💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bat ı bekliyorum ve akıntıma göre de ovulasyon testi yapayım dedim. Tabi öncesinde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama ovulasyon pozitif çıktı. Benzer durumu yaşayan var mı. İlk kez ovulasyon kullanıp günleri de değerlendirdim. Beklemedeyim şimdilik

Eklentiler

• IMG_20231009_151100.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar Selam totem yaptım
Bir de çok güzellerdi dayanamadım
Hepsiburada da şuan anne çocuk günleri
Oioi markasını da seviyorum
Daha önce 2 tane şeyini almıştım
Bu sefer abarttım ek gıdaya ne ihtiyaç varsa hepsini aldım vallahi a dan z ye herseyi aldım.1600 tl tuttu iş arkadaşımla e bebekten aynilarina baktık 3897 tl tuttu baya bir indirim var yani gerçek indirim var. Renkleri yeşil bordo mavi aldım

Canım ikisi aynı koyulukta değil o yüzden bir anlamı yok maalesef yumurtlama gibi pik olduğunda gebelik düşünülebiliyor ya da 2. Yumurtlama olabiliyor umarım bat zamanı pozitif görürsün gebelik testinde

Canım ikisi aynı koyulukta değil o yüzden bir anlamı yok maalesef yumurtlama gibi pik olduğunda gebelik düşünülebiliyor ya da 2. Yumurtlama olabiliyor umarım bat zamanı pozitif görürsün gebelik testinde
Teşekkür ederim cevabın için ben dahil isteyen herkes gebelik testini pozitif görsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…