💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya merhaba sıvı var demişsiniz ya rengi beyaz mıydı bende de oldu çünkğ sanırım çatlamayı denk getirdim beyaz akıntı gördüm çok afedersiniz normalde olmazdı

Kızlar çatlatma iğnesisinin 12. Günü bugün.İşin ilginç yanı bu ay 2 yumurtam vardı ve ikisi de çatlamadı ovitrelle ye rağmen.Bu test niye böyle oldu
Canım kaç dakika sonra çıktı eğer hemen Çıktıysa hamişsin gibi duruyor mucizeler bizim için var, çatlamasa bile sonradan çatlamış ve döllenmiş olabilir

Genelde bilirsiniz eşlerle tartışma yumurtlama günlerine denk geliyor bi cuma günü bi de bu gece değerlendirebildik bakalım tutarsa
Bir yumurtam var zaten, bir yumurtaya bir sprem hadi bakalım
Ahahaha hic sasmaz o mevzu.. ama napiyoruz. Dunyanin en gurursuz insaniymiscasina yaklasiyoruz kocamiza insallah tutar tatlim hadi rastgelsin

kızlar ben çatlatma iğnemin 16. gününde adet oldum malesef. Bekleyen herkese başarılar ben elendim
Merhaba bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım geçen salı yaptım iğneyi yani iğne günü hariç bugün 6.gün belim çok ağrıyor yumurtalar soldaydı ve o tarafımda ara ara giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ama geçiyor sizde böyle bişey var mıydı iğnenin etkisi mi bilemedim

Merhabalar hanımlar iyi günler diliyorum bende burda listedeyim adetim 8 ekimdi ama gelmedi bugünde gelen giden yok inşallah gelmez tabi gebelik haberleri alırız hayırlısı ile ama benim akıntım 2 gün önce yoğundu bugün hiç yok dün sadece damla damla geldi bugün kesilmiş bacak ağrılarım da var ilişkinin bugün 15. Günü 5 gün önce test yaptım ama koca bi negatif

Canım test yapsana tekrar inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…