- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.581
Kız gelir geliir sen halledersinTest pozitif çok net belli ama bu markanın sahte testleri oluyormuş onlardan mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar söyler inşallah doğrudur
Ahahha evet ya öyle diyorduk. Ama bizim biraz farklı oldu ipler baya gergin konu oraya gelemez gibi
Dün de uygulamistim canım test negatifti ama bugün çizgi belirdi ve adetime 8 gün vardı kan 1.20 çıkmıştı bugün 3 gün var bataCanım çizgi oldukça net 10 dk içinde çıktıysa bebiştirama bu tetsin sahtesi var mı yok mu bilmiyorum sanki var diyorlardı
Valla baya belli çizgi canım yaDün de uygulamistim canım test negatifti ama bugün çizgi belirdi ve adetime 8 gün vardı kan 1.20 çıkmıştı bugün 3 gün var bata
Canım benim ya çok tatlısın teşekkür ederimKız gelir geliir sen halledersinbebişine kavuşacağını düşün inşallah pik görürsün mü desem birkaç gün sonra mı gör desem ne desem bilemedim ama hayırlısı olsun inşallah canını da sıkma tamam mııı, moralini yüksek tut canım olabiliyor öyle şeyler
ay o zaman vardır yaaDün de uygulamistim canım test negatifti ama bugün çizgi belirdi ve adetime 8 gün vardı kan 1.20 çıkmıştı bugün 3 gün var bata
Sende öylesin canımmCanım benim ya çok tatlısın teşekkür ederimkısmet artık dediğin gibi hayırlısı ben gidip test yapayım yine de merak ediyorum.
Ay yaptım dünden daha silikSende öylesin canımmbanada haber verr
Amin canım hepimizin insllahay o zaman vardır yaayarın tekrarla testini canım Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah artar kuzumKızlar hep 0100 çıkan değerim bugün 1.36 çıkmışben bundan ne cikariyim yeni mi olusmus yoksa negatif deyip söktürücü mu içeyim hiç bilemedim A Afratafrac zuzu3838 edahandro ve digerlerkkk
Adetin gecikmisydi canım ondan mı kan vermiştin ben kaçırdım galiba o konuyu. Adetin gelmediyse bekle istersen bir hfta daha içme hemenKızlar hep 0100 çıkan değerim bugün 1.36 çıkmışben bundan ne cikariyim yeni mi olusmus yoksa negatif deyip söktürücü mu içeyim hiç bilemedim A Afratafrac zuzu3838 edahandro ve digerlerkkk
Aynen canim.. ama o kadar da kolay tani koyulabilen bisey degilmis. Genelde atlanirmis. Hormonlarin etkisiyle rahim kalinlasip inceldigi icin. O yuzden yine de sukrediyorum en azindan birisi ne oldugunu soyleyebildi.Hiç daha önce başka bi doktorun söylememiş olması da kötü değil mi insan aylarca gebelik sağlıklı oluşmuyo ya da tutmuyor diye ne sebepler arıyoruz kendimizcetez zaman da güzel haberlerle gelin inşallah
Daha var çatlatma ignesinden 13. GünAdetin gecikmisydi canım ondan mı kan vermiştin ben kaçırdım galiba o konuyu. Adetin gelmediyse bekle istersen bir hfta daha içme hemen
Bekle bence canım 17 günde pozıtıf goren okudum. Benimde kahverengi lekelenmem oldu ınsallah kırmızıya dönmezDaha var çatlatma ignesinden 13. Gün
İnşallah ya tüh bende gördüm ama bilemedimki bel ve kasık ağrım çok fazlaBekle bence canım 17 günde pozıtıf goren okudum. Benimde kahverengi lekelenmem oldu ınsallah kırmızıya dönmez
Bekle canim biraz daha bence geç pozitif görenler var. İnşallah pozitife dönerKızlar hep 0100 çıkan değerim bugün 1.36 çıkmışben bundan ne cikariyim yeni mi olusmus yoksa negatif deyip söktürücü mu içeyim hiç bilemedim A Afratafrac zuzu3838 edahandro ve digerlerkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?