💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Vardır herşeyde bir hayır kuzum rahatlamana çok sevindim bu durum sana bebişini getirecek inşallah. Ne güzem istedigin doktorada gözükebildin her şey yoluna gşrecek inanmak başarmanın yarısı zaten

Benim de 5. Denememdi hep ovülasyon testi yapmıcam dedim yine dayanamayıp yaptım yok pik mi olacak çatlayacak mı, ilişki şu günler arka arkaya olsun diye diye ister istemez stres oldum. Yok vitamin alayım yok tutunsun diye Avakado yiyeyim dedim sonra da belirtiler oldu falan derken sonunda regl oldum. Bu ay bende sadece 2 günde bir ilişki yapacağım başka da bir şey dikkat etmicem normal hayat akışına bırakıcam nasipse her türlü oluyor eğer bir sorunun yoksa

Kizlar gunaydin.Surekli bisey soruyorum gibi oluyor ama bu testlerin hala koyu olmasi normal mi? 3 gundur doruk cikiyor uygulamada doruk lh yaziyor yildim artik iliskiye girmekten adet bittiginden beri deniyoruz.Son gunlerde de catladi catlicak diye deniyoruz.15.gunum bugun adet sonrasi.19.gun yumurtlayan bile var demisler ama anlamiyorum ben cok galiba bu islerden.Yine yanlis zamanlamadan bu ay da bosa gidecek gibi. tam ben birakirim gunlerdir iliskiyi;; o biraktigim gunler verimli zamandir o da kesin.Esim de bikti koyun cesmesi mi bu diyor :))) Ah ne zormus ya

Son düzenleme:
Kesinlikle inanıyorum kuzum kendimizi beklenti içine sokup belirti arıyoruz herşey rahat olduğumuzda olacak eminim dua en iyi ilaç rabbim en iyi zamanı bilir ve olur bazen akışına bırakmak gerek

Kuzum benim bir ay boyle 3 gun ust uste pik cikti. Uygulama ovulasyonu silinmenin oldugu gune verdi. Ama ilk gun pikinden tam 14 gun sonra regl oldum. Ne oldu bilmiyorum. Yumurta mi catlamadi. Yoksa baska bisey miydi anlamadim. Ama bence ilk pik gunu onemli

Kizlarcim gunaydin herkese. Ilk defa boyle pik goruyorum. Ama bu igne etkisi heralde. Buna guvenmemeliyim dimi? Silinmesine falan odaklanmak sacma olur

Eklentiler

• 16973479340828560974714248874269.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 69
Sagol bitanem ben de anlamadim gercekten bu ay bi tuhaf hem isi takibim hem testlerim.

Kizlarcim gunaydin herkese. Ilk defa boyle pik goruyorum. Ama bu igne etkisi heralde. Buna guvenmemeliyim dimi? Silinmesine falan odaklanmak sacma olur
Herkese günaydın.. kesinlikle iğneden canım geçen ay bende 3 4 gün pik gördüm sonra bıraktım ovulasyon testi yapmayı çünkü gebelik testi de pozitif çıkmıştı o günlerde.. şuan sen iğnenin kaçıncı günündesin bilmiyorum ama gebelik testi yapsan o da pozitif çıkar muhtemelen

Aynen kuzum ben de onu dusundum sonradan. Catlatma ignesi butun hormonlari uyariyor bence ve gosterge degil. Hcg bile pozitif cikiyorsa LH zaten tavanda gezer. Ben ona takilmayip degerlendireyim. O zaman silinme oldu mu olmadi mi onu takip etmenin de anlami yok. Testleri de bosa harcamayayim bari

Beni de doğum sonrasi çok endiselendiriyor evrene negatif enerji vermek istemiyorum ama elimde degil nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum öyle ki birkaç kere rüyama bile girdi doğum sahnem. Yalnız gibiyiz
Endişelenirsen onu çekersin. Çok güzel bir doğum olucak dersen çok güzel bir doğum olur

Ya bisey sorcam kuzum. Cidden etkilendigim icin soruyorum. Bu noktaya gelebilmek icin özel bisey yaptin mi? Psikoterapi? Egitim? Ya da sadece okuyarak mi? Bunu yakalayabilmek hic basit bir sey degil cunku. Nasil one cikardin icindeki o merhameti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…