💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Her şeyi o kadar güzel anlatmışsın ki üstüne ekleyecek bir tane kelime bulamadım ağzına sağlık gerçekten bir yetişkin olmuşsun benim çocukluktan bu yaşıma kadar hep bir mücadele bir savaş içindeyim anne sevgisi ,abla ,abi sevgisi almadan büyümüş biriyim bana göre aile herşeydir bu kadar kalabalıkta görülmeyen bir çocuktum maalesef dışarda da kimse beni istemezdim iteler kakardı evde durmak istemezdim sokaklar da büyüdüm ben sokaklar da beni yordu ,annem evlere temizliğe gidiyor diye koca koca kadınlar tarafından dışlandım küçük göründüm annen temizlikçi sokak kızı seni ,gel evime camı mı sil sana yemek vereyim diyenler. Evine çağırıp çocuklarına güzel sofralar hazırlayıp bana bir bardak su bile vermeden izlememi istemeleri.. öğretmenim tarafından dayak yemelerim, kafamın delinmesi ve benim beşinci sınıfta okumam yazmam yoktu. Özel okullar da eğitim aldım zeka geriliği tanısı koymuştu çünkü annem :) evde de adım gerizekalıydı burda hep annemi suçladım babam vefat etti benim hayatım bitti sanmıştım kendimden başka kimsem yok gibi hissettim. Hayata küstüm kimseyle konuşmuyor göz bağlantısı dahi kurmuyordum , kaç kere tacizler kaçtım kaç kere dayak yedim hatırlıyorum bile.. bana bakması için bakıcı tuttu annem evine giderim çocukları kıskanır döverdiler beni hemde kemerle.. daha bir ton hikaye işte.. kısa kesiyorum. Evlendim beni kendime getiren eşim oldu Allah bin kere razı olsun ondan kendimi tanımaya destek almaya başladım YouTubedan evrim balıkçı yı izleyerek hayatımda olan herkesi ama herkesi affettim, affetmeseydim iyi olamıcaktım çünkü daha yeni yeni annemle iletişimimiz var öpüyorum onu güzel sohbetler ediyoruz ve inanır mısın annem benden helallik bile istedi saatlerce ağladı o da öyle olmasını istemezdi onun hayatı da zormuş çünkü hayatınızı zindan etmeyin affedin bununla yaşanmıyor çünkü hayattan tat alamıyorsunuz , nefes alamıyorsunuz. Şuan çok ama çok iyiyim çok şükür Rabbime

Kuzucum bugün biraz kendimize ayırdık kocamla dün nedense biraz duygusal olarak kötüydüm, sabah pikniğe gittik şimdi de sinemaya geldik. Sen napıyosunn teste başladın mı
Yok bebişim bende mod olarak düşüğüm sabahtan beri depresyonda gibi yataktan çıkmak istemedim canım hiçbir sey yapmak istemedi bizde şimdi çıkacağız dışarıya biraz havam değişsin diye

Cnm bmde İzmir’deyim doktorun ismi ne

Yok bebişim bende mod olarak düşüğüm sabahtan beri depresyonda gibi yataktan çıkmak istemedim canım hiçbir sey yapmak istemedi bizde şimdi çıkacağız dışarıya biraz havam değişsin diye
Aynı ben de dün öyleydim işte akşam biraz ağladım açıldım iyi geldi, bugün de çıktık dışarı iyiyim şimdi çok şükür sen de çık biraz iyi gelecek inşallahhh

Seni hayranlıkla okuyorum kuzum valla helal olsun sana

Kuzum innovita almicam ben de bidaha.Laboquick cok daha guvenilirdi sanki sevmedim bu strip testleri.Riske atmamak icin iliskiye devam :)
Ağustos ayında benim canıma tak etti innovita kuzum sürekli pik sürekli pik çatladığımı falan anlayamadım bida da almadım almamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…