- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.001
Vardır herşeyde bir hayır kuzum rahatlamana çok sevindim bu durum sana bebişini getirecek inşallah. Ne güzem istedigin doktorada gözükebildin her şey yoluna gşrecek inanmak başarmanın yarısı zatenUzun zamandır yoktum kuzum etiketlerini göremedim o yüzden naptın
Benim o ben kitabını yazabilirim
Bak nasıl da biliyor
Kanka aynı şeyi hissettim biliyor musun adam öyle sıcaklık verdi ve inanılmaz yoğun fok hastası var adamın. Saat 16:00 daki randevuma 17:00 da girebildim. Çünkü inanılmaz ayrıntılı açıklamalı sohbetli geçiyor değiyor beklemek
Yaaaa çünkü başka sorun kalmıyor ortada gerçekten. Her şey yolunda ama niye olmuyor bir sorun var demek ki kimsenin göremediği diyordum ve Allah görenine denk getirdi çok şükür. Sen ne yaptın hangi aşamadasın. Ben umut doluyum adet olunca gideceğim
Çok teşekkür ederim birtanem umut hepimiz için var Şuan içim çok rahat ve saldım her şeyi aynı oğluma hamile kaldığım aydaki gibiyim
Evet kuzum benim yemin ederim ben de çok sevindim ve çok şükür rabbim içimin kabul ettiği doktora denk getirdi sonunda. İnşallah güzel haberler de alırım en yakın zamanda. Duanı hiç eksik etme
Aşkım sormadım ki sormama gerek bırakmadı adam kendi anlattı açıkladı her şeyi. Allah ondan razı olsunçok teşekkür ederim kuzum sen ne durumdasın
Ay inşallah bakalım umutla bekliyorum Şuan çok rahatım inan nasılsa gideceğim o doktora diye
Bat 16'lı olanlardan birini daha gebeliğe doğru uğurladık
Diğer bat 16'lılar sizde durumlar nasıl hanımlar, bazen konuşmaları kaçırıyorum yazdıysanız görmedim kusura bakmayın @Dunyamelekoldu @outoffitPerlitik
Benim de 5. Denememdi hep ovülasyon testi yapmıcam dedim yine dayanamayıp yaptım yok pik mi olacak çatlayacak mı, ilişki şu günler arka arkaya olsun diye diye ister istemez stres oldum. Yok vitamin alayım yok tutunsun diye Avakado yiyeyim dedim sonra da belirtiler oldu falan derken sonunda regl oldum. Bu ay bende sadece 2 günde bir ilişki yapacağım başka da bir şey dikkat etmicem normal hayat akışına bırakıcam nasipse her türlü oluyor eğer bir sorunun yoksaAslında stressiz bir şekilde bütün Ay 2 günde 1 kere değerlendirsek yeterli olmaz mı bu ay herşeyi olması gerektiği gibi yapmaya çalıştım ama stresten öldüm mesela. Sanırım çok kafama taktığım için dalgınlıktan elimi kestim mutfakta bişeyler kırdım sanırım psikolojik lekelenme hariç tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ama testler hep negatif
Kesinlikle inanıyorum kuzum kendimizi beklenti içine sokup belirti arıyoruz herşey rahat olduğumuzda olacak eminim dua en iyi ilaçBenim de 5. Denememdi hep ovülasyon testi yapmıcam dedim yine dayanamayıp yaptım yok pik mi olacak çatlayacak mı, ilişki şu günler arka arkaya olsun diye diye ister istemez stres oldum. Yok vitamin alayım yok tutunsun diye Avakado yiyeyim dedim sonra da belirtiler oldu falan derken sonunda regl oldum. Bu ay bende sadece 2 günde bir ilişki yapacağım başka da bir şey dikkat etmicem normal hayat akışına bırakıcam nasipse her türlü oluyor eğer bir sorunun yoksa
Kuzum benim bir ay boyle 3 gun ust uste pik cikti. Uygulama ovulasyonu silinmenin oldugu gune verdi. Ama ilk gun pikinden tam 14 gun sonra regl oldum. Ne oldu bilmiyorum. Yumurta mi catlamadi. Yoksa baska bisey miydi anlamadim. Ama bence ilk pik gunu onemliKizlar gunaydin.Surekli bisey soruyorum gibi oluyor ama bu testlerin hala koyu olmasi normal mi? 3 gundur doruk cikiyor uygulamada doruk lh yaziyor yildim artik iliskiye girmekten adet bittiginden beri deniyoruz.Son gunlerde de catladi catlicak diye deniyoruz.15.gunum bugun adet sonrasi.19.gun yumurtlayan bile var demisler ama anlamiyorum ben cok galiba bu islerden.Yine yanlis zamanlamadan bu ay da bosa gidecek gibi. tam ben birakirim gunlerdir iliskiyi;; o biraktigim gunler verimli zamandir o da kesin.Esim de bikti koyun cesmesi mi bu diyor :))) Ah ne zormus ya Eki Görüntüle 3318143
Hiç iğne olmadım ama siz bu ara bol bol değerlendirin kuzumKizlarcim gunaydin herkese. Ilk defa boyle pik goruyorum. Ama bu igne etkisi heralde. Buna guvenmemeliyim dimi? Silinmesine falan odaklanmak sacma olur
Sagol bitanem ben de anlamadim gercekten bu ay bi tuhaf hem isi takibim hem testlerim.Kuzum benim bir ay boyle 3 gun ust uste pik cikti. Uygulama ovulasyonu silinmenin oldugu gune verdi. Ama ilk gun pikinden tam 14 gun sonra regl oldum. Ne oldu bilmiyorum. Yumurta mi catlamadi. Yoksa baska bisey miydi anlamadim. Ama bence ilk pik gunu onemli
C çizgisi her durumda koyu olmalı acaba içini ters mi koydular ki?Kizlarcim gunaydin herkese. Ilk defa boyle pik goruyorum. Ama bu igne etkisi heralde. Buna guvenmemeliyim dimi? Silinmesine falan odaklanmak sacma olur
Benimde bu ay 4 gun bu sekilde ckti bende anlamadm sonrada silindiSagol bitanem ben de anlamadim gercekten bu ay bi tuhaf hem isi takibim hem testlerim.
Herkese günaydın.. kesinlikle iğneden canım geçen ay bende 3 4 gün pik gördüm sonra bıraktım ovulasyon testi yapmayı çünkü gebelik testi de pozitif çıkmıştı o günlerde.. şuan sen iğnenin kaçıncı günündesin bilmiyorum ama gebelik testi yapsan o da pozitif çıkar muhtemelenKizlarcim gunaydin herkese. Ilk defa boyle pik goruyorum. Ama bu igne etkisi heralde. Buna guvenmemeliyim dimi? Silinmesine falan odaklanmak sacma olur
Aynen kuzum ben de onu dusundum sonradan. Catlatma ignesi butun hormonlari uyariyor bence ve gosterge degil. Hcg bile pozitif cikiyorsa LH zaten tavanda gezer. Ben ona takilmayip degerlendireyim. O zaman silinme oldu mu olmadi mi onu takip etmenin de anlami yok. Testleri de bosa harcamayayim bariHerkese günaydın.. kesinlikle iğneden canım geçen ay bende 3 4 gün pik gördüm sonra bıraktım ovulasyon testi yapmayı çünkü gebelik testi de pozitif çıkmıştı o günlerde.. şuan sen iğnenin kaçıncı günündesin bilmiyorum ama gebelik testi yapsan o da pozitif çıkar muhtemelen
Endişelenirsen onu çekersin. Çok güzel bir doğum olucak dersen çok güzel bir doğum olurBeni de doğum sonrasi çok endiselendiriyor evrene negatif enerji vermek istemiyorum ama elimde degil nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum öyle ki birkaç kere rüyama bile girdi doğum sahnem. Yalnız gibiyiz
Ya bisey sorcam kuzum. Cidden etkilendigim icin soruyorum. Bu noktaya gelebilmek icin özel bisey yaptin mi? Psikoterapi? Egitim? Ya da sadece okuyarak mi? Bunu yakalayabilmek hic basit bir sey degil cunku. Nasil one cikardin icindeki o merhameti?O onun gördüğü hayat değiştiremezsin kuzum. O o dili biliyor. İstemediğin biri olabilir herşey için teşekkür ediceksin ve hayatına bakıcaksın. Sende yetişkinsin iletişim kurabilirsin. Kafanda sorunlarını halletmezsen hayatını yoluna koyamazsın ki. İnsanız ve insanlarla olan iletişimimiz bizi iyi yapar. Babam çok kaba bir adamdır. Küfür eder ki hala ediyor. İçki içip beni dışarı atmışlığı var. Nişanlıydım saçma sapan davranışları. Yardımda etmedi.
Babamla kafamda küs olur ve onu affetmezsem anlamazsam ben kaybederim. Babam öyle. Öyle görmüş bana göre yanlış. Ben bundan kendimi nasıl koruyorum mesafeliyimdir. Çok konuşmam. Kızım nerdesin kaç haftadır der güler geçerim. Mesela geçen 30 lira fazla vermiş bana. Helal et baba sen vermezdin dedim güldüm o da güldü :) geçende eşime karı milletine herşey danışılmaz diyor. Hop dedim baba dur sen yanlışsın. O babam ben başka biriyim. Babam gibi birini kabullenmek zorunda değilim ama onu anlamak zorundayım. Öyle yetişmiş. Kendi terbiyesizliği.
Annem kaygılı ve baskıcı bir kadın. Ah ne yordu beni. Affettim onu. Annem öyle bir kadın. Sürekli mesaj attığında öfkelenmek yerine bakmadım mesajına. Aradı mı aaa anne uyuyormuşumm. Dedem mi çok üzdü anne sizi dedim. Ah kızım ne döverdi anneanneni dedi. Kaygıyla büyümüş. Korkuyor. Panikliyor. Kısık sesle konuş demem bile sinirlendirirdi onu değersizlik şemasından. Şimdi demiyorum ya da gel bir kahve içelim diyorum.. beni bunaltıcaksa anlatmıyorum ama annem öyle bir kadın. Bağımı kestim duygusal olarak ben başka bir bireyim. Anne kız ilişkisi ayrıdır. Büyüdük artık. Hikayeni bilmiyorum ama kabullenmemek ve suçlamak seni üzer ve kabullenmediğin herşeyi kendinde bulabilirsin. Seninle başlamadı kitabında anlatıyor bu durumu detaylı. Ay çenem düştü
Kasımda beraber gün sayalımGünaydın hanımlar, benim kahverengi akıntı arttı, yarın regl günüm, başlıyor ufaktan demek
Yok kuzum testi yapis amacimiz zaten t cizgisini c den daha koyu yakalayabilmek. Ovulasyon testi buC çizgisi her durumda koyu olmalı acaba içini ters mi koydular ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?