- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.641
Anladım canım, benimde bu ay olmazsa önümüzdeki ay innovita alıcam bi de, beşinci ayım bu laboquik kullandığımCanım strip testti benimki geçen ay regl bittikten sonra başlamıştım ovulasyonu yakaladım değerlendirme de yaptık ama kısmet olmadı gebelik, benim yumurtlama telefon uygulamalarıyla aynı gidiyor o yüzden bu ay regl bitiminde başlamadım yarın başlayacağım teste 13-14 u gibi ovulasyonum olur diye düşünüyorum. İnnovita 10 saniye idrara batırıp 10 dakika içinde sonuç aldıgin bir test bekletmemek lazım yani. Geçen ayki pik i de ekledim canım
Uygundu fiyatı 30 ovulasyon 5 erken gebelik gönderdiler ama ben geçen ay gereksiz harcadım heyecan yapıp yedekli göndermislerdi bir de 32 ovulasyon 6 gebelik testiydi şuan elimde 8 tane mi ne ovulasyon kalmışAnladım canım, benimde bu ay olmazsa önümüzdeki ay innovita alıcam bi de, beşinci ayım bu laboquik kullandığım
Canım kan sonucunu doktor gördü mü acayip olmuş aslında referanslari da aynı bende anlamadımBuda bugunun
Mavi bi test var kaset test, onun için iyi diyorlardı freely sanırım markası, bilen arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Ayyy inşallah bu ay kelebeklerimiz bizimle olur ve gebelik testlerini kullanmak nasip olurUygundu fiyatı 30 ovulasyon 5 erken gebelik gönderdiler ama ben geçen ay gereksiz harcadım heyecan yapıp yedekli göndermislerdi bir de 32 ovulasyon 6 gebelik testiydi şuan elimde 8 tane mi ne ovulasyon kalmışbende gebelik testi araştırıyorum hah bütün yorumları iyi dediğim bir tane bile test yok
Canım ben anlam veremedim yani ben daha önce hamilelik yaşadığımda 2 günde bir vermiştim hiç arka arkaya vermedim ama 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor o yüzden anlayamadım bu durumu. Ama labaratuvar Farklı olduğu için böyle çıkmış olabileceğini düşünüyorum aynı yerde vermeye dikkat edersen daha sağlıklı olacak gibiSiz bu sonuçlardan ne anladınız
İnşallah ihtiyacın olmaz kuzumAnladım canım, benimde bu ay olmazsa önümüzdeki ay innovita alıcam bi de, beşinci ayım bu laboquik kullandığım
Canım özel değilse belirtilerin nelerdi?Kızlar ben dayanamadım beta verdim 27.19 çıktı beklenen regl 30 Eylül . Çatlama iğnesinin 14. Günü bu azmı iyi mi
Devlette vermeye devam edin ozaman kız oranında aciline gidip veriyorum habire beni şikayet ederler diye korkuyorumCanım ben anlam veremedim yani ben daha önce hamilelik yaşadığımda 2 günde bir vermiştim hiç arka arkaya vermedim ama 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor o yüzden anlayamadım bu durumu. Ama labaratuvar Farklı olduğu için böyle çıkmış olabileceğini düşünüyorum aynı yerde vermeye dikkat edersen daha sağlıklı olacak gibi
İnşallah kuzumİnşallah ihtiyacın olmaz kuzum
Ah bebitom atladım mi naptim mesajınıEvetttbugün benim 11. Gün 5. Günden beri test yapıyorum sen ne alemdesin kuzu ?
Bence düşmez çünkü pikten sonra 24-36 saat sonra çatlama bekleniyor kuzum yarını degerlendirebilecek gibiysen atlama derim canımİnşallah kuzumya ben öğlen test yaptığımda test silikti, şimdi ağrım olduğu için test yaptım nerdeyse pik gibi görünüyor çizgi, bu akşamı değerlendiremiycez, sence hamilelik olasılığı düşer mi
Yarını değerlendiririz muhtemelen kuzum, ben yine sabahtan bi test yapıcam bakalım tam pik oldu mu diye, bi de akşam yaparım garanti olsun diye, elimde testim var bari değerlendireyimBence düşmez çünkü pikten sonra 24-36 saat sonra çatlama bekleniyor kuzum yarını degerlendirebilecek gibiysen atlama derim canım
Yarin da pik görürsen süper olur hatta kuzum ama silik görürsen de üzülme yumurta 24 saat canlı kaliyor yarını değerlendirsen olur bence artık gerisi kısmetYarını değerlendiririz muhtemelen kuzum, ben yine sabahtan bi test yapıcam bakalım tam pik oldu mu diye, bi de akşam yaparım garanti olsun diye, elimde testim var bari değerlendireyim
Sabahı değerlendirmiştik aslında, öğlen test silik çıkınca yumurtlama olmaz diyordum ama akşam üstü ağrım başladı, acaba mı diye arada kaldım o yüzden test yaptım, sabah değerlendirmem belki işe yarar, bakalım yarın sabahtan yine test yapıcam, Allah büyüktürYarin da pik görürsen süper olur hatta kuzum ama silik görürsen de üzülme yumurta 24 saat canlı kaliyor yarını değerlendirsen olur bence artık gerisi kısmet
Sabahı da değerlendirmişsin canım zaten gün aşırı öneriyor doktorlar aslında öyle düşün ben bu ay gün aşırı deneyeceğim gerçi eşimde iş seyahatinde olacak mecburen gün aşırı olacak yaniSabahı değerlendirmiştik aslında, öğlen test silik çıkınca yumurtlama olmaz diyordum ama akşam üstü ağrım başladı, acaba mı diye arada kaldım o yüzden test yaptım, sabah değerlendirmem belki işe yarar, bakalım yarın sabahtan yine test yapıcam, Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?