- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.714
- 528
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.121
Maalesef o ortamım yok. Haftasonu burada işller daha da zor oluyor. Haftaiçi bile zorla alıyorlar
Çok şükür canım bende yaşadım korkma bildigin adet kanaması gibi kanamam oldu 5 haftalıkkenEvet devamı gelecek sandım ama gelmedi salı günü vericem inşallah
Yaaa geldimi kasıma bırlıkte gidiyoruz kuzum
Maalesef o ortamım yok. Haftasonu burada işller daha da zor oluyor. Haftaiçi bile zorla alıyorlar
Ped takmayayım takmayayım dedim, takmadığım zaman kahverengi geliyordu taktığım an vücudum tamam dedi herhalde başladı kırmızılarYaaa geldimi kasıma bırlıkte gidiyoruz kuzum
Evet hatırlıyorum illa hoplatacaklar yüreklerimiziÇok şükür canım bende yaşadım korkma bildigin adet kanaması gibi kanamam oldu 5 haftalıkken
Hayırlısı kuzum takviye bişey kullanmısmıydın bu ayPed takmayayım takmayayım dedim, takmadığım zaman kahverengi geliyordu taktığım an vücudum tamam dedi herhalde başladı kırmızılarhadi hayırlısı
Folik asit harici bişi kullanmıyorum canımcım. Geçen sağlık ocağına gitmiştim adam hormon tahlili de yapmış, regl öncesi olduğum için herhalde çok yüksekti sayılar canım sıkıldı aklım takıldı hep. Salı günü gidip tekrar yaptırıcam onuHayırlısı kuzum takviye bişey kullanmısmıydın bu ay
Düzelir kuzum sıkma canını bu sağlık ocakları hormon testimi yapıyoFolik asit harici bişi kullanmıyorum canımcım. Geçen sağlık ocağına gitmiştim adam hormon tahlili de yapmış, regl öncesi olduğum için herhalde çok yüksekti sayılar canım sıkıldı aklım takıldı hep. Salı günü gidip tekrar yaptırıcam onu
Düzelir kuzum sıkma canını bu sağlık ocakları hormon testimi yapıyo
Evet canım bunlarda hormon testi amh bakyırmışmıydınEki Görüntüle 3318313
Şunlara falan bakmış hep hormon testi diye mi geçiyordu bunlar yanlış hatırlamıyorum dimi
Valla ben hiç bilmiyorum kuzum bende gitcem tekrar baktırayım dedim senden duyuncaEki Görüntüle 3318313
Şunlara falan bakmış hep hormon testi diye mi geçiyordu bunlar yanlış hatırlamıyorum dimi
Sağlık ocağı bakmıyor sanki bilmiyorum ama ben normal hastaneden baktırdım adet olunca git canım amh fsh ıh prolaktin hepsine baktırEki Görüntüle 3318313
Amh a sağlık ocağı bakıyomuEvet canım bunlarda hormon testi amh bakyırmışmıydın
Evet canım bunlarda hormon testi amh bakyırmışmıydın
Ben gebelik düşünüyorum, yapılması gereken tahlil var mı dedim, tahlil değil ama folik asit başlanması lazım dedi ona başladım dedim. Sonra bunlara da bakmışkuzucum bakılıyor herhaldeValla ben hiç bilmiyorum kuzum bende gitcem tekrar baktırayım dedim senden duyunca
Dur bakam yarın bı soram doktora bendeBen gebelik düşünüyorum, yapılması gereken tahlil var mı dedim, tahlil değil ama folik asit başlanması lazım dedi ona başladım dedim. Sonra bunlara da bakmışkuzucum bakılıyor herhalde
Ben de salı gideyim bugün tam başladıysa 3.gün başlamadıysa 2.gün olur ikisi de uygun herhalde hormonlar içinDur bakam yarın bı soram doktora bende
Benim de değişti modum az yürüyüş iyi geldi valla mevsimsel midir stresten mıdır anlamadım yaniAynı ben de dün öyleydim işte akşam biraz ağladım açıldım iyi geldi, bugün de çıktık dışarı iyiyim şimdi çok şükür sen de çık biraz iyi gelecek inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?