- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.021
Canım bu innovitanin testi kurudukca değişiyor sanki. ay bu ay bende aynı sorunu yaşadım pik sandık değilmiş t çizgisinin en koyu olduğu günü pik saydım bende ilk gorseli pik seçtim ikinci de ertesi günü ama sipsilik degil o da. 10-15 dakika arasını baz al yani testi bekletme derim ben karşılaştırma içinKizlar gunaydin.Surekli bisey soruyorum gibi oluyor ama bu testlerin hala koyu olmasi normal mi? 3 gundur doruk cikiyor uygulamada doruk lh yaziyor yildim artik iliskiye girmekten adet bittiginden beri deniyoruz.Son gunlerde de catladi catlicak diye deniyoruz.15.gunum bugun adet sonrasi.19.gun yumurtlayan bile var demisler ama anlamiyorum ben cok galiba bu islerden.Yine yanlis zamanlamadan bu ay da bosa gidecek gibi. tam ben birakirim gunlerdir iliskiyi;; o biraktigim gunler verimli zamandir o da kesin.Esim de bikti koyun cesmesi mi bu diyor :))) Ah ne zormus ya Eki Görüntüle 3318143
İlk evlendiğimde çok zorlanmıştım. Bir yandan kendi kişiliğim bir yandan laf sokan kıskanan bir ailesi. Anlayışlı iyi olmaya çalıştıkça ne özel hayatım kaldı ne mutluluğum. Pazar evimde oturduğum için azar işitir hale geldim. Öfkelendim öfkelendikçe eşime söylendim eşime söylendikçe evliliğim mutsuz bir halde. Kötü durumdaydım enerjim yok birşey yapasım gelmiyor. Tülay kök diye bir psikologla tanıştım. Çok tatlı videoları var hala 3 4 kez dinlesemde yemek yaparken açarım. İlk öfkemi çözdüm. Sonra sınır problemimi. İletişimimi geliştirdim. Kolay olmadı 2 yılımı falan aldı. Aynı zamanda yazdım tekrar dinledim tekrar yazdım kitaplarıyla destekledim. Başka kitaplar okudum. Aile dizilimi gibi.Ya bisey sorcam kuzum. Cidden etkilendigim icin soruyorum. Bu noktaya gelebilmek icin özel bisey yaptin mi? Psikoterapi? Egitim? Ya da sadece okuyarak mi? Bunu yakalayabilmek hic basit bir sey degil cunku. Nasil one cikardin icindeki o merhameti?
Varya terapi gibi yaa sen hep yaz biz okuyalımİlk evlendiğimde çok zorlanmıştım. Bir yandan kendi kişiliğim bir yandan laf sokan kıskanan bir ailesi. Anlayışlı iyi olmaya çalıştıkça ne özel hayatım kaldı ne mutluluğum. Pazar evimde oturduğum için azar işitir hale geldim. Öfkelendim öfkelendikçe eşime söylendim eşime söylendikçe evliliğim mutsuz bir halde. Kötü durumdaydım enerjim yok birşey yapasım gelmiyor. Tülay kök diye bir psikologla tanıştım. Çok tatlı videoları var hala 3 4 kez dinlesemde yemek yaparken açarım. İlk öfkemi çözdüm. Sonra sınır problemimi. İletişimimi geliştirdim. Kolay olmadı 2 yılımı falan aldı. Aynı zamanda yazdım tekrar dinledim tekrar yazdım kitaplarıyla destekledim. Başka kitaplar okudum. Aile dizilimi gibi.
Mesela birinden nefrette etsek çok kötü durumdaysak bize nasılsın dememesi bizi çok yaralar. İnsanız ve insana ihtiyaç duyuyoruz. İnsan ilişkimizi ne kadar sağlıklı tutarak o kadar iyi oluruz. Bu şu demek değil sınır ihlali susmak alttan almak aksine bunları yapmadan tatlı iyi olabilmek. Bana laf sokan kıskanan aile gitti çok seven aile geldi. Emir verip şuraya gidicez diyen kayınvalidem gitti anneem müsaitmisin sizin adınıza karar vermek istemedim diyen kadın geldi. Yıkadabilirdim ilişkimi ama bu bana iyi gelmezdi. Şimdi arasam anne sen şunu çok güzel yapıyordun yaparmısın desem yaparımm anneeem tabi der. İlk zamanlar gelinsin sen derdi :)
Kendinizde başarabilirsiniz. Herşeyden etkileniyoruz. Sakin kalıp olayları iyi analiz etmelisiniz. Görümcemi sevmem ki çokta üzmüştür beni. Ağladığımı bilirim balayında. İçimde affettim ama benim kendi sınırımı geçemiyor artık bana zarar veremez ve ağlatamaz. Benim sahsıma kasıtlı laf söyleyemez. Sesini yükseltemez. Ben senin annen baban abin değilim kelimelerine dikkat et derim. Bunu diceğimi de enerji olarak yaydığım içinde diyemiyor. Karşımızdakiler bizi anlıyor. Dik duruşumuzu hislerimizi kararlılığımızı korkumuzu herşeyi. Enteresan görümcemi sevmem hala ama o beni seviyor bence. Geçen hediye almış bana. Teşekkür ettim kabul ettim. Kahvaltıya çağırır sohbet etmek ister genel sohbete katılır müsaitsem giderim ama seviyelidir ilişkim çünkü yapmış oldukları şey benim hala duvarımda. Yinede affetmezsem ilişkim bozulur ve ben o enerjde tükenirim. Biliyorum ki bir şey olursa kendimi koruyabilirim. Kişisel gelişim kızlarım. bol bol dinleyim küçüklerimize herkese anlatın ki bir haksızlık karşısında bir dakika bunu bana yapamazsın diyebilip aynı zamanda o kişiyle devam edebilsinler. Bu konuda çok eksiğiz
Kuzum innovita almicam ben de bidaha.Laboquick cok daha guvenilirdi sanki sevmedim bu strip testleri.Riske atmamak icin iliskiye devam :)Canım bu innovitanin testi kurudukca değişiyor sanki. ay bu ay bende aynı sorunu yaşadım pik sandık değilmiş t çizgisinin en koyu olduğu günü pik saydım bende ilk gorseli pik seçtim ikinci de ertesi günü ama sipsilik degil o da. 10-15 dakika arasını baz al yani testi bekletme derim ben karşılaştırma için
Vallahi bravoİlk evlendiğimde çok zorlanmıştım. Bir yandan kendi kişiliğim bir yandan laf sokan kıskanan bir ailesi. Anlayışlı iyi olmaya çalıştıkça ne özel hayatım kaldı ne mutluluğum. Pazar evimde oturduğum için azar işitir hale geldim. Öfkelendim öfkelendikçe eşime söylendim eşime söylendikçe evliliğim mutsuz bir halde. Kötü durumdaydım enerjim yok birşey yapasım gelmiyor. Tülay kök diye bir psikologla tanıştım. Çok tatlı videoları var hala 3 4 kez dinlesemde yemek yaparken açarım. İlk öfkemi çözdüm. Sonra sınır problemimi. İletişimimi geliştirdim. Kolay olmadı 2 yılımı falan aldı. Aynı zamanda yazdım tekrar dinledim tekrar yazdım kitaplarıyla destekledim. Başka kitaplar okudum. Aile dizilimi gibi.
Mesela birinden nefrette etsek çok kötü durumdaysak bize nasılsın dememesi bizi çok yaralar. İnsanız ve insana ihtiyaç duyuyoruz. İnsan ilişkimizi ne kadar sağlıklı tutarak o kadar iyi oluruz. Bu şu demek değil sınır ihlali susmak alttan almak aksine bunları yapmadan tatlı iyi olabilmek. Bana laf sokan kıskanan aile gitti çok seven aile geldi. Emir verip şuraya gidicez diyen kayınvalidem gitti anneem müsaitmisin sizin adınıza karar vermek istemedim diyen kadın geldi. Yıkadabilirdim ilişkimi ama bu bana iyi gelmezdi. Şimdi arasam anne sen şunu çok güzel yapıyordun yaparmısın desem yaparımm anneeem tabi der. İlk zamanlar gelinsin sen derdi :)
Kendinizde başarabilirsiniz. Herşeyden etkileniyoruz. Sakin kalıp olayları iyi analiz etmelisiniz. Görümcemi sevmem ki çokta üzmüştür beni. Ağladığımı bilirim balayında. İçimde affettim ama benim kendi sınırımı geçemiyor artık bana zarar veremez ve ağlatamaz. Benim sahsıma kasıtlı laf söyleyemez. Sesini yükseltemez. Ben senin annen baban abin değilim kelimelerine dikkat et derim. Bunu diceğimi de enerji olarak yaydığım içinde diyemiyor. Karşımızdakiler bizi anlıyor. Dik duruşumuzu hislerimizi kararlılığımızı korkumuzu herşeyi. Enteresan görümcemi sevmem hala ama o beni seviyor bence. Geçen hediye almış bana. Teşekkür ettim kabul ettim. Kahvaltıya çağırır sohbet etmek ister genel sohbete katılır müsaitsem giderim ama seviyelidir ilişkim çünkü yapmış oldukları şey benim hala duvarımda. Yinede affetmezsem ilişkim bozulur ve ben o enerjde tükenirim. Biliyorum ki bir şey olursa kendimi koruyabilirim. Kişisel gelişim kızlarım. bol bol dinleyim küçüklerimize herkese anlatın ki bir haksızlık karşısında bir dakika bunu bana yapamazsın diyebilip aynı zamanda o kişiyle devam edebilsinler. Bu konuda çok eksiğiz
Kuzum ya ne kadar güzel geliştirmişsin kendini ne kadar güzel eğitmişsin vallahi helal olsun sana her insanın yapabileceği bir şey değilİlk evlendiğimde çok zorlanmıştım. Bir yandan kendi kişiliğim bir yandan laf sokan kıskanan bir ailesi. Anlayışlı iyi olmaya çalıştıkça ne özel hayatım kaldı ne mutluluğum. Pazar evimde oturduğum için azar işitir hale geldim. Öfkelendim öfkelendikçe eşime söylendim eşime söylendikçe evliliğim mutsuz bir halde. Kötü durumdaydım enerjim yok birşey yapasım gelmiyor. Tülay kök diye bir psikologla tanıştım. Çok tatlı videoları var hala 3 4 kez dinlesemde yemek yaparken açarım. İlk öfkemi çözdüm. Sonra sınır problemimi. İletişimimi geliştirdim. Kolay olmadı 2 yılımı falan aldı. Aynı zamanda yazdım tekrar dinledim tekrar yazdım kitaplarıyla destekledim. Başka kitaplar okudum. Aile dizilimi gibi.
Allah en yakın zamanda sana da nasip etsin canımBenim de 5. Denememdi hep ovülasyon testi yapmıcam dedim yine dayanamayıp yaptım yok pik mi olacak çatlayacak mı, ilişki şu günler arka arkaya olsun diye diye ister istemez stres oldum. Yok vitamin alayım yok tutunsun diye Avakado yiyeyim dedim sonra da belirtiler oldu falan derken sonunda regl oldum. Bu ay bende sadece 2 günde bir ilişki yapacağım başka da bir şey dikkat etmicem normal hayat akışına bırakıcam nasipse her türlü oluyor eğer bir sorunun yoksa
Ay bana bile güven verdi. Ne harika doktor.Günaydın kuzum uzun zamandır girmiyorum buraya. Yemin ederim bıraktım her şeyi. Ateş takibi yapmıyorum. Ovu testi kullanmıyorum. Gün takip etmiyorum. İlişki esnasında bile ayak dikme hemen yatma kalkma durumlarına dikkat etmiyorum. Aşırı rahatladığımı hissediyorum. Böyle stresimin kalktığını fark ettim. Böyle devam edeceğim. Sadece sizlere bir gelişme hakkında bilgi vermek için buraya girdim. 12 ekimde o cok istediğim doktora gittim. Adamı daha önce hiç canlı görmemiştim ama takipteydim içim çok ısınıyordu onun doğru bir doktor olduğunu söylüyordu içim. Ama randevu bulamıyordum sonunda ayarlamıştım ve gittim. Hislerimde yanılmadığımı görmüş oldum. Bir doktor ancak bu kadar naif olabilir bu kadar ilgili ve bilgili olabilir bu kadar rahatlatıcı olabilir. Muayene ederken dahi “çok pardon çok özür dilerim” diye diye muayene etti. En ince ayrıntısına kadar sorular sordu cevapları not aldı. En ince ayrıntısına kadar anlattı. Ve bir şey gördü. İlk sezaryende kalan kesiden kaynaklı sıvı birikmesi. Sıvı birikmesi görüyorum ama bu sezaryenden kaynaklı mı bunu bir kez daha görmek için seni bir sonraki adet dönemi bekliyorum. Gördüğüm üzere hiçbir sorun yok hormonlar temiz, tüpler acık eşinin sperm sonuçları gayet iyi. Bunun sebebi bu sıvı birikintisi olabilir. Adet bitiminde çamur şeklinde akıntılar gelir bazen çıkamaz orda kalır o sezaryen kesiği sebebi ile. Orda kalınca da spermlerin içeri girmesine engel olabiliyor olabilir. Peki ne yapacağız. Adetin ilk üç gününde gelmeni istiyorum. Yumurtalarını büyütmek için iğneler yapacağız. Sonra sizi çağıracağım yumurtalar büyüdüğünde gelmiş olacaksınız. O dönem de yine görünürse o sıvı ben kamera ile girip orayı törpüleyeceğim, spermin gideceği yolu açacağım. Histeroskopi mi neyse o işlemmiş bu. Ama yok görünmezse aşılama tedavisi aşamasına devam edeceğiz dedi. Eşime ve bana o kadar güven verdi ki. Şimdi gideceğim günü bekliyorum adet olmayı@bebekheyecani @melegim can @melisaa93 @Safransari @beyons @bliiss @ozgeeeee1 A Afratafrac edahandro @golden-snitch Zumruduanka96 @zuzu3838 @imagination forever @Papatyamaviss
Bir daha ki aya birlikte anneler grubuna geçeriz balımZumruduanka96 canısı adrt Geldi 15 Ekim bat 15 kasim
Oyy geldi mi kuzumZumruduanka96 canısı adrt Geldi 15 Ekim bat 15 kasim
Sen ne alemlerdekine balımmmm belirti test ne zamanOyy geldi mi kuzumümitliydik ama olsun sonraki aya demek ki. Sen hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz en azından kuzum zamanı ver demek ki
Bu durumu aşmak zorundasın. Eşine neden hala öfkelisin? Neden unutamıyorsun ? Bunları sor kendine ve cevapla. Kimse unutamaz tabiki ama kitaplığın arka rafına atabilirsin. Eskileri açman sana birşey kazandırmayacak. Bende öyleydim neler derdim eşime. Sıcacık tatlı kız gidip hırçın öfkeli biri gelmişti yerime. Siz beni bu hale getirdiniz derdim ama bunlar işe yaramaz. Sen bağırdıkça eşin duymaz eşin duymadıkça sen daha çok bağırırsın bu bir kısır döngüdür. Güçlü ve sınır çizmenin ilk kurulu sakin ses tonlu ve duygusal yönlen kendini tanımaktan geçer. İlk olarak şöyle başla. Mesela neyden hala öfkeleniyorsun ? Diyelim ki ailesini senden habersiz eve davet etti. Misal verdim seni tanımıyorumKuzum ya ne kadar güzel geliştirmişsin kendini ne kadar güzel eğitmişsin vallahi helal olsun sana her insanın yapabileceği bir şey değil
Ben de evliliğimin başlarında aynı durumları yaşadım ilk başta okurken sanki yaşadıklarımı okuyormuşum gibi geldi. Ben de şuan eşimin ailesiyle aramı düzelttim yoluna girdi herşey. Ama bende ağır sinir hasarı bıraktı bu durumlar, çok sinirli bir insan oldum özellikle eşime karşı arada öfke patlamaları yaşıyorum, çünkü benim canımı sıktığı zaman hep ailesinin ve kendisini geçmişte yaşattıkları geliyor aklıma durdurmıyorum kendimi. Bu durumu nasıl aşarım onuda bilemiyorum, kendimi törpülemeye çalışıyorum ama bir yerden sonra yine patlıyorum.
Yok bebeğim doktoruma dedim ara vermek istiyorum diye kontrole gitmicrm.bu ay daha doğrusu gidemicem zaten şuan şehir dışındaym o yüzden boşverdim.bu ayOyy geldi mi kuzumümitliydik ama olsun sonraki aya demek ki. Sen hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz en azından kuzum zamanı ver demek ki
Bir daha ki aya birlikte anneler grubuna geçeriz balım
Hiç ummadığın anda gelicek ara vermen kafanı boşaltmanla birlikte bebiş gelicek sana bu ay ben çok inanıyorumYok bebeğim doktoruma dedim ara vermek istiyorum diye kontrole gitmicrm.bu ay daha doğrusu gidemicem zaten şuan şehir dışındaym o yüzden boşverdim.bu ay
Hepimiz yapabiliriz aslında. Yeterki isteyelimVallahi bravokisisel gelisim okumak kolaydir ama hayata gecirebilmek cok zordur. Onemli bisey inşa etmissin kendin icin canim. Mutlulugu resmen kendi tırnaklarınla kaziyarak almissin
TesT Perşembe kuzum inşallah. Senin dönüşünle aynı günSen ne alemlerdekine balımmmm belirti test ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?