- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.521
Testınız koyulaşıyor belki de çatlamıştırKızlar çatlatma iğnesisinin 12. Günü bugün.İşin ilginç yanı bu ay 2 yumurtam vardı ve ikisi de çatlamadı ovitrelle ye rağmen.Bu test niye böyle oldu
Bu gebelik testi amaTestınız koyulaşıyor belki de çatlamıştır
Kızlar çatlatma iğnesisinin 12. Günü bugün.İşin ilginç yanı bu ay 2 yumurtam vardı ve ikisi de çatlamadı ovitrelle ye rağmen.Bu test niye böyle oldu
İnşallahKoyulaşma var canım testinde hamile olabilirsin
Ya merhaba sıvı var demişsiniz ya rengi beyaz mıydı bende de oldu çünkğ sanırım çatlamayı denk getirdim beyaz akıntı gördüm çok afedersiniz normalde olmazdıKuzum benim çatlama yakın hissediyorum. İlişki sırasında içerisi sıvı oluyor ilişki daha kolay oluyor bu dönemde. Şimdi değerlendirdik ya mesela acayip sıvı vardı yani akıntı yumurtlama akıntısı sanırım. Ben yumurtlamanın yakın olduğunu o dönemde de anlıyorum. Yarının ateşi ve yarının ovu testleri de önemli. Sıvı tüketimine ve bekleme süresine de çok dikkat etmedim bu sefer testleri yaparken belki ondan da olabilir. Yumurtlama akıntım var dünden beri. Bence yakın çatlama. Ateş yakında belli eder
Canım kaç dakika sonra çıktıKızlar çatlatma iğnesisinin 12. Günü bugün.İşin ilginç yanı bu ay 2 yumurtam vardı ve ikisi de çatlamadı ovitrelle ye rağmen.Bu test niye böyle oldu
Ne zaman dönüyorsun kuzum?İnşallah bakalım ya
Canım bu hemen çıktı ben bekletmeden bakıyorum ilk 5 dkkda hepsinw bakıyorum ay inşallah canım yaCanım kaç dakika sonra çıktıeğer hemen Çıktıysa hamişsin gibi duruyor mucizeler bizim için var, çatlamasa bile sonradan çatlamış ve döllenmiş olabilir
Kan vedim bekliyorum sen nbtnAt istersen bi bakalım dünkünde görmüştük
AhahahaGenelde bilirsiniz eşlerle tartışma yumurtlama günlerine denk geliyorbi cuma günü bi de bu gece değerlendirebildik bakalım tutarsa
Bir yumurtam var zaten, bir yumurtaya bir sprem hadi bakalım
Merhaba bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım geçen salı yaptım iğneyi yani iğne günü hariç bugün 6.gün belim çok ağrıyor yumurtalar soldaydı ve o tarafımda ara ara giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ama geçiyor sizde böyle bişey var mıydı iğnenin etkisi mi bilemedimkızlar ben çatlatma iğnemin 16. gününde adet oldum malesef. Bekleyen herkese başarılar ben elendim
Evet onu biliyorum belkı de çatladı ve hamilesiniz koyulasmıs cunkuBu gebelik testi ama
Ben çizgi çıktı diye okudum sanki hızlı geçiyorum yazılanları da , inşallah pozitifti canımYok dün vermedim bugün tekrar test yapıp öyle vereyim dedim de negatif çıkıyor testler o yüzden hiç kan vermek istemiyorum
Haber et bizi deKan vedim bekliyorum sen nbtn
Kuzum sen aşılama olmuştun dimi bu ay ve geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 6. Ve 7. Gün bel ağrısı ve yumurtanın olduğu tarafta ara ara kramp oluyor mu sendeNe zaman dönüyorsun kuzum?
Çizgi çıkıyor ama çok çok sılikBen çizgi çıktı diye okudum sanki hızlı geçiyorum yazılanları da , inşallah pozitifti canım
19 unda kısmetse balımNe zaman dönüyorsun kuzum?
Canım test yapsana tekrar inşallah hamilesindirMerhabalar hanımlar iyi günler diliyorum bende burda listedeyim adetim 8 ekimdi ama gelmedi bugünde gelen giden yok inşallah gelmez tabi gebelik haberleri alırız hayırlısı ile ama benim akıntım 2 gün önce yoğundu bugün hiç yok dün sadece damla damla geldi bugün kesilmiş bacak ağrılarım da var ilişkinin bugün 15. Günü 5 gün önce test yaptım ama koca bi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?