💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok mantıklı dediklerin ama ben asla bu kadar iyimser olamıyorum aşkım ya helekı çocukluktan bu yana o kadar zor bı yaşantım varki anlatsam inan roman olur o derece tek bir cümlem var bu hayat için ben bu hayata kırgınım

Şuan çocuk değilsim ama zumru. Önündeki hayatı neden geçmiş için mahvediyorsun ki ? Hayata kırgınım demek yerine bundan sonraki hayatımdaki güzellikleri önceki yaşantımın zorluğuna borçluyum diyebilirsin

Kız sen psikolokmusun yoksa tabikide haklısın kuzum ama unutulmuyor devam etmeye çalışıyorsun tabıkıde hayata ama bir anda pat aklına düşüyor mesela ben bu kadar neden çok çocuk istiyorum biliyomusun benim yaşadığımın hiç birini yaşatmamak için bir çocuk nasıl büyümeli mutlu olmalı aile ortamında anne baba sevgisiyle büyüsün istiyorum kuzum ben anne baba ayrı büyüdüm baba tanımadım bile yıllar sonra farklı şeyler öğrendim baba kelimesi o kadar farklı geliyo ki bana hiç söylemedim bu cümle ağzımdan hiç çıkmadı ve bunun eksikliğini ben hep hissettim hissediyorum da biri babasıyla resim paylaştığında öküz oturuyor içime sanki boğazım düğüm düğüm oluyo sana bunları yazarken bile boğazım düğüm düğüm oldu burda suç ben demi şimdi yoksa bana bunları yaşatıp travma bırakanlardamı soruyorum sana

Kuzum yaa psikolog gibi olmuşsun sen artık Ne güzel anlatıyorsunn, yazdıklarını karşımda anlatıyormuşsun gibi okudum. Teşekkür ederim önemseyip böyle güzel cevaplar verdiğin için

Söylediklerinin hepsi o kadar doğru ki, sanki yaptıklarımı görmüş gibi konuşmuşsun. Dediğin gibi önce bu öfkemin nedenini sorgulayıp sonrada bir daha açmamak üzere rafa kaldırmam gerekiyor. Çünkü son zamanlarda farkettiğim şey eşimin ben böyle davrandıkça benden uzaklaşması, hatta bu durumdan dolayı 2.çocuk fikrinden bile uzaklaşmaya başladığını farkettim. Gerçekten çok isteyen adam son zamanalarda bahaneler sunmaya başlamıştı. Farkında olmadan öfkeli tavırlarım gözünü aşırı korkutmuş belli ki. Bir an önce kendime çeki düzen vermem gerekiyor. Beni aydınlattığın için çok çok teşekkür ederim kuzum Herşey gönlünce olsun

Bebeğim haklısın senin suçun yok. Ama bana böyle yaptılar benim travmam oldu diye bunun arkasına da sığınma. Benim eşimde de aile nedenli bazı problemler var. Ve attık çok zorlanıyor bu yaz o ağladı ben ağladım. En azından farkında ve bunu düzeltmek çocuğumuza bunu yansıtmamak için çabalayacağız. Şimdi doktora gidiyor ilaç da kullanıyor. Çocuğumuz için de elinden geleni yapacak eminim. Ama eşimin doktora gitmesi daha erken olmalıydı geç kaldı. 35 yaşında artık. Ama çok şükür ki çözüyoruz artık

Sen kendi hayatını kendin mükemmelleştir yürüdüğün yollarda çiçek açtırmak senin elinde

2 aydır bu testten alıyorum geçen ay mavi kaset gelmişti doğru gelmişti bu ay başka satıcıdan aldım beyaz geldi sahtemi şimdi bu ay deli aklım 5 TL daha ucuz diye

Eklentiler

• IMG_20231015_134354_014.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 45
Ya sizi yerim ancak girebiliyorum bebeğim temizlik ödev şu bu uğraştım ❤
Bitmiyor ya dimi 5te kalktim. O saatten beri ugrasiyorum. Ödev kismini da babaya yıktım. Ama hala temizligin icinden cikamadim. Ne kadar erken kalkarsam kalkayim yetisemiyorum. Ya gunler 48 saat olsun. Ya da hic uyumadan kosturmam lazim yetismek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…