💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kesinlikle kuzum doktorlar öyle söyleyince insan ister istemez geriliyor ama stres bu işin kötülüğü o yüzden kafamız inşallah rahat olur buradaki herkes bebiişlerine kavuşur ah daha bu ay çektirdim rahim filmini sorma aslında iyi değilim ama bu formda olmak bana iyi geldi sol tüpüm açılmayınca çok üzüldüm hala daha öyleyim ama Allah’a bıraktım doktorlar olumlu konuştu tek tüple de hamile kalan çok hastamız var dediler bakalım zamana bıraktım dualarımız kabul olsun inşallah

Benim de 1.24 çıkmış ama hiç olumsuz birşey söylememişti amh ın ne demek olduğunu bile burdan öğrendim hatta korktum sonra ama tak başına değerlendirilmiyormuş sanırım bu değer

Burası bana da aşırı iyi geliyor valla. Bir de gebelik düşündüğümü bile kimse bilmiyor çevremde ne zaman bebek yapacaksin sorusundan biktigim için şimdi düşünüyorum desem bu defa da kırıcı olabiliyor insanlar. Tek tüp içinde hiç canıni sıkma kuzum diğer tüpten yumurtlama yeterli. Benim de sol overde kist gördü doktor sol yumurtaligi muayene edemedi kist yüzünden benimde muhtemelen %50 gibi olabilir çok takılmıyorum kismetimde varsa evlat sahibi olmak olur

Bilmiyorum ki benim en son 1.50 çıktı doktor elini çabuk tut dedi en son Eylül basinda yaptırdım. Ama ben 35 yaşıma girmek üzereyim
Kuzum bende 35 yaşındayım amh 1yıl önce 0.6 çıktı. Sonraki tedavilerimde başka doktor amh dahada düşmüş dedi ama şuan hamileyim çok şükür sen bu amh ile çok rahat hamile kalırsın allah büyük o isterse olur sadece yaştan dolayı takviye kullan yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…