💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay canımcım ben de gördüm çok aşırı silik ama zaten daha 6 gün var normal gece yap bir tane de ona da bakalım çok heyecanlı
Kuşum ya adet ağrım var ve gözle görünmüyor geçen ay da çok umutluydum fena hayal kırıklığı oldu biliyorsun. Yarın sabahta yapayım varsa bi tık daha belirgin olması gerekir mantıken değil mi ?

evet kuzum benim bildiğim öyle, geçen ay beraber ilk hayalet çizgiyi gördük ya ertesi gün ben normal test yapmıştım erken gebelik değil baktım şimdi sen diyince bak daha belirginleşmiş. Ama geçen ay yaptığın test markası değil bu üst üste aynı talihsizliği yaşamak da çok zor ihtimal bebişim, şu an cidden dayanamazsan gece de yap ama en iyisi sabahı bekleyelim ben normalde var derdim ama gözle göremiyorum diyorsun hemen de ümitlenmek istemedim en iyisi yarın sabahdua edicem sipserim inşallah oldu bu ay

Canım benim inşallah.. ne deyim , sen hamilsin duan kabul olur edersen çok sevinirim

Koyulaşma var canım doktora ne zaman gideceksin kontrol için korkulacak birşey değildir yerlesirken olan kanamalardır büyük ihtimalle sen yine de keyfini çıkar hamileliğinin kendini fazla yorma

Kuzum bana koyulaşmış gibi geldi ama kan verip baksan daha sağlıklı olur hem acile gidersen allak korusun bi risk varsa fitil falan verir için daha rahat olur
Koyulaşma var canım doktora ne zaman gideceksin kontrol için korkulacak birşey değildir yerlesirken olan kanamalardır büyük ihtimalle sen yine de keyfini çıkar hamileliğinin kendini fazla yorma
3 gün var arada 3 güne daha cok koyulasması lazımdı sanki. Dinleniyorum sürekli salı günü kan verip yeterli yükselmişse ona göre de keseye giderim

Biliyorum bebeğim farklı olduğunu, innovita çizgi çıkarıyor da unursamıyoruz ya bu sefer doğruyu gösteriyordur belki diye şeyettim
Yaa patol iç bari kuzucumfaydası da var yok arası gerçi ama, geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…