- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.181
O günler gelicekk balımm benimOy annesi yesin onun tötünü ay rabbim nasip etsin valla
Kesinlikle kuzum doktorlar öyle söyleyince insan ister istemez geriliyor ama stres bu işin kötülüğü o yüzden kafamız inşallah rahat olur buradaki herkes bebiişlerine kavuşurAmh i tam sıfır görmeden doktorların böyle yorum yapması beni de sinirlendiriyor. Bak arkadaşın ne güzel bebiş sahibi olacakbana da elini çabuk tut falan dedi bebek dusunuyorsan hemen bu aydan başla çalışmalara dedi insanı panik ettiriyorlar
Kuzum inşallah senin de en kısa zamanda güzel haberlerini alırız gayet iyi amh in tüpler de açıkmis inşallah çift cizgini görürüz
Pisler ya hemen bir kulp buluyorlarAynısını benimkide diyo valla
Sal kendi haline valla ya amannn onu planla bunu planla hayat geçiyoZaten başıma ne geliyorsa bu plan programci olmaktan garanticilikten geliyor
Benim de 1.24 çıkmış ama hiç olumsuz birşey söylememişti amh ın ne demek olduğunu bile burdan öğrendim hatta korktum sonra ama tak başına değerlendirilmiyormuş sanırım bu değerGeçen sene 2 küsürlerdeydi benimde bir sene içinde ne oldu da düştü hiç anlamadım5-6 senedir baktiriyordum her sene hiç sıkıntı yoktu ilk defa bu sene böyle dedi doktor. Senin yaşın daha genç kuzum zaten düşük çıkmaz sanirim ama yerinde olsam tr ye gelmişken baktırırdim. Gebelik öncesi aşı kontrolü bile yaptırdım ben hepatit antikoru hiç yoktu mesela bende 3 doz hepatit asisi bile oldum tetanoz da yapın dedim de gebeyken yapıyoruz onu dedi doktor
Burası bana da aşırı iyi geliyor valla. Bir de gebelik düşündüğümü bile kimse bilmiyor çevremde ne zaman bebek yapacaksin sorusundan biktigim için şimdi düşünüyorum desem bu defa da kırıcı olabiliyor insanlar. Tek tüp içinde hiç canıni sıkma kuzum diğer tüpten yumurtlama yeterli. Benim de sol overde kist gördü doktor sol yumurtaligi muayene edemedi kist yüzünden benimde muhtemelen %50 gibi olabilir çok takılmıyorum kismetimde varsa evlat sahibi olmak olurKesinlikle kuzum doktorlar öyle söyleyince insan ister istemez geriliyor ama stres bu işin kötülüğü o yüzden kafamız inşallah rahat olur buradaki herkes bebiişlerine kavuşurah daha bu ay çektirdim rahim filmini sorma aslında iyi değilim ama bu formda olmak bana iyi geldi sol tüpüm açılmayınca çok üzüldüm hala daha öyleyim ama Allah’a bıraktım doktorlar olumlu konuştu tek tüple de hamile kalan çok hastamız var dediler bakalım zamana bıraktım dualarımız kabul olsun inşallah
Söylenecek çok şey var daa neysee diyoruzOnlar ne oluyo acaba
Daha saçması ne biliyor musun aile hekimi amh ne diye sorup d vitamini yapmıyoruz deyince bende tamam neye bakıyorsanız onlara bakalım dedim Hiv testi bile yapmislarSal kendi haline valla ya amannn onu planla bunu planla hayat geçiyo
Nasıl doktor olmuş pekiDaha saçması ne biliyor musun aile hekimi amh ne diye sorup d vitamini yapmıyoruz deyince bende tamam neye bakıyorsanız onlara bakalım dedim Hiv testi bile yapmislar
Bakmıyor kuzum ama fsh prolaktin e2 hepsine bakıyorAmh a sağlık ocağı bakıyomu
Yok kuzum reglin 2. Günü yapılan hormonlarla da değerdiriliyor benceBenim de 1.24 çıkmış ama hiç olumsuz birşey söylememişti amh ın ne demek olduğunu bile burdan öğrendim hatta korktum sonra ama tak başına değerlendirilmiyormuş sanırım bu değer
Söyleyememekte anlıyoruzSöylenecek çok şey var daa neysee diyoruz
Ben kadın doğumluda onca parayı boşamı vermışım yaniBakmıyor kuzum ama fsh prolaktin e2 hepsine bakıyor
Yarın test alabilirsem patlatayımmı bir testtAmin amin
Kuzum bende 35 yaşındayım amh 1yıl önce 0.6 çıktı. Sonraki tedavilerimde başka doktor amh dahada düşmüş dedi ama şuan hamileyim çok şükür sen bu amh ile çok rahat hamile kalırsın allah büyük o isterse olur sadece yaştan dolayı takviye kullan yardımcı olsunBilmiyorum ki benim en son 1.50 çıktı doktor elini çabuk tut dedi en son Eylül basinda yaptırdım. Ama ben 35 yaşıma girmek üzereyim
Kuzum her aile hekimi aynı değil sanırım benimki tek degere baktirmis onun da sonucu yokBen kadın doğumluda onca parayı boşamı vermışım yani
Evet çok para alıyorlar ben hamile kalmadan önce saglık ocagında her ay baktırıyordum tabi şehirden şehire degişiyorsa bilmem saglık ocagı amh ile d vitaminine bakmıyor balımBen kadın doğumluda onca parayı boşamı vermışım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?