- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.161
Demek para kazanmak istemiyomuşDoktorları da anlamak mümkün değil ya
Belki gençsin diye gerek duymadı kuzum27 yaşındayım balım
Oy annesi yesin onun tötünü ay rabbim nasip etsin vallaHiçbirşey bizim suçumuz değildir ki. Kimseyi suçlayamayız ama kuzum. Sen yetişkinsin bunları atlatıp hayatına devam etmelisin. Çocuk iste ama anne olmak istediğin için iste. Kendin için iste.
Ah aynıyız kuzum ben de dün akşam eşime ağladım güçlü durmaktan çok yoruldum diye ağlamak çok iyi geliyor ağlayalım ki içimize atmayalım rahatlayalımAynı ben de dün öyleydim işte akşam biraz ağladım açıldım iyi geldi, bugün de çıktık dışarı iyiyim şimdi çok şükür sen de çık biraz iyi gelecek inşallahhh
Gereklımı sence kuzu hormonlar normal çıktı amaBelki gençsin diye gerek duymadı kuzumfırsatın varsa gitmeden bir baktır başka kadın doğumcumda. Amh sabit illa regl zamanı baktırmak gerekmiyor diğer hormonlar gibi.
Çok beklemeden çıktıysa var canımKizlar var miiii bi bakin nolur
Eki Görüntüle 3318349
Bilmiyorum ki benim en son 1.50 çıktı doktor elini çabuk tut dedi en son Eylül basinda yaptırdım. Ama ben 35 yaşıma girmek üzereyimGereklımı sence kuzu hormonlar normal çıktı ama
Ben o kadar gittim geldim her ay bakıldı hormonlara ama sadece 1 kere amh bakılmış neden acaba çok üstüne düşmüyorlar bu değerin, yumurta rezervine bakılıyormuş bu değerleGereklımı sence kuzu hormonlar normal çıktı ama
Bılemedim ya şimdi kafam karıştıBilmiyorum ki benim en son 1.50 çıktı doktor elini çabuk tut dedi en son Eylül basinda yaptırdım. Ama ben 35 yaşıma girmek üzereyim
Canım neden biliyor musun hastaneler kendi lablarinda yaptırmıyor o testi. Ben Ankara'da iki farklı hastanede baktırdım ikisi de dışardan lab ile çalıştı o yuzden bir haftadan uzun sürdü sonucun çıkmasiBen o kadar gittim geldim her ay bakıldı hormonlara ama sadece 1 kere amh bakılmış neden acaba çok üstüne düşmüyorlar bu değerin, yumurta rezervine bakılıyormuş bu değerle
Aman valla kendimi iyice tavuk hissetmeye başladım yaBen o kadar gittim geldim her ay bakıldı hormonlara ama sadece 1 kere amh bakılmış neden acaba çok üstüne düşmüyorlar bu değerin, yumurta rezervine bakılıyormuş bu değerle
Ben amh değerine de inanmıyorum artık arkadaşım 30 yaşında 0.60 çıktı hemen tüp bebek dediler ama o bekledi ve bu ay sonunda doğuruyorBilmiyorum ki benim en son 1.50 çıktı doktor elini çabuk tut dedi en son Eylül basinda yaptırdım. Ama ben 35 yaşıma girmek üzereyim
Yaa bilmiyordumm çok değişikkCanım neden biliyor musun hastaneler kendi lablarinda yaptırmıyor o testi. Ben Ankara'da iki farklı hastanede baktırdım ikisi de dışardan lab ile çalıştı o yuzden bir haftadan uzun sürdü sonucun çıkmasi
Aman valla kendimi iyice tavuk hissetmeye başladım ya
Geçen sene 2 küsürlerdeydi benimde bir sene içinde ne oldu da düştü hiç anlamadımBılemedim ya şimdi kafam karıştı
Aynısını benimkide diyo vallaben hep aman yumurtlama günüm yaklaştı aman bugün yumurtlama günüm dediğimden eşim hep niye sen tavuk musun diyor salak yaa
Maşallah tam önlem almışsın balım valla bravoGeçen sene 2 küsürlerdeydi benimde bir sene içinde ne oldu da düştü hiç anlamadım5-6 senedir baktiriyordum her sene hiç sıkıntı yoktu ilk defa bu sene böyle dedi doktor. Senin yaşın daha genç kuzum zaten düşük çıkmaz sanirim ama yerinde olsam tr ye gelmişken baktırırdim. Gebelik öncesi aşı kontrolü bile yaptırdım ben hepatit antikoru hiç yoktu mesela bende 3 doz hepatit asisi bile oldum tetanoz da yapın dedim de gebeyken yapıyoruz onu dedi doktor
Amh i tam sıfır görmeden doktorların böyle yorum yapması beni de sinirlendiriyor. Bak arkadaşın ne güzel bebiş sahibi olacakBen amh değerine de inanmıyorum artık arkadaşım 30 yaşında 0.60 çıktı hemen tüp bebek dediler ama o bekledi ve bu ay sonunda doğuruyorbebim de yaşım 30 2.88 çıktı bakalımm beklemedeyim tüpler de sorun vardı biri açıldı diğeri kapalı görücez amh değerim işe yarayacak mı
Zaten başıma ne geliyorsa bu plan programci olmaktan garanticilikten geliyorMaşallah tam önlem almışsın balım valla bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?