💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet canımm yaa maalesef öyle Allah kolaylık ve sabır versin bizeee
Benimki babayı istemiyor yaa, kendi yapabiliyor aslında ama başına beni illa oturtacak birde yavaş yapıyor anlatamamm popişim sandalyeye yapışıyor o bitirip kalkıyım diyene kadar
Temizlik de zaten yapıyosun arkanı dönmeye eski haline dönüyor ev

Canım dün aile dostumuza gösterdim çok iyi uzman bir kadın doğumcu izmirde, ultrason videosundan anladı biliyor musun bu bebeğin kalbi atıyor doktor dinletememiş dedi çok duygulandım sevindim..
Canım tam günleri degerlendiysen süper inşallah nasip etsin Allah bu ay hayırlısıyla, çok heyecanlı şimdi gebelik belirtileri testiiii için beklemek

Bir kaset , bir erken..
Çatlamanın 10. Günü , bat a son 5/6 gün
Şunlarda bir şey görebilen var mı Bebeksular ?

Eklentiler

• D6809AB7-ED53-4372-9C3E-61857906031B.webp
    13 KB · Görüntüleme: 76
  • 67DAC41D-597E-4165-8A81-ABBC0113265D.webp
    18 KB · Görüntüleme: 76
  • 6057A461-8144-42AA-8982-79D4135FB343.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 47BA1161-8109-4523-831D-A3D6237CDED7.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 78
Haklısın kuzum herşey bizim elimizde

Yaa kuzum çok şükürr, çok sevindimm inşallah sağlıkla devam etsin hamişliğinn, ve sağlıkla bebeğini kucağına al Çarşamba günü dahada için rahatlayacak inşallah

Bakalım kısmet kuzum yani yumurtlama günlerine denk geldi ama hayırlısı

CAnımm kasette görüyorumm
İnnovita ilk defa doğru gösterdi bu sefer herhlde
Yok bebeğim bunlar innovita değil , erken olan miratech ötekini bilmiyorum bile :) nöbetçi eczaneden aldım. Migrenim tuttu ilaç içecektim ne olur ne olmaz diye aldım ama hiç belirtim yok üstelik adet ağrıları da yokluyor

Aaaa adet değil o bebiş yokluyo bebiş

Bir kaset , bir erken..
Çatlamanın 10. Günü , bat a son 5/6 gün
Şunlarda bir şey görebilen var mı Bebeksular ?
Ay canımcım ben de gördüm çok aşırı silik ama zaten daha 6 gün var normal gece yap bir tane de ona da bakalım çok heyecanlı

Amin canım inşallah tutmuştur senin tam günlerinde olmuş akıntını takip et bakalım ben bir tek öyle anlamıştım çok beyaz ve hafif katımsı akıntım oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…