara aklima da gelmedi degil acaba dedim sezeryan yerine mi denk geliyor bu yerlesme acaba diye ama sonra dedim ki sezeryan dogum yapip ustune kac tane doguruyor insanlar oyle sacma sey olur mu diye. Ama olabiliyormus buyuk bir saskinlikla ogrenmis oldum
Istmoselmis canim. Epey arastrdim ben deBunun tıp da bir adı vardı ya aklıma gelmedi simdi. Ufak bir operasyonla hallediyorlar YouTube da videolara denk gelmıstım
İnşallah silik çıkıyor sürekli bakalım kanda netleşirİnşallah pozitife döner yarın bı daha deneyin isterseniz
Yaa çok şaşırdım kuzucum ama iyi ki değiştirmişin doktorunu o kadar gittin geldin nasıl hiç anlamadılar ya doktorlara da güvenemeyeceksek artıkSorma kuzum basima geleni ya. Baska bir dr a daha gittim. O da dedi ki eski sezeryan dikis yerinde kusurlu iyilesme olmus. Ultrasonda gordu. Yine de iste tahlilleri falan istedi sonuclariyla tekrar cagirdi. Cuma gidecegim bakalim ne diyecek. Net bisey de demedi tahlilleri gorunce konusuruz dedi ama benim kafamda tablo tam oturdu. Hakikaten surekli poztfi goruyordum bir turlu devami gelmiyordu. Rahim icinde bir sknti var gibi geliyordu bana. Ama miyom falan dusunmustum dogrusu. Hatta bir ara aklima da gelmedi degil acaba dedim sezeryan yerine mi denk geliyor bu yerlesme acaba diye ama sonra dedim ki sezeryan dogum yapip ustune kac tane doguruyor insanlar oyle sacma sey olur mu diye. Ama olabiliyormus buyuk bir saskinlikla ogrenmis oldum
Doğru tahmin etmişsin bak haklıymışsın. İyi ki farklı bir doktora gittin inşallah çözüme ulaşır en kısa zamanda. Zaten hamile kalabiliyorsun bu sefer devamı da gelecek inşallahSorma kuzum basima geleni ya. Baska bir dr a daha gittim. O da dedi ki eski sezeryan dikis yerinde kusurlu iyilesme olmus. Ultrasonda gordu. Yine de iste tahlilleri falan istedi sonuclariyla tekrar cagirdi. Cuma gidecegim bakalim ne diyecek. Net bisey de demedi tahlilleri gorunce konusuruz dedi ama benim kafamda tablo tam oturdu. Hakikaten surekli poztfi goruyordum bir turlu devami gelmiyordu. Rahim icinde bir sknti var gibi geliyordu bana. Ama miyom falan dusunmustum dogrusu. Hatta bir ara aklima da gelmedi degil acaba dedim sezeryan yerine mi denk geliyor bu yerlesme acaba diye ama sonra dedim ki sezeryan dogum yapip ustune kac tane doguruyor insanlar oyle sacma sey olur mu diye. Ama olabiliyormus buyuk bir saskinlikla ogrenmis oldum
Cok atlanabilir bir taniymis kuzum. Rahim icinin kalinlasmasiyla gorunurlugu azalirmis. Genelde boyle gidip gelirmiş hastalar bisey yok denilerek. Valla cok sukur en azindan adi konuldu. Ne oldugunu bilmemek cok daha kötü oluyor gercekten. Ikincil kisirlik sebebi yaziyor nette. Yani icim rahatladi diyemem üzüldüm tabi ama hayırlısı diye dua ediyorum iste yine deYaa çok şaşırdım kuzucum ama iyi ki değiştirmişin doktorunu o kadar gittin geldin nasıl hiç anlamadılar ya doktorlara da güvenemeyeceksek artık
Evet sen hep diyordun içine doğdu demek kii
İnşallah çok büyük birşey değildir bebeğim ya haber ver mutlaka
Aynen kuzum sagolDoğru tahmin etmişsin bak haklıymışsın. İyi ki farklı bir doktora gittin inşallah çözüme ulaşır en kısa zamanda. Zaten hamile kalabiliyorsun bu sefer devamı da gelecek inşallah
İnşallah kan mi vericeksinİnşallah silik çıkıyor sürekli bakalım kanda netleşir
Yok balım toparlanamadı. Şuna komple herkes hasta bide evde tabi ilacım kocam oda yokOyy kıyamam ya hala toparlanamadın mıısenin ilacın kocan o yüzden iyileşemiyorsun sen şaka bir yana inşallah gitmeye toparlanırsın kuzuşum yaa yola da dayanamazsın yoksa
Bu seferki bi başka salgınmış valla ben bilmem böyle hasta olduğumu yaÇok geçmiş olsun öldürmüyor ama süründürüyor gerçektençok şükür ben toparlandım ama burun tıkanıklığıyla öksürük kaldı sadece
Koyulaşmış kuzum inşallah sahada koyulaşırEki Görüntüle 3314381
Bi de böyle bi kolaj yaptım kimyasal mı acaba?
@edahandro @melisaa93 @melegim can @benaroz @AfratafracZumruduanka96 @Tikabasa S simurgggg
Şimdi iyi bir doktor bulmalısın. Sebebinin bulunması ve yapılacak bir şeyin olması cok guzel bir şey. Kalbini ferah tutAynen kuzum sagoldevami konusunda kafam cok karisik ya. Ameliyati da oyle herkesin yaptigi rutin bir ameliyat degilmis. Bu haliyle de gebelik denk gelir de olusursa yirtilma riski varmis falan filan. Biraz allak bullak oldum anlayacagin. Korunmali miyim akisina mi birakmaliyim
Cok net bisey de demedi doktor
Markası ne testinKizlar ovülasyon testi yapıyorum ama iki çizgide silik çıkıyor neden bilen var mi normal c koyu cikiyor hep
Bı de sıvı alımını kesiyor musun testi yapmadan 2 saat önceKizlar ovülasyon testi yapıyorum ama iki çizgide silik çıkıyor neden bilen var mi normal c koyu cikiyor hep
Bir gebenin günlüğüMarkası ne testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?