- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.621
Bugün bende açılışı yaptım dönemin bakalım yarın da teste başlayacağım ay inşallah bu ay tutar ya senle benim birlikte gidiyor gibiKızlar ya bi şey sorcam yumurtlama dönemleri deli gibi iştahı açılan var mıdoymuyorum resmen ya
İşte aradığımız kararlılıkValla eskiden gurur yapardım hiç yüzüne bakmazdım, bu sefer hem kavga ettim hemde hiçbişey olmamış gibi yanaştım adamın beyni yandıinşallah kuzum hepimizinki
Ahahahah amin teşekkürler kuzumİşte aradığımız kararlılıkgazan mübarek olsun bebişim
Aynı hafta öğreneceğiz benimde bat 27 si Allah'ım bu ay şurda gebelik testlerimizin koyulasmasini da takip etmeyi nasip etsinAhahahah amin teşekkürler kuzumGün saymaya yarın başlıyoruz bakalım, allah hepimizin gönlündekini versin
EvetttBugün bende açılışı yaptım dönemin bakalım yarın da teste başlayacağım ay inşallah bu ay tutar ya senle benim birlikte gidiyor gibi
3 gün önce aynı markayı kullandım çift çizgi çıktı ama başka markalarda hep negatifti ama umarım seninki pozitif tir canımKızlar çizgiyi gören var mı ve kuruma çizgisi mi acaba pozitif mi size göre 10 dk sonra belli oldu
Aayy bende almadım ya aslında bu ay almasam regl gününe kadar sabretsem mi diyorum ama diğer yanımda, sen durmazsın al testi diyorBen hala gebelik testi almadım ya kizlargecen ay stokları tüketmistim malum yarın sipariş vereyim bari birden fazla marka almak istiyorum bu defa oncomed kullandım geçen ay alacaklar varsa önermem pek erken gebelik testi gibi değil çünkü freely falan alacağım bu defa
Canım ben şimdi sepet yapıyorumAayy bende almadım ya aslında bu ay almasam regl gününe kadar sabretsem mi diyorum ama diğer yanımda, sen durmazsın al testi diyor
Ama dediğin gibi farklı markalar alıp denemek daha mantıklı canım, hepsinin hassaslığı çok farklı
Pozitiflerini görürüz inşallah kuzum7 günüm kaldı bat'a, erken gebelik testi aldım çarşambayı bekliyorum ben de
Bence laboquikOvulasyon testi olarak laboquik mi innovita mı daha iyi?
Ben innovita kullandım geçen ay çok memnun kaldım canım, geçen aydan 8 tane kaldı elimde bu ay onlarla takip edeceğim ovulasyonuOvulasyon testi olarak laboquik mi innovita mı daha iyi?
Bu laboquik kullandığım 5.ayım, iki kere yumurtlama gördüm iki kere göremedim, bende mi sıkıntı var testte mi bilemiyorum, arada kaldım, diğer ay innovita mı denesem diye düşündümBence laboquik
İnşallah güzel haberler alırsınBen innovita kullandım geçen ay çok memnun kaldım canım, geçen aydan 8 tane kaldı elimde bu ay onlarla takip edeceğim ovulasyonu
Canım strip testti benimki geçen ay regl bittikten sonra başlamıştım ovulasyonu yakaladım değerlendirme de yaptık ama kısmet olmadı gebelik, benim yumurtlama telefon uygulamalarıyla aynı gidiyor o yüzden bu ay regl bitiminde başlamadım yarın başlayacağım teste 13-14 u gibi ovulasyonum olur diye düşünüyorum. İnnovita 10 saniye idrara batırıp 10 dakika içinde sonuç aldıgin bir test bekletmemek lazım yani. Geçen ayki pik i de ekledim canımİnşallah güzel haberler alırsınkullanımı nasıl oluyor? Ben laboquik kullanıyorum innovita daha farklı sanırım
Canım referans değerleri Farklı olabilir miKızlar merhaba 10 eylül adet oldum 22 eylül çatlatma iğnesi vurdurdum dün devlette kan verdim betam 52.500 çıktı bugün özelde yaptırdım 51.30 laboratuvar hatası olabilirmi 1 haftadır devlette veriyorum testi çok iyiydi özel bozdu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?