💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım ya çok ilginç insanın aklına hiç gelmez. Umarım kolay bir şekilde hallolur ve bir daha sıkıntı yaşamazsın İyi düşün kuzum hiç değilse teşhis konuldu, ne olduğu anlaşıldı. Sonrasıda sağlıklı bir gebelik inşallah

Kızlaarr dün pik gördüm ve testim bitti Ateşle takibe devam ediyorum, çatlama olmamış değil mi tabloya göre ?

Eklentiler

• 8E83D868-F16C-4ACD-85C7-9C9A9EA55C98.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 81
Cok sagol kuzum. Insallah hepimize nasip olsun

Teşekkür ederim kuzum

Ben saldım ovulasyona 4 gün kaldı hiç test yapmadım bu defa 2 gün sonra başlarım teste bakalım ne olacak bu ay kafam aşırı rahat
Ohh en güzeli valla canım kafan rahatsa gerisi bir şekilde halloluyor stres yapmamak gerekiyor ama beceremiyoruz geçen ay çok stresliydim bu ay bende bi rahatım nedense
Ama keşke hemen başlasaydın yapmaya canım kaçırma da gününüü

Kızlar çatlatma iğnesisinin 12. Günü bugün.İşin ilginç yanı bu ay 2 yumurtam vardı ve ikisi de çatlamadı ovitrelle ye rağmen.Bu test niye böyle oldu

Eklentiler

• IMG_6231.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 76
Ates test uyumlu gitmis canim bence. Yarin yukselise gecer ates. Bugünleri iyi degerlendirin
Genelde bilirsiniz eşlerle tartışma yumurtlama günlerine denk geliyor bi cuma günü bi de bu gece değerlendirebildik bakalım tutarsa
Bir yumurtam var zaten, bir yumurtaya bir sprem hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…