- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.601
Bu benim genel halimKızlar ya bi şey sorcam yumurtlama dönemleri deli gibi iştahı açılan var mıdoymuyorum resmen ya
Allah Allahh sıvı alımını kestin dimii bebeğimAy yaptım dünden daha silik
Hiç bilmiyorum canım onu ya pozitif görmedim hiç görürsem denerimAmin canım hepimizin insllahpeki kuruma çizgisi hakkında suya tutunca gidiyor diyorlar bir fikrin var mı canım. Ve diğer kızlar bilgi verir misiniz
Evet evet kestimAllah Allahh sıvı alımını kestin dimii bebeğim
Gerçi sormam hata illa ki kesmişindir
Bşraz daha bekle benceİnşallah ya tüh bende gördüm ama bilemedimki bel ve kasık ağrım çok fazla
Demi ya yalnız olmak istemiyorum bu konudaBu benim genel halimama yumurtlama döneminde olması muhtemel bence hormonlar değişiyor sonuçta.
Sende haber et banaBşraz daha bekle bence
Güldürdün kız beni Allah'ım nasip etsin kuzum tez zamandaHiç bilmiyorum canım onu ya pozitif görmedim hiç görürsem denerim
Aynen canım öyle yap yarın görürsün belkiiEvet evet kestimdalgalanmalar oluyor herhalde bilemedim yarın yanıma alayım öğleden sonra yaparım.
Yalnız olman mümkün değilDemi ya yalnız olmak istemiyorum bu konuda
Canım ikisi aynı koyulukta değil o yüzden bir anlamı yok maalesef yumurtlama gibi pik olduğunda gebelik düşünülebiliyor ya da 2. Yumurtlama olabiliyorBat ı bekliyorum ve akıntıma göre de ovulasyon testi yapayım dedim. Tabi öncesinde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama ovulasyon pozitif çıktı. Benzer durumu yaşayan var mı. İlk kez ovulasyon kullanıp günleri de değerlendirdim. Beklemedeyim şimdilik
Teşekkür ederim cevabın için ben dahil isteyen herkes gebelik testini pozitif görsün inşallah.Canım ikisi aynı koyulukta değil o yüzden bir anlamı yok maalesef yumurtlama gibi pik olduğunda gebelik düşünülebiliyor ya da 2. Yumurtlama olabiliyorumarım bat zamanı pozitif görürsün gebelik testinde
İnşallah canım benimTeşekkür ederim cevabın için ben dahil isteyen herkes gebelik testini pozitif görsün inşallah.
Ahahahaah canımsınızzz
Canım 1,36 iğnenin etkisi olabilir bence bekle iğne etkisi sıfırlandıktan sonra tekrar yükselebilirKızlar hep 0100 çıkan değerim bugün 1.36 çıkmışben bundan ne cikariyim yeni mi olusmus yoksa negatif deyip söktürücü mu içeyim hiç bilemedim @Afratafrac zuzu3838 @edahandro ve digerlerkkk
13. Gün canısı bilemedkmkCanım 1,36 iğnenin etkisi olabilir bence bekle iğne etkisi sıfırlandıktan sonra tekrar yükselebilir
Kuzum belli olmaz ki yani yoksa eğer 3-5 gün geç regl olsan da bişey değişmez ama ya varsa geç döllenme vs bişey yaşarsan onun geri dönüşü yok hem hep ne diyoruz kırmızılar gelmeden umut hep var13. Gün canısı bilemedkmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?