- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.061
Evet canımm yaa maalesef öyle Allah kolaylık ve sabır versin bizeeeBitmiyor ya dimi5te kalktim. O saatten beri ugrasiyorum. Ödev kismini da babaya yıktım. Ama hala temizligin icinden cikamadim. Ne kadar erken kalkarsam kalkayim yetisemiyorum. Ya gunler 48 saat olsun. Ya da hic uyumadan kosturmam lazim yetismek icin
Canım dün aile dostumuza gösterdim çok iyi uzman bir kadın doğumcu izmirde, ultrason videosundan anladı biliyor musun bu bebeğin kalbi atıyor doktor dinletememiş dediUltrason cihazındanda çok farkediyo canım o yüzden sakın stres yapmaİnşallah çarşamba günü sağlıkla görürsün bebişini ve herşey yolundadır
Bu ay benim 1 yumurtam oluştu, ve sadece 2 gün değerlendirebildim bakalım tutarsa inşallah
Haklısın kuzum herşey bizim elimizdeBebeğim haklısın senin suçun yok. Ama bana böyle yaptılar benim travmam oldu diye bunun arkasına da sığınma. Benim eşimde de aile nedenli bazı problemler var. Ve attık çok zorlanıyor bu yaz o ağladı ben ağladım. En azından farkında ve bunu düzeltmek çocuğumuza bunu yansıtmamak için çabalayacağız. Şimdi doktora gidiyor ilaç da kullanıyor. Çocuğumuz için de elinden geleni yapacak eminim. Ama eşimin doktora gitmesi daha erken olmalıydı geç kaldı. 35 yaşında artık. Ama çok şükür ki çözüyoruz artık
Sen kendi hayatını kendin mükemmelleştiryürüdüğün yollarda çiçek açtırmak senin elinde
Bağır imdadına ben yetişirimBebişim burdayıımmsabahtan beri kahvaltıydı temizlikti bebenin ödeviydi imdat diye bağırasım var
Ben gördüm ben gördümBir kaset , bir erken..
Çatlamanın 10. Günü , bat a son 5/6 gün
Şunlarda bir şey görebilen var mı Bebeksular ?
Yaa çok sağol bebişim sende olmasan yaniiiBağır imdadına ben yetişirimama huni getirmeye
CAnımm kasette görüyorummBir kaset , bir erken..
Bebeğimmmmmm Anka’m sorun şuki gözle görülmüyor fotoğrafta görüyorum :)))Ben gördüm ben gördüm
Yaa kuzum çok şükürr, çok sevindimm inşallah sağlıkla devam etsin hamişliğinn, ve sağlıkla bebeğini kucağına alCanım dün aile dostumuza gösterdim çok iyi uzman bir kadın doğumcu izmirde, ultrason videosundan anladı biliyor musun bu bebeğin kalbi atıyor doktor dinletememiş dediçok duygulandım sevindim..
Canım tam günleri degerlendiysen süper inşallah nasip etsin Allah bu ay hayırlısıyla, çok heyecanlı şimdi gebelik belirtileri testiiii için beklemek
Daha var aşkım bekle biraz dahaBebeğimmmmmm Anka’m sorun şuki gözle görülmüyor fotoğrafta görüyorum :)))
Dimi hunisiz deli olurmuYaa çok sağol bebişim sende olmasan yaniii
İnşallahhhhhh Allahım lütfenDaha var aşkım bekle biraz dahagözlese görücez daha net
Sabah ilk idrarlada değil dimiİnşallahhhhhh Allahım lütfen
Yok bebeğim bunlar innovita değil , erken olan miratech ötekini bilmiyorum bile :) nöbetçi eczaneden aldım. Migrenim tuttu ilaç içecektim ne olur ne olmaz diye aldım ama hiç belirtim yok üstelik adet ağrıları da yokluyorCAnımm kasette görüyorumm
İnnovita ilk defa doğru gösterdi bu sefer herhlde
Aaaa adet değil o bebiş yokluyo bebişYok bebeğim bunlar innovita değil , erken olan miratech ötekini bilmiyorum bile :) nöbetçi eczaneden aldım. Migrenim tuttu ilaç içecektim ne olur ne olmaz diye aldım ama hiç belirtim yok üstelik adet ağrıları da yokluyor
Ay canımcım ben de gördümBir kaset , bir erken..
Kuzucum bugün biraz kendimize ayırdık kocamla dün nedense biraz duygusal olarak kötüydüm, sabah pikniğe gittik şimdi de sinemaya geldik. Sen napıyosunn teste başladın mıMerveeee57 sende ses ver bebisim napiyosun
Amin canım inşallah tutmuştur senin tam günlerinde olmuşYaa kuzum çok şükürr, çok sevindimm inşallah sağlıkla devam etsin hamişliğinn, ve sağlıkla bebeğini kucağına alÇarşamba günü dahada için rahatlayacak inşallah
Bakalım kısmet kuzum yani yumurtlama günlerine denk geldi ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?