💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba kızlar bende 1 senedir bebek için çabalıyorum Eylül ayında adetimin 2.gunu letuya başladım 5 gün kullandım kontrolumde 15mm olmuştu 2 gün daha kullan gel dedi doktor tekrar gittim 20mm olmuş dedi doğal yolla gebelik önerdi bir deneyelim olmazsa önümüzdeki ay çatlatma iğnesiyle devam ederiz dedi 3 gün yemeklerden sonra hafif mide bulantılarım oldu şuan adetime 6 gün var test yapmaya korkuyorum negatif görmekten kasıklarım ağrıyor göğüs ağrım falan yok kasıklarım dolgun hissediyorum adet belirtisi ve hamilelik belirtileri aynı ne yapacağımı şaştım yardımcı olur musunuz

Kız gelir geliir sen halledersin bebişine kavuşacağını düşün inşallah pik görürsün mü desem birkaç gün sonra mı gör desem ne desem bilemedim ama hayırlısı olsun inşallah canını da sıkma tamam mııı, moralini yüksek tut canım olabiliyor öyle şeyler

Canım çizgi oldukça net 10 dk içinde çıktıysa bebiştir ama bu tetsin sahtesi var mı yok mu bilmiyorum sanki var diyorlardı
Dün de uygulamistim canım test negatifti ama bugün çizgi belirdi ve adetime 8 gün vardı kan 1.20 çıkmıştı bugün 3 gün var bata

Canım benim ya çok tatlısın teşekkür ederim kısmet artık dediğin gibi hayırlısı ben gidip test yapayım yine de merak ediyorum.

Kızlar ya bi şey sorcam yumurtlama dönemleri deli gibi iştahı açılan var mı doymuyorum resmen ya

Adetin gecikmisydi canım ondan mı kan vermiştin ben kaçırdım galiba o konuyu. Adetin gelmediyse bekle istersen bir hfta daha içme hemen

Aynen canim.. ama o kadar da kolay tani koyulabilen bisey degilmis. Genelde atlanirmis. Hormonlarin etkisiyle rahim kalinlasip inceldigi icin. O yuzden yine de sukrediyorum en azindan birisi ne oldugunu soyleyebildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…