💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hiçbirşey bizim suçumuz değildir ki. Kimseyi suçlayamayız ama kuzum. Sen yetişkinsin bunları atlatıp hayatına devam etmelisin. Çocuk iste ama anne olmak istediğin için iste. Kendin için iste.
Oy annesi yesin onun tötünü ay rabbim nasip etsin valla

Aynı ben de dün öyleydim işte akşam biraz ağladım açıldım iyi geldi, bugün de çıktık dışarı iyiyim şimdi çok şükür sen de çık biraz iyi gelecek inşallahhh
Ah aynıyız kuzum ben de dün akşam eşime ağladım güçlü durmaktan çok yoruldum diye ağlamak çok iyi geliyor ağlayalım ki içimize atmayalım rahatlayalım

Kızlar adetim 3 gün gecikti biraz önce peçeteye afedersiniz pembe bişey geldi azıcık,şimdi adet olacakmış gibi karnım ağrıyor.Ama devamı yok.Beklicem bakalım,bu ay çok da umutluydum.Sabah test de yaptım negatif.Ağladım biraz çok yoruldum,inşallah hayırlısı olur

Ben o kadar gittim geldim her ay bakıldı hormonlara ama sadece 1 kere amh bakılmış neden acaba çok üstüne düşmüyorlar bu değerin, yumurta rezervine bakılıyormuş bu değerle
Canım neden biliyor musun hastaneler kendi lablarinda yaptırmıyor o testi. Ben Ankara'da iki farklı hastanede baktırdım ikisi de dışardan lab ile çalıştı o yuzden bir haftadan uzun sürdü sonucun çıkmasi

Bilmiyorum ki benim en son 1.50 çıktı doktor elini çabuk tut dedi en son Eylül basinda yaptırdım. Ama ben 35 yaşıma girmek üzereyim
Ben amh değerine de inanmıyorum artık arkadaşım 30 yaşında 0.60 çıktı hemen tüp bebek dediler ama o bekledi ve bu ay sonunda doğuruyor bebim de yaşım 30 2.88 çıktı bakalımm beklemedeyim tüpler de sorun vardı biri açıldı diğeri kapalı görücez amh değerim işe yarayacak mı

Bılemedim ya şimdi kafam karıştı
Geçen sene 2 küsürlerdeydi benimde bir sene içinde ne oldu da düştü hiç anlamadım 5-6 senedir baktiriyordum her sene hiç sıkıntı yoktu ilk defa bu sene böyle dedi doktor. Senin yaşın daha genç kuzum zaten düşük çıkmaz sanirim ama yerinde olsam tr ye gelmişken baktırırdim. Gebelik öncesi aşı kontrolü bile yaptırdım ben hepatit antikoru hiç yoktu mesela bende 3 doz hepatit asisi bile oldum tetanoz da yapın dedim de gebeyken yapıyoruz onu dedi doktor

Maşallah tam önlem almışsın balım valla bravo

Amh i tam sıfır görmeden doktorların böyle yorum yapması beni de sinirlendiriyor. Bak arkadaşın ne güzel bebiş sahibi olacak bana da elini çabuk tut falan dedi bebek dusunuyorsan hemen bu aydan başla çalışmalara dedi insanı panik ettiriyorlar
Kuzum inşallah senin de en kısa zamanda güzel haberlerini alırız gayet iyi amh in tüpler de açıkmis inşallah çift cizgini görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…