- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.481
Evet yapıyorum 1 senedir ovülasyon yapıyorum hep ben ilk defa böyle çıkıyorBı de sıvı alımını kesiyor musun testi yapmadan 2 saat önce
Sagol canimŞimdi iyi bir doktor bulmalısın. Sebebinin bulunması ve yapılacak bir şeyin olması cok guzel bir şey. Kalbini ferah tutsezaryenden önce kimyasal geçirmiş miydin
Bat in ne zamanEvet yapıyorum 1 senedir ovülasyon yapıyorum hep ben ilk defa böyle çıkıyor
AYnen öyle bebeğim neyse ki sorunun ne olduğu ortaya çıktı ve çözümü de olan birşey çok şükür, inşallah hemencik düzeltilir de bebişine sağlıcakla kavuşursun kuzucumCok atlanabilir bir taniymis kuzum. Rahim icinin kalinlasmasiyla gorunurlugu azalirmis. Genelde boyle gidip gelirmiş hastalar bisey yok denilerek. Valla cok sukur en azindan adi konuldu. Ne oldugunu bilmemek cok daha kötü oluyor gercekten. Ikincil kisirlik sebebi yaziyor nette. Yani icim rahatladi diyemem üzüldüm tabi ama hayırlısı diye dua ediyorum iste yine de
Oyy zaten biri kapınca evi tüm dolaşıyor hastalalık sonra geçmeden tekrar başa sarıyorYok balım toparlanamadı. Şuna komple herkes hasta bide evde tabi ilacım kocam oda yok
Evet adını unuttum şimdi grip ama başka adı var kendine c vitamini al onu içBu seferki bi başka salgınmış valla ben bilmem böyle hasta olduğumu ya
Bilmiyorum pek bı fikrim yok ilk defa böyle görüyorum Belkıs sıvı alımı etkileyebilir dedim ama o da değil diyosunuz bilemedimBöyle cikiyor
Insallah kuzum. Hepimize saglikla nasip olsun inşallahAYnen öyle bebeğim neyse ki sorunun ne olduğu ortaya çıktı ve çözümü de olan birşey çok şükür, inşallah hemencik düzeltilir de bebişine sağlıcakla kavuşursun kuzucum
Tabi üzülürsün bebeğim birde o kadar gidip geldin kimyasal geçirdin ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş inşallah bir an önce tedavi edilecek ve her şey çok güzel olacak
Canım bende strip olanını kullanıyorum hepsi değil ama bazıları soluk çıktıBöyle cikiyor
Görünüşe göre koyalaşma var canımGünaydın arkadaşlarr yine ben geldim
@melegim can @melisaa93 @fnd_50 @Merve3553 S simurgggg @Pkolu_anneadayibenaroz
11 ö yazan dün öğlen
Eki Görüntüle 3314372 Eki Görüntüle 3314373 Eki Görüntüle 3314374
Valla gitme zamanım yaklaşıyo yollarda başarım bilmemOyy zaten biri kapınca evi tüm dolaşıyor hastalalık sonra geçmeden tekrar başa sarıyorİnşallah çabucak toparlanırsınız bebeğimm
Çok ilaç türü içtim bu ay kuzum böbrekler iflas etmezse iyidir vallaEvet adını unuttum şimdi grip ama başka adı var kendine c vitamini al onu iç
Serum taktırdın mı o daha çabuk etki ediyorÇok ilaç türü içtim bu ay kuzum böbrekler iflas etmezse iyidir valla
Ben saldım ovulasyona 4 gün kaldı hiç test yapmadım bu defa 2 gün sonra başlarım teste bakalım ne olacak bu ay kafam aşırı rahatCanım bende strip olanını kullanıyorum hepsi değil ama bazıları soluk çıktıinşallah seninkinin de hepsi bu şekilde değildir
Oy maşallah ne güzel ugrastırmamıs sizi kac yasında sımdıSagol canimyok canim korunuyordum o zaman. ilk gebeligim korunmasiz tek iliskinin urunuydu. Cocuk istegini birak dusuncesi bile yoktu aklimda o zaman
Hay Allah ne degisik bir şey bulunması zor ameliyatını herkes yapmıyor. Sakine kafayla iyice bir düşün derim. Korunmak istemezsen mutlaka iyi bir doktor arayışına girmek lazım. İnşallah her şey senin için pozitif ilerlerAynen kuzum sagoldevami konusunda kafam cok karisik ya. Ameliyati da oyle herkesin yaptigi rutin bir ameliyat degilmis. Bu haliyle de gebelik denk gelir de olusursa yirtilma riski varmis falan filan. Biraz allak bullak oldum anlayacagin. Korunmali miyim akisina mi birakmaliyim
Cok net bisey de demedi doktor
Çok geçmiş olsun canımm bol bol meyve sebze tüketmeye çalış doğal vitamin alBu seferki bi başka salgınmış valla ben bilmem böyle hasta olduğumu ya
22 ekimdeBat in ne zaman
Sağ ol canım fırsat yaratmaya çalışıyorum kan için. Küçük yerde yaşamanın eksileriGörünüşe göre koyalaşma var canımİnşallah sağlıkla ilerler Bence bugünden itibaren kan verip 2 güne bir kanla takip etmelisin betayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?