- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.081
Kuşum ya adet ağrım var ve gözle görünmüyorAy canımcım ben de gördümçok aşırı silik ama zaten daha 6 gün var normal gece yap bir tane de ona da bakalım çok heyecanlı
evet kuzum benim bildiğim öyle, geçen ay beraber ilk hayalet çizgiyi gördük ya ertesi gün ben normal test yapmıştım erken gebelik değil baktım şimdi sen diyince bak daha belirginleşmiş. Ama geçen ay yaptığın test markası değil bu üst üste aynı talihsizliği yaşamak da çok zor ihtimal bebişim, şu an cidden dayanamazsan gece de yap ama en iyisi sabahı bekleyelimKuşum ya adet ağrım var ve gözle görünmüyorgeçen ay da çok umutluydum fena hayal kırıklığı oldu biliyorsun. Yarın sabahta yapayım varsa bi tık daha belirgin olması gerekir mantıken değil mi ?
Kuzum bana koyulaşmış gibi geldi ama kan verip baksan daha sağlıklı olur hem acile gidersen allak korusun bi risk varsa fitil falan verir için daha rahat olurKızlar gece peçeteye sildiğimde açık kırmızı kan gördüm bir daha gelmedi ama endişelendim. Sabah test yaptım sanki az koyulasmıs gibi geldi bana sizce?
@melegim can @fnd_50 @melisaa93DunyamMelek @Pkolu_anneadayi @simurgggg ve diğer arkadaslar
Eki Görüntüle 3318228
Canım benim inşallah.. ne deyim , sen hamilsin duan kabul olur edersen çok sevinirimevet kuzum benim bildiğim öyle, geçen ay beraber ilk hayalet çizgiyi gördük ya ertesi gün ben normal test yapmıştım erken gebelik değil baktım şimdi sen diyince bak daha belirginleşmiş. Ama geçen ay yaptığın test markası değil bu üst üste aynı talihsizliği yaşamak da çok zor ihtimal bebişim, şu an cidden dayanamazsan gece de yap ama en iyisi sabahı bekleyelimben normalde var derdim ama gözle göremiyorum diyorsun hemen de ümitlenmek istemedim en iyisi yarın sabah dua edicem sipserim inşallah oldu bu ay
Yok yok daha yeni akşam üstü yaptımSabah ilk idrarlada değil dimi
Sabah yap bakalım. BideYok yok daha yeni akşam üstü yaptım
Koyulaşma var canım doktora ne zaman gideceksin kontrol için korkulacak birşey değildir yerlesirken olan kanamalardır büyük ihtimalle sen yine de keyfini çıkar hamileliğininKızlar gece peçeteye sildiğimde açık kırmızı kan gördüm bir daha gelmedi ama endişelendim. Sabah test yaptım sanki az koyulasmıs gibi geldi bana sizce?
@melegim can @fnd_50 @melisaa93DunyamMelek @Pkolu_anneadayi @simurgggg ve diğer arkadaslar
Eki Görüntüle 3318228
İnşallah canım amin Allahım kabul etsinCanım benim inşallah.. ne deyim , sen hamilsin duan kabul olur edersen çok sevinirim
Ben Türkiye deyim kuzum valla
Kuzum bana koyulaşmış gibi geldi ama kan verip baksan daha sağlıklı olur hem acile gidersen allak korusun bi risk varsa fitil falan verir için daha rahat olur
3 gün var arada 3 güne daha cok koyulasması lazımdı sanki. Dinleniyorum sürekli salı günü kan verip yeterli yükselmişse ona göre de keseye giderimKoyulaşma var canım doktora ne zaman gideceksin kontrol için korkulacak birşey değildir yerlesirken olan kanamalardır büyük ihtimalle sen yine de keyfini çıkar hamileliğininkendini fazla yorma
Sen daha dönmedin demek bebişim tamam, ekim pas demiştin zatenBen Türkiye deyim kuzum valla
Yok daha denemedim gün sayıyorumSen daha dönmedin demek bebişim tamam, ekim pas demiştin zaten
Ay az kalmış kız hadiiii hayırlısıyla olsunYok daha denemedim gün sayıyorumşafak 4
Biliyorum bebeğim farklı olduğunu, innovita çizgi çıkarıyor da unursamıyoruz ya bu sefer doğruyu gösteriyordur belki diye şeyettimYok bebeğim bunlar innovita değil , erken olan miratech ötekini bilmiyorum bile :) nöbetçi eczaneden aldım. Migrenim tuttu ilaç içecektim ne olur ne olmaz diye aldım ama hiç belirtim yok üstelik adet ağrıları da yokluyor
Bebeğim ben beklemedeyim bugün 6.günüm bakalım bu sefer tutturabildim mi
Ay seviyorum seni hiç alınmıyondaTabi canım sen ne diyorsan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?