- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.101
Ay yok kızz neden alınıyım yerim seni canımsınnAy seviyorum seni hiç alınmıyonda
15 canım bazıları 20Kızlar ovülasyon testleri kaç Dk içinde doğruyu gösteriyor
Yok canım ama su gibi geliyor regl öncesi muhtemelen, bat yarın tam gününde gelecek gibiO Orangegreysky canım kaçırdım sanırım mesajlarını ne durumdasın lekelenme bitti mi
Her şeyi o kadar güzel anlatmışsın ki üstüne ekleyecek bir tane kelime bulamadım ağzına sağlık gerçekten bir yetişkin olmuşsunBu durumu aşmak zorundasın. Eşine neden hala öfkelisin? Neden unutamıyorsun ? Bunları sor kendine ve cevapla. Kimse unutamaz tabiki ama kitaplığın arka rafına atabilirsin. Eskileri açman sana birşey kazandırmayacak. Bende öyleydim neler derdim eşime. Sıcacık tatlı kız gidip hırçın öfkeli biri gelmişti yerime. Siz beni bu hale getirdiniz derdim ama bunlar işe yaramaz. Sen bağırdıkça eşin duymaz eşin duymadıkça sen daha çok bağırırsın bu bir kısır döngüdür. Güçlü ve sınır çizmenin ilk kurulu sakin ses tonlu ve duygusal yönlen kendini tanımaktan geçer. İlk olarak şöyle başla. Mesela neyden hala öfkeleniyorsun ? Diyelim ki ailesini senden habersiz eve davet etti. Misal verdim seni tanımıyorumaktarım yaptığın için öfkelenirsin çünkü içinde hala eski anılar var. Normalde olması gereken nedir “ hayatım iyi yapmışsın ama haberim olsa daya iyi olurdu” demektir. Lakin biz sakinleşmez ve iyileşmezsek “ neden bana sormadan çağırıyorsun sen hep böyle yapıyorsun” diye bağırırz. Suçlandığı için eşimiz bizi anlamaz ve savunmaya geçer. Savunmaya geçince beni anlamıyorsun der daha da sinirleniriz. İkiside aynı şeyi anlatır aslında ama birinde iletiişim daha iyi olduğu için sen yıpranmaz ve kazanırsın. Bu kolay değil biliyorum ama sinirlendiğinde ilk olarak derin nefes alıp 15 dakika bekle. Öfken geçsin. Sakinleş ve şuan neden sinirlendiğini kendine sor. Duygularını nasıl ifade edeceğini öğren. Sonrası zaten çiçekk gibiii.
Benim eşim görümcemden çıkmazdı. Afedersiniz sıçsa sıçmak için giderdi öyle bir adamdı. Yemek yicez kardeşimle yiyelim biryere gidicek kardeşimde gelsin misafir gelicek kardeşimde gelsin. Yeter artık diye kaç kere bağırdım. Ah güzelim işe yaradımı ? Hayır. Ben kızdıkça suçlu ve kötü duruma düştüm. Ben de hata yaptığımı öyle anladım. Neden eşim sürekli buna ihtiyaç duyuyor ? Eksiklik nedir ? Yavaş yavaş azaldı. Eşime iyi davrandıkça sevdikçe övdükçe kardeşine gitmez oldu. Gelsinler oturalım kafasından da çıktı maç hariç. Herşeyin çözümü var mutlaka
Yok bebişim bende mod olarak düşüğüm sabahtan beri depresyonda gibi yataktan çıkmak istemedim canım hiçbir sey yapmak istemedi bizde şimdi çıkacağız dışarıya biraz havam değişsin diyeKuzucum bugün biraz kendimize ayırdık kocamla dün nedense biraz duygusal olarak kötüydüm, sabah pikniğe gittik şimdi de sinemaya geldik. Sen napıyosunn teste başladın mı
Hala adet olmadım çarşamba günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün daha gecikmem olsun tekrar test yapacam inşallah pozitife dönerM merve metin
zuzu3838
@Sevimli_35
@aksjakana
Kızlarrr güzel haberlerle gelin inşallah nedir durumlar
Belli olmaz kuzum biz umudumuzu kaybetmeyelimYok canım ama su gibi geliyor regl öncesi muhtemelen, bat yarın tam gününde gelecek gibi
Bugün de test yaptım yine negatif kuzucum, bu kadar lekelenmeye pozitife dönerdi bence. Kasıma artıkBelli olmaz kuzum biz umudumuzu kaybetmeyelim
Cnm bmde İzmir’deyim doktorun ismi neCanım dün aile dostumuza gösterdim çok iyi uzman bir kadın doğumcu izmirde, ultrason videosundan anladı biliyor musun bu bebeğin kalbi atıyor doktor dinletememiş dediçok duygulandım sevindim..
Canım tam günleri degerlendiysen süper inşallah nasip etsin Allah bu ay hayırlısıyla, çok heyecanlı şimdi gebelik belirtileri testiiii için beklemek
Tmm cnm teşekkür ederim15 canım bazıları 2020 dk sonrasını ciddiye alma
Aynı ben de dün öyleydim işte akşam biraz ağladım açıldım iyi geldi, bugün de çıktık dışarı iyiyim şimdi çok şükür sen de çık biraz iyi gelecek inşallahhhYok bebişim bende mod olarak düşüğüm sabahtan beri depresyonda gibi yataktan çıkmak istemedim canım hiçbir sey yapmak istemedi bizde şimdi çıkacağız dışarıya biraz havam değişsin diye
Bir tane içtim kuzum benİnofolic kullanan kızlar günde 1 kere mi içtiniz 2 kere mi kutusunda 2 diyor ben de kararsız kaldım
Seni hayranlıkla okuyorum kuzum valla helal olsun sanaİlk evlendiğimde çok zorlanmıştım. Bir yandan kendi kişiliğim bir yandan laf sokan kıskanan bir ailesi. Anlayışlı iyi olmaya çalıştıkça ne özel hayatım kaldı ne mutluluğum. Pazar evimde oturduğum için azar işitir hale geldim. Öfkelendim öfkelendikçe eşime söylendim eşime söylendikçe evliliğim mutsuz bir halde. Kötü durumdaydım enerjim yok birşey yapasım gelmiyor. Tülay kök diye bir psikologla tanıştım. Çok tatlı videoları var hala 3 4 kez dinlesemde yemek yaparken açarım. İlk öfkemi çözdüm. Sonra sınır problemimi. İletişimimi geliştirdim. Kolay olmadı 2 yılımı falan aldı. Aynı zamanda yazdım tekrar dinledim tekrar yazdım kitaplarıyla destekledim. Başka kitaplar okudum. Aile dizilimi gibi.
Mesela birinden nefrette etsek çok kötü durumdaysak bize nasılsın dememesi bizi çok yaralar. İnsanız ve insana ihtiyaç duyuyoruz. İnsan ilişkimizi ne kadar sağlıklı tutarak o kadar iyi oluruz. Bu şu demek değil sınır ihlali susmak alttan almak aksine bunları yapmadan tatlı iyi olabilmek. Bana laf sokan kıskanan aile gitti çok seven aile geldi. Emir verip şuraya gidicez diyen kayınvalidem gitti anneem müsaitmisin sizin adınıza karar vermek istemedim diyen kadın geldi. Yıkadabilirdim ilişkimi ama bu bana iyi gelmezdi. Şimdi arasam anne sen şunu çok güzel yapıyordun yaparmısın desem yaparımm anneeem tabi der. İlk zamanlar gelinsin sen derdi :)
Kendinizde başarabilirsiniz. Herşeyden etkileniyoruz. Sakin kalıp olayları iyi analiz etmelisiniz. Görümcemi sevmem ki çokta üzmüştür beni. Ağladığımı bilirim balayında. İçimde affettim ama benim kendi sınırımı geçemiyor artık bana zarar veremez ve ağlatamaz. Benim sahsıma kasıtlı laf söyleyemez. Sesini yükseltemez. Ben senin annen baban abin değilim kelimelerine dikkat et derim. Bunu diceğimi de enerji olarak yaydığım içinde diyemiyor. Karşımızdakiler bizi anlıyor. Dik duruşumuzu hislerimizi kararlılığımızı korkumuzu herşeyi. Enteresan görümcemi sevmem hala ama o beni seviyor bence. Geçen hediye almış bana. Teşekkür ettim kabul ettim. Kahvaltıya çağırır sohbet etmek ister genel sohbete katılır müsaitsem giderim ama seviyelidir ilişkim çünkü yapmış oldukları şey benim hala duvarımda. Yinede affetmezsem ilişkim bozulur ve ben o enerjde tükenirim. Biliyorum ki bir şey olursa kendimi koruyabilirim. Kişisel gelişim kızlarım. bol bol dinleyim küçüklerimize herkese anlatın ki bir haksızlık karşısında bir dakika bunu bana yapamazsın diyebilip aynı zamanda o kişiyle devam edebilsinler. Bu konuda çok eksiğiz
Ağustos ayında benim canıma tak etti innovita kuzum sürekli pik sürekli pik çatladığımı falan anlayamadım bida da almadım almamdaKuzum innovita almicam ben de bidaha.Laboquick cok daha guvenilirdi sanki sevmedim bu strip testleri.Riske atmamak icin iliskiye devam :)
AminAmin amin kuzum. Son denemelerim artıkRabbim tüp bebeğe gerek bırakmadan nasip etsin inşallah
Koyulaşma var canım bi sorun oldugunu sanmıyorum ama anlamak için kan ver kuzum için rahat eder yerleşme kanaması olabilir başka gelmemiş kimyasal olsa devam ederdiİnşallahbugun kan verme imkanım yok salı verırım gıbı duruyor
Keşke verebilsenİnşallahbugun kan verme imkanım yok salı verırım gıbı duruyor
Evet devamı gelecek sandım ama gelmedi salı günü vericem inşallahKoyulaşma var canım bi sorun oldugunu sanmıyorum ama anlamak için kan ver kuzum için rahat eder yerleşme kanaması olabilir başka gelmemiş kimyasal olsa devam ederdi
Maalesef o ortamım yok. Haftasonu burada işller daha da zor oluyor. Haftaiçi bile zorla alıyorlarKeşke verebilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?