- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.501
Onceden de aldim bu marka hic cikmadi bozuk galibaCanım bende strip olanını kullanıyorum hepsi değil ama bazıları soluk çıktıinşallah seninkinin de hepsi bu şekilde değildir
Ben 2 ay önce kürtaj oldum tekrardan basladim korunmayi biraktimBen saldım ovulasyona 4 gün kaldı hiç test yapmadım bu defa 2 gün sonra başlarım teste bakalım ne olacak bu ay kafam aşırı rahat
Canım ya çok ilginç insanın aklına hiç gelmez. Umarım kolay bir şekilde hallolur ve bir daha sıkıntı yaşamazsınCok atlanabilir bir taniymis kuzum. Rahim icinin kalinlasmasiyla gorunurlugu azalirmis. Genelde boyle gidip gelirmiş hastalar bisey yok denilerek. Valla cok sukur en azindan adi konuldu. Ne oldugunu bilmemek cok daha kötü oluyor gercekten. Ikincil kisirlik sebebi yaziyor nette. Yani icim rahatladi diyemem üzüldüm tabi ama hayırlısı diye dua ediyorum iste yine de
7 yasinda kuzumOy maşallah ne güzel ugrastırmamıs sizi kac yasında sımdı
Cok sagol kuzum. Insallah hepimize nasip olsunCanım ya çok ilginç insanın aklına hiç gelmez. Umarım kolay bir şekilde hallolur ve bir daha sıkıntı yaşamazsınİyi düşün kuzum hiç değilse teşhis konuldu, ne olduğu anlaşıldı. Sonrasıda sağlıklı bir gebelik inşallah
Ates test uyumlu gitmis canim bence. Yarin yukselise gecer ates. Bugünleri iyi degerlendirinKızlaarr dün pik gördüm ve testim bittiAteşle takibe devam ediyorum, çatlama olmamış değil mi tabloya göre ?
Teşekkür ederim kuzumHay Allah ne degisik bir şey bulunması zor ameliyatını herkes yapmıyor. Sakine kafayla iyice bir düşün derim. Korunmak istemezsen mutlaka iyi bir doktor arayışına girmek lazım. İnşallah her şey senin için pozitif ilerler
Çok geçmiş olsun canımm bol bol meyve sebze tüketmeye çalış doğal vitamin al
Kızz töbe deeValla gitme zamanım yaklaşıyo yollarda başarım bilmemmilletin üstüne kusarım artık
Ohh en güzeli valla canım kafan rahatsa gerisi bir şekilde halloluyorBen saldım ovulasyona 4 gün kaldı hiç test yapmadım bu defa 2 gün sonra başlarım teste bakalım ne olacak bu ay kafam aşırı rahat
Sayfaya yazıp bi görüşseydin canım belki yenisini gönderirOnceden de aldim bu marka hic cikmadi bozuk galiba
Ayy evet canım kocamKızz töbe deeo zamana düzelirsin kuzuşum yolun sonunda kocişine kavuşmak var ayrıca
Yazdim biraz önceSayfaya yazıp bi görüşseydin canım belki yenisini gönderir
Neyse bu ay dinlenmiş oldu yumurtalarınAyy evet canım kocamyumurtamda çatladı bugün tüh tühhhh
İnşallah bakalım yaNeyse bu ay dinlenmiş oldu yumurtalarınönümüzdeki ay bebiş haberiyle hızlı bir dönüş yaparsın
Genelde bilirsiniz eşlerle tartışma yumurtlama günlerine denk geliyorAtes test uyumlu gitmis canim bence. Yarin yukselise gecer ates. Bugünleri iyi degerlendirin
Canım iğne etkisi değil bu bence artık kan verirsen daha sağlıklı olur hemen koyulaşmasını bekleme 13 14 gün koyulaşma göreceksinGünaydın arkadaşlarr yine ben geldim
@melegim can @melisaa93 @fnd_50Merve3553 S simurgggg @Pkolu_anneadayi benaroz
11 ö yazan dün öğlen
Eki Görüntüle 3314372 Eki Görüntüle 3314373 Eki Görüntüle 3314374
Maşallah Rabbim sağlıkla kardeş nasip etsin inşallah7 yasinda kuzum
Çok teşekkür ederimCanım iğne etkisi değil bu bence artık kan verirsen daha sağlıklı olur hemen koyulaşmasını bekleme 13 14 gün koyulaşma göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?