💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum sen aşılama olmuştun dimi bu ay ve geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 6. Ve 7. Gün bel ağrısı ve yumurtanın olduğu tarafta ara ara kramp oluyor mu sende
Canım benim çatlatmadan sonra ağrılarım en fazla üç gün sürüyor. 6-7ye kalmadı hiç kuzum. İnşallah bebek yerleşiyordur diyelim. Bir diğer ihtimalde yumurtanın çatlamayıp kiste çevirmesi olabilir ama bu ihtimal düşük. Buna odaklanma. Bebiş tutunuyor inşallah kuzum. Ş

Ahahaha hic sasmaz o mevzu.. ama napiyoruz. Dunyanin en gurursuz insaniymiscasina yaklasiyoruz kocamiza insallah tutar tatlim hadi rastgelsin
Valla eskiden gurur yapardım hiç yüzüne bakmazdım, bu sefer hem kavga ettim hemde hiçbişey olmamış gibi yanaştım adamın beyni yandı inşallah kuzum hepimizinki

Merhaba umarım listesi herkes biran önce muradına erer
Sat 22 Eylül bat 17 ekim canım ekleye bilir misin

Bence yarın piksin kuzum az kalmış belli
İnşallah bebeğim ya acaba dün gece pik olup silinmeye mi başladı diye düşündüm ama yarın belli olur ancak herhalde çok ağrım var bugün hiç olmazdı böylee sanki afedersin gaz sancısı gibi yürürken otururken batıyor kasıklarım inofolic kullandım ya acaba o mu etkiledi hiç ağrım olmazdıı

İyi sonraki yumurtlamayı yakalayacaksınız inşallah bu ay sen yoksun bak yalnız hissediyorum kendimi. Gerçi sağoolsun B bernaad destek çıkıyor
Yaa her zamaan ama Zumruduanka96 yokluğu hissediliyor o olunca grup ayrı bir motive oluyor cidden bu ay biz hamiş olalım önümüzdeki ay onu destekleyelim inşallahh

Canım o kadar çok tedirginim ki negatif görücem diye ha oldum ha olucam yok olmamıştır diyorum yani kuruntu yapıyorum yarın olurum diyorum yani çok değişik oldum
O Zaman bir iki gün daha bekle bakalım ama 15.günmüş hamile olmasan regl gelirdi sanki şimdiye, gününde geçmişş

O Zaman bir iki gün daha bekle bakalım ama 15.günmüş hamile olmasan regl gelirdi sanki şimdiye, gününde geçmişş
Ama hiç akıntım da yok hep adet olacağım vakit akıntım kesilir yine öyle diye düşünüyorum hep en belirgin hamilelik belirtisi akıntı diyoruz o bende yok

Çatlama ağrısı o nerde görsem tanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…