- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.561
Yok dahaPkolu_anneadayi cıktı mı sonucun canım
ben fiziksel olarak hiç hissetmedim etkilerini. sadece 11. günde test yapmıştım ilacın etkisiyle + çıktı ama 13. gün negatif oldu etkisi geçince 16. günde de adet oldumMerhaba bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım geçen salı yaptım iğneyi yani iğne günü hariç bugün 6.gün belim çok ağrıyor yumurtalar soldaydı ve o tarafımda ara ara giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ama geçiyor sizde böyle bişey var mıydı iğnenin etkisi mi bilemedim
Hissetme kuzum ben hep yanınızdayım kalben
Seviyorum siziYaa her zamaanama Zumruduanka96 yokluğu hissediliyor o olunca grup ayrı bir motive oluyor cidden bu ay biz hamiş olalım önümüzdeki ay onu destekleyelim inşallahh
Kuzum sen aşılama olmuştun dimi bu ay ve geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 6. Ve 7. Gün bel ağrısı ve yumurtanın olduğu tarafta ara ara kramp oluyor muNe zaman dönüyorsun kuzum?
Yaaa inşallah kuzum ben daha önce iğneden sonra hep Protestan kullandığım için hep hamilelik belirtileri yaşıyordum ama bişey çıkmıyordu tabi bu sefer kullanmadım iğneden sonra bişey acaba mı dedim ama iğne mi yapıyor dedim emin olamadım ay inşallah yerleşmedir çok teşekkür ederim vakit ayırdığın içinCanım benim çatlatmadan sonra ağrılarım en fazla üç gün sürüyor. 6-7ye kalmadı hiç kuzum. İnşallah bebek yerleşiyordur diyelim. Bir diğer ihtimalde yumurtanın çatlamayıp kiste çevirmesi olabilir ama bu ihtimal düşük. Buna odaklanma. Bebiş tutunuyor inşallah kuzum. Ş
Çok teşekkür ederim canım bende iğneden mi acaba dedim ama tabi bilemiyoruz hayırlısı olsun hakkımızdaben fiziksel olarak hiç hissetmedim etkilerini. sadece 11. günde test yapmıştım ilacın etkisiyle + çıktı ama 13. gün negatif oldu etkisi geçince 16. günde de adet oldum
İyiym bu ay çok güzel hissediyorumİyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınn
Bizde seni seviyoruz bebişimmSeviyorum siziaynen siz bu ay hamiş olun beni bekleyin sonraki aya
Evet canım 6. Haftan dolup 7.haftada oluyorsunKızlar merhaba 6+2 olunca 7 haftalıkmı diyoruz yani 7. Haftada mı oluurouz
Oh ohh çok güzellİyiym bu ay çok güzel hissediyorum
inşallah bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır benim bu ay da olmadı malesef önümüzdeki ay inşallahÇok teşekkür ederim canım bende iğneden mi acaba dedim ama tabi bilemiyoruz hayırlısı olsun hakkımızda
Ah ters köşe olduk ozamanbliiss @edahandro pik olmamış yaa kesin pikim diyordum dünkü testten sonra son 1 testim kaldı yarın olur inşallah
Yaa inşallah bebeğim sen yaptın mııAh ters köşe olduk ozamangeç olsun güç olmasın kaliteli kaliteli olacak bu ay yumurtan
Eve gidiyorum canım suan yarım saate yapacağım. Ama pozitif görsem de değerlendirebilir miyim bilmiyorum kötü kavga ettikYaa inşallah bebeğim sen yaptın mıı
Hiç daha önce başka bi doktorun söylememiş olması da kötü değil mi insan aylarca gebelik sağlıklı oluşmuyo ya da tutmuyor diye ne sebepler arıyoruz kendimizceSorma kuzum basima geleni ya. Baska bir dr a daha gittim. O da dedi ki eski sezeryan dikis yerinde kusurlu iyilesme olmus. Ultrasonda gordu. Yine de iste tahlilleri falan istedi sonuclariyla tekrar cagirdi. Cuma gidecegim bakalim ne diyecek. Net bisey de demedi tahlilleri gorunce konusuruz dedi ama benim kafamda tablo tam oturdu. Hakikaten surekli poztfi goruyordum bir turlu devami gelmiyordu. Rahim icinde bir sknti var gibi geliyordu bana. Ama miyom falan dusunmustum dogrusu. Hatta bir ara aklima da gelmedi degil acaba dedim sezeryan yerine mi denk geliyor bu yerlesme acaba diye ama sonra dedim ki sezeryan dogum yapip ustune kac tane doguruyor insanlar oyle sacma sey olur mu diye. Ama olabiliyormus buyuk bir saskinlikla ogrenmis oldum
Geçen ay bana diyordunuz bugünler geçene kadar iadare et hiçbir şey yokmuş gibi yanaş diyeeEve gidiyorum canım suan yarım saate yapacağım. Ama pozitif görsem de değerlendirebilir miyim bilmiyorum kötü kavga ettik
Test pozitif çok net belli ama bu markanın sahte testleri oluyormuş onlardan mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar söyler inşallah doğrudurKızlar çizgiyi gören var mı ve kuruma çizgisi mi acaba pozitif mi size göre 10 dk sonra belli oldu
Ahahha evet ya öyle diyorduk. Ama bizim biraz farklı oldu ipler baya gergin konu oraya gelemez gibiGeçen ay bana diyordunuz bugünler geçene kadar iadare et hiçbir şey yokmuş gibi yanaş diyee
Sende pozitif görürsen öyle yapp kendini tut zaten onların canına minnet
Canım çizgi oldukça net 10 dk içinde çıktıysa bebiştirKızlar çizgiyi gören var mı ve kuruma çizgisi mi acaba pozitif mi size göre 10 dk sonra belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?