💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Anladım canım, benimde bu ay olmazsa önümüzdeki ay innovita alıcam bi de, beşinci ayım bu laboquik kullandığım

Anladım canım, benimde bu ay olmazsa önümüzdeki ay innovita alıcam bi de, beşinci ayım bu laboquik kullandığım
Uygundu fiyatı 30 ovulasyon 5 erken gebelik gönderdiler ama ben geçen ay gereksiz harcadım heyecan yapıp yedekli göndermislerdi bir de 32 ovulasyon 6 gebelik testiydi şuan elimde 8 tane mi ne ovulasyon kalmış bende gebelik testi araştırıyorum hah bütün yorumları iyi dediğim bir tane bile test yok

Mavi bi test var kaset test, onun için iyi diyorlardı freely sanırım markası, bilen arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Ayyy inşallah bu ay kelebeklerimiz bizimle olur ve gebelik testlerini kullanmak nasip olur

Siz bu sonuçlardan ne anladınız
Canım ben anlam veremedim yani ben daha önce hamilelik yaşadığımda 2 günde bir vermiştim hiç arka arkaya vermedim ama 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor o yüzden anlayamadım bu durumu. Ama labaratuvar Farklı olduğu için böyle çıkmış olabileceğini düşünüyorum aynı yerde vermeye dikkat edersen daha sağlıklı olacak gibi

Devlette vermeye devam edin ozaman kız oranında aciline gidip veriyorum habire beni şikayet ederler diye korkuyorum

İnşallah ihtiyacın olmaz kuzum
İnşallah kuzum ya ben öğlen test yaptığımda test silikti, şimdi ağrım olduğu için test yaptım nerdeyse pik gibi görünüyor çizgi, bu akşamı değerlendiremiycez, sence hamilelik olasılığı düşer mi

Evettt bugün benim 11. Gün 5. Günden beri test yapıyorum sen ne alemdesin kuzu ?
Ah bebitom atladım mi naptim mesajını ben yarın başlayacağım ovulasyona bugün akıntım başladı çok şükür öncesinde yapmadım 13-14 u gibi pik bekliyorum kuzum ay çok heyecanlı haberdar edelim birbirimizi

Bence düşmez çünkü pikten sonra 24-36 saat sonra çatlama bekleniyor kuzum yarını degerlendirebilecek gibiysen atlama derim canım

Bence düşmez çünkü pikten sonra 24-36 saat sonra çatlama bekleniyor kuzum yarını degerlendirebilecek gibiysen atlama derim canım
Yarını değerlendiririz muhtemelen kuzum, ben yine sabahtan bi test yapıcam bakalım tam pik oldu mu diye, bi de akşam yaparım garanti olsun diye, elimde testim var bari değerlendireyim

Yarını değerlendiririz muhtemelen kuzum, ben yine sabahtan bi test yapıcam bakalım tam pik oldu mu diye, bi de akşam yaparım garanti olsun diye, elimde testim var bari değerlendireyim
Yarin da pik görürsen süper olur hatta kuzum ama silik görürsen de üzülme yumurta 24 saat canlı kaliyor yarını değerlendirsen olur bence artık gerisi kısmet

Yarin da pik görürsen süper olur hatta kuzum ama silik görürsen de üzülme yumurta 24 saat canlı kaliyor yarını değerlendirsen olur bence artık gerisi kısmet
Sabahı değerlendirmiştik aslında, öğlen test silik çıkınca yumurtlama olmaz diyordum ama akşam üstü ağrım başladı, acaba mı diye arada kaldım o yüzden test yaptım, sabah değerlendirmem belki işe yarar, bakalım yarın sabahtan yine test yapıcam, Allah büyüktür

Sabahı da değerlendirmişsin canım zaten gün aşırı öneriyor doktorlar aslında öyle düşün ben bu ay gün aşırı deneyeceğim gerçi eşimde iş seyahatinde olacak mecburen gün aşırı olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…