- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.141
Yok canım bakmıyor ağustosta sordum ben. Doktor o ne diye sordu düşünAmh a sağlık ocağı bakıyomu
Kız o kadar dedim kadın doğumluya gerek yok bakılmasına dedi ya banaYok canım bakmıyor ağustosta sordum ben. Doktor o ne diye sordu düşünsinirlendim bende. Amh zaten 7-10 gün arası çıkıyor sonuçları hastanede kadın dogumcunun istemesi lazım. Ben her kontrole gittiğimde gebelik düşünmezken bile mutlaka baktiriyorum amh a
Reglin 2 ya da 3. Günü bakıyorlar kuzum hayırlısi olsun Kasım'da güzel haberlerini alırız inşallah moral bozmak yokBen de salı gideyim bugün tam başladıysa 3.gün başlamadıysa 2.gün olur ikisi de uygun herhalde hormonlar için
Haaaa geçen ay baktırdım ben ne yazıkkı adet buraya denk gelmiyo dönmüş olucamBen de salı gideyim bugün tam başladıysa 3.gün başlamadıysa 2.gün olur ikisi de uygun herhalde hormonlar için
Bebişim kaç yaşındaydın sen o yüzden mi bakmadi kiKız o kadar dedim kadın doğumluya gerek yok bakılmasına dedi ya bana
Kuzum çok stre yapıyoruz sanırım o bir de malum yumurtlama dönemi östrojen de tavan yapınca daha duygusal oluyoruz istemesek deBenim de değişti modum az yürüyüş iyi geldi valla mevsimsel midir stresten mıdır anlamadım yanisabahları erken kalkardim kaçta yatarsam yatayım uyanamiyorum bayağıdir folik asit vitamin takviyesi de almama rağmen
Biz iyileşicez ki güzel bireyler yetiştirelim. O yüzden hep kadının yanındayım. Düşmanım dahide olsaSeni hayranlıkla okuyorum kuzum valla helal olsun sana
27 yaşındayım balımBebişim kaç yaşındaydın sen o yüzden mi bakmadi ki
Sağlık ocakları bakmıyomuş kuzum d'ye galiba artık, amh bakıyolar mı?Reglin 2 ya da 3. Günü bakıyorlar kuzum hayırlısi olsun Kasım'da güzel haberlerini alırız inşallah moral bozmak yokgittiğinde doktora amh ve d vitamini de baktırmak istediğini mutlaka belirt ama unutma
Kesinlikle öyle kuzum. Affetmek lazım ki iyi olalım. En güzelini yapmışsın. Yaşadıkların geçti ve geride kaldı. Allah sana eşini nasip etti hiçbirşey tesadüf değil. Sen çok değerliisn. Ne yaşamış olursak olalım hep değerliyiz. Kimse bizi üzemez. Rabbim dahada iyi yapsın inşallah. Mutluluğunz daim olsunHer şeyi o kadar güzel anlatmışsın ki üstüne ekleyecek bir tane kelime bulamadım ağzına sağlık gerçekten bir yetişkin olmuşsunbenim çocukluktan bu yaşıma kadar hep bir mücadele bir savaş içindeyim anne sevgisi ,abla ,abi sevgisi almadan büyümüş biriyim bana göre aile herşeydir bu kadar kalabalıkta görülmeyen bir çocuktum maalesef dışarda da kimse beni istemezdim iteler kakardı evde durmak istemezdim sokaklar da büyüdüm ben sokaklar da beni yordu ,annem evlere temizliğe gidiyor diye koca koca kadınlar tarafından dışlandım küçük göründüm annen temizlikçi sokak kızı seni ,gel evime camı mı sil sana yemek vereyim diyenler. Evine çağırıp çocuklarına güzel sofralar hazırlayıp bana bir bardak su bile vermeden izlememi istemeleri.. öğretmenim tarafından dayak yemelerim, kafamın delinmesi ve benim beşinci sınıfta okumam yazmam yoktu. Özel okullar da eğitim aldım zeka geriliği tanısı koymuştu çünkü annem :) evde de adım gerizekalıydı burda hep annemi suçladım babam vefat etti benim hayatım bitti sanmıştım kendimden başka kimsem yok gibi hissettim. Hayata küstüm kimseyle konuşmuyor göz bağlantısı dahi kurmuyordum , kaç kere tacizler kaçtım kaç kere dayak yedim hatırlıyorum bile.. bana bakması için bakıcı tuttu annem evine giderim çocukları kıskanır döverdiler beni hemde kemerle.. daha bir ton hikaye işte.. kısa kesiyorum. Evlendim beni kendime getiren eşim oldu Allah bin kere razı olsun ondan kendimi tanımaya destek almaya başladım YouTubedan evrim balıkçı yı izleyerek hayatımda olan herkesi ama herkesi affettim, affetmeseydim iyi olamıcaktım çünkü daha yeni yeni annemle iletişimimiz var öpüyorum onu güzel sohbetler ediyoruz ve inanır mısın annem benden helallik bile istedi saatlerce ağladı o da öyle olmasını istemezdi onun hayatı da zormuş çünkü hayatınızı zindan etmeyin affedin bununla yaşanmıyor çünkü hayattan tat alamıyorsunuz , nefes alamıyorsunuz. Şuan çok ama çok iyiyim çok şükür Rabbime
Benim de öyle özel sektörde çalışıyorum ama full remote işe gitmek için yatagimdan kalkıp çalışma odasına geçiyorumKuzum çok stre yapıyoruz sanırım o bir de malum yumurtlama dönemi östrojen de tavan yapınca daha duygusal oluyoruz istemesek debir de açıkçası kendi adıma konuşayım çok hareketsizim memurluk işte sürekli masa başı
Canım benim ne demek her zaman. Hislerim kuvvetlidir anlayabiliyorum. İster istemez uzaklaşır bu çok normal sakın kızma. Aşkın acıya dönüştüğü andır bu aslında. Birbirini çok seven çiftlerin nasıl uzaklaştığını anlatırdım ama satırlar yetmez. Öfke. Eleştiri. Güzel davranacaksın eşine. Bak ciddi sıkıntılar hariç onlar varsa tepkini koy ama tepkini öfkelenerek değil konuşarak koy. Gel bir konuşalım bi durum var rahatsız oluyorum de. Savunma yapabilir tamam hayatım ben söylemiş olayım dikkat edersin de geç. Öfkeyle kendimizi ifade edemeyiz. Sanma ki ben öfkelenmiyorum. Evi pok götürüyor kocamın forma derdine düştük. Söylene söylene geliyorum eve. :) normalde öfkelenmediğim içim eşim güler. Abartırsamda tamam ben yaparım der orda derim tamam yorgunsun şuan sus. Toplarım kendimi hayatım der öperimKuzum yaa psikolog gibi olmuşsun sen artıkNe güzel anlatıyorsunn, yazdıklarını karşımda anlatıyormuşsun gibi okudum. Teşekkür ederim önemseyip böyle güzel cevaplar verdiğin için
Söylediklerinin hepsi o kadar doğru ki, sanki yaptıklarımı görmüş gibi konuşmuşsun. Dediğin gibi önce bu öfkemin nedenini sorgulayıp sonrada bir daha açmamak üzere rafa kaldırmam gerekiyor. Çünkü son zamanlarda farkettiğim şey eşimin ben böyle davrandıkça benden uzaklaşması, hatta bu durumdan dolayı 2.çocuk fikrinden bile uzaklaşmaya başladığını farkettim. Gerçekten çok isteyen adam son zamanalarda bahaneler sunmaya başlamıştı. Farkında olmadan öfkeli tavırlarım gözünü aşırı korkutmuş belli ki. Bir an önce kendime çeki düzen vermem gerekiyor. Beni aydınlattığın için çok çok teşekkür ederim kuzumHerşey gönlünce olsun
Amh a da bakmıyor d vitaminine de hastaneye gitmek lazım kuzum bu ikisi için sağlık ocağına bakmayinca kadın doğumcumda baktırdım ikisine de Şubat ayında aşırı düşüktu d vitaminim şimdi iyi çok şükür hala takviye alıyorum amaSağlık ocakları bakmıyomuş kuzum d'ye galiba artık, amh bakıyolar mı?
Moral de bozmadım ya daha başındayız yolun
Silik çıkmış canım kan ver en kısa zamandaKizlar var miiii bi bakin nolur
Eki Görüntüle 3318349
Hiçbirşey bizim suçumuz değildir ki. Kimseyi suçlayamayız ama kuzum. Sen yetişkinsin bunları atlatıp hayatına devam etmelisin. Çocuk iste ama anne olmak istediğin için iste. Kendin için iste.Kız sen psikolokmusun yoksa tabikide haklısın kuzum ama unutulmuyor devam etmeye çalışıyorsun tabıkıde hayata ama bir anda pat aklına düşüyor mesela ben bu kadar neden çok çocuk istiyorum biliyomusun benim yaşadığımın hiç birini yaşatmamak için bir çocuk nasıl büyümeli mutlu olmalı aile ortamında anne baba sevgisiyle büyüsün istiyorum kuzum ben anne baba ayrı büyüdüm baba tanımadım bile yıllar sonra farklı şeyler öğrendim baba kelimesi o kadar farklı geliyo ki bana hiç söylemedim bu cümle ağzımdan hiç çıkmadı ve bunun eksikliğini ben hep hissettim hissediyorum da biri babasıyla resim paylaştığında öküz oturuyor içime sanki boğazım düğüm düğüm oluyo sana bunları yazarken bile boğazım düğüm düğüm oldu burda suç ben demi şimdi yoksa bana bunları yaşatıp travma bırakanlardamı soruyorum sana
Doktorları da anlamak mümkün değil yaKız o kadar dedim kadın doğumluya gerek yok bakılmasına dedi ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?