💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bugün bende açılışı yaptım dönemin bakalım yarın da teste başlayacağım ay inşallah bu ay tutar ya senle benim birlikte gidiyor gibi
Evettt bugün benim 11. Gün 5. Günden beri test yapıyorum sen ne alemdesin kuzu ?

Ben hala gebelik testi almadım ya kizlar gecen ay stokları tüketmistim malum yarın sipariş vereyim bari birden fazla marka almak istiyorum bu defa oncomed kullandım geçen ay alacaklar varsa önermem pek erken gebelik testi gibi değil çünkü freely falan alacağım bu defa

Aayy bende almadım ya aslında bu ay almasam regl gününe kadar sabretsem mi diyorum ama diğer yanımda, sen durmazsın al testi diyor
Ama dediğin gibi farklı markalar alıp denemek daha mantıklı canım, hepsinin hassaslığı çok farklı

Canım ben şimdi sepet yapıyorum satıcıları da üretici firma olmadığı için pek düzgün cevap veremiyorlar. Geçen ay oncomed ve freely kullandım bir baktım oncomed in beta 10 mus hassasiyeti normal gebelik testi gibi yani. Şimdi bakıyorum birkaç marka birden alacağım.

Ovulasyon testi olarak laboquik mi innovita mı daha iyi?

Ben innovita kullandım geçen ay çok memnun kaldım canım, geçen aydan 8 tane kaldı elimde bu ay onlarla takip edeceğim ovulasyonu
İnşallah güzel haberler alırsın kullanımı nasıl oluyor? Ben laboquik kullanıyorum innovita daha farklı sanırım

Kızlar merhaba 10 eylül adet oldum 22 eylül çatlatma iğnesi vurdurdum dün devlette kan verdim betam 52.500 çıktı bugün özelde yaptırdım 51.30 laboratuvar hatası olabilirmi 1 haftadır devlette veriyorum testi çok iyiydi özel bozdu işi

İnşallah güzel haberler alırsın kullanımı nasıl oluyor? Ben laboquik kullanıyorum innovita daha farklı sanırım
Canım strip testti benimki geçen ay regl bittikten sonra başlamıştım ovulasyonu yakaladım değerlendirme de yaptık ama kısmet olmadı gebelik, benim yumurtlama telefon uygulamalarıyla aynı gidiyor o yüzden bu ay regl bitiminde başlamadım yarın başlayacağım teste 13-14 u gibi ovulasyonum olur diye düşünüyorum. İnnovita 10 saniye idrara batırıp 10 dakika içinde sonuç aldıgin bir test bekletmemek lazım yani. Geçen ayki pik i de ekledim canım

Eklentiler

• IMG_20230915_152217.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…